Против акне/пъпки по лицето?

• 339 807
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
ПИПИЛОТА,ще помоля майка ми да провери в Португалия,ако не ще го потърся в Гърция,мерси много   bouquet

# 91
А Зинерита за какви възрасти е подходящ?

# 92
Zinerit е подходящ за всички възрасти, но има някаква съставка, която го прави не подходящ за честа употреба. Аз го ползвах три пъти и на третия път вече въобще не ми действаше Simple Smile Иначе бях много доволна от него , успех

# 93
  umnikuu мда, за всички възрасти е - лекува много от формите на акне, наистина след продължителна употреба си губи свойствата ,защото кожата привиква.Затова се правят почивки. Не е българско лекарство- внасят го. Производството му е нидерландско. Активната съставка е цинк и еритромицин (антибиотик) и др.
Цинкът регулира кожата (омазняването, даже слагат цинк по шампоаните за лечение на пърхут), а антибиотика лекува възпаленията и трепе бактериийте. Без рецепта се продава .

Hands Thumbsup

Последна редакция: нд, 24 фев 2008, 12:13 от white dream

# 94
Ще го пробвам ,дано ми помогне Praynig. А той се продава по аптеките,нали?

# 95
# 96
Зинерит не е продукт козметичен, а лекарство съдържащо антибиотик.Той се състои от 2 части, прахообразна и течна и се получава нещо като лосион, който се нанася върху цялото лице с апликатор.Трябва да се използва поне 3 месеца, струва около 16 лева опаковката.Аз съм го ползвала, наистина първият път имаше ефект, но следващите пъти нищо не се получи, защото организмът придобива резистентност към антибиотика и той представа да действа.Същият ефект ще постигнете, ако си купите масло от чаено дърво /аз имам такова под формата на мехлем/

# 97
На мен ми препоръчаха продуктите на авене, измиващ гел и крем за премахване на белези.също и лосион на teenderm.За първи път я чувам тази марка, някой ползвал ли е?Аз съм пробвала всичко що лекува акне, резултат нулев,и сега съм пъпчива, както на 13. Sick

# 98
Забравих да кажа, че по едно време пих едни хапчета на хималая, онези индийските.Имаше ефект определено, от бирената мая нулев.  #Cussing outхубаво е да се пие и нещо за прочистване на кръвта,защото проблемът не е само козметичен.

# 99
Аз съм много доволна от Dalacin T(дермален разтвор). Peace Ползвам го периодично - нанасям го главно върху засегнати участъци, но само, когато усещам възпаление. Едно шишенце ми стига за около 2 месеца, после почивка. Zinerit също съм ползвала, но не ми помогна, а и много горчи Close
А преди време пих 3 месеца контрацептиви  - "Жанин" (предписани от лекар, поради нарушен хормонален баланс) и кожата ми беше чудесна, но качих 5-6 кг и ги спрях. Sick

# 100
Здравейте!Чак сега виждам че има тук тема по този проблем!За съжаление - голям проблем!За мен поне!Мога само да споделя дългия си опит!Като ученичка съм нямала особени проблеми с акнето-тогава си мислех че имам,но понеже не съм си представяла какво може да е всъщност.После като студентка се започнаха едни огромни възпаления-пиех тогава противозачатъчни по други причини но определено положението с акнето стана по-зле!Не мисля че те помагат,както не мисля че и половият живот влияе твърде!С тези възпаления много трудно се справих-даже направих глупостта да ида на козметик-само един път но то беше достатъчно глупаво!Направиха ми йонофореза-козметичката беше много колеблива и да ви кажа стана още по-зле!Само от една процедура кожата реагира много зле и така беше седмица-после пак същото!Започнах да приемам тетрациклин за пиене,по една лъжица мед с медицинска сяра и да се мажа с лавандулов спирт - в който е разтворен антибиотик,е ПОВЯРВАЙТЕ НЕ ЗНАМ ОТ КОЕ ТОЧНО НО КОЖАТА МИ ЗА ЦЯЛА ГОДИНА ТАКА СВЕТНА И СЕ УСПОКОИ,НО ЗА ГОДИНА,след това наново огромни проблеми!Остават петна и белези,ползвам сега Далацин Т,дермазбразио и химически пилинг на Avon.Почистващи продукти на Nivea,Garnier и други все хубави марки-все тая!Ползвам и Diprogenta - това е Gentamicin-доста помага,както и хиляди лосиони и лосиончета и всевъзможни кремове от аптеката.Ами няма оправия-просто някакво поддържане но не излекуване!Със сигурнаст добре влияе един крем на Isis Pharma  мисля че беше - с гликолова киселина-30 лв както и Avene-крем Diacneal.Само те спират големи възпаления и помагат за петна и белези!Обаче са много силни!Това огромно третиране на кожата я съсипва Embarassed Cry Трябва и вътрешно да се лекува организма-много витамини,почивка и стреса е от огромно значение!Възпаленията ми започват точно при много стресови периоди в работата ми или при смяна на работа!Това забелязах-трябва и много много подкрепа и нежност от обкръжението!Не става с мазане и готово-прикрил си времемнно и живееш все така с маска и притеснение и потиснатост!Много успех на всички,нека всички са добре и се преборят с това ,аз се продължавам да се боря!

# 101
  • Плевен
Това забелязах-трябва и много много подкрепа и нежност от обкръжението!Не става с мазане и готово-прикрил си времемнно и живееш все така с маска и притеснение и потиснатост!Много успех на всички,нека всички са добре и се преборят с това ,аз се продължавам да се боря!
От 15 години се боря, ама май няма преборване на тези хормони. #2gunfire

# 102
  • Прекрасна ВАРНА
момичета,някой пил ли е таблетките ДЕРМАБИОН newsm78 вече 3 ден ги пия,но мисля че е рано за ефект.по-принцип кожата ми не е много пъпчива,излизат ми от време на време по 2-3 пъпки и то покрай цикъла.

# 103
момичета,някой пил ли е таблетките ДЕРМАБИОН newsm78 вече 3 ден ги пия,но мисля че е рано за ефект.по-принцип кожата ми не е много пъпчива,излизат ми от време на време по 2-3 пъпки и то покрай цикъла.
За Дермабион има отделна тема, пусни си търсачката.
3 дни е нищожен срок, за да има видим ефект. Знам, че препоръчителният прием е 3 месеца.

# 104
Според мен е нормално да ти излизат покрай цилъла и на мен ми се случва.

Общи условия

Активация на акаунт