Против акне/пъпки по лицето?

• 340 320
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
И за да не я оспамя ще допълня,че използвам Зинерит,но след 2 седмици ефекта намалява от него..

Ползвала съм го, но ефект има само през пролетта - незнам защо. Лятото е направо ужас - каквото и да ползвам няма ефект. Затова сега мисля да ида на лазер в "Пикасо" пък каквото стане. И при козметик съм ходила и какви ли не работи съм ползвала и няма ефект.Някой да знае други методи за лечение с лазер?

# 196
  • Плевен
От моя личен и дългогодишен опит/от 10 год. с акне/ да кажа -няма крем който да не съм се мазотила ,включително и от чужбина ми пращаха ,пилинги правих около 10 броя-ефект никакъв.
Така че потърсете лекар , а не козметички .
Единствено нямам пъпки ,когато пия противозачатъчни-просто целия проблем е отвътре,уж като родих трябваше да се оправя-да ама не ,и едва ли някога ще стане .
Вече нищо не ползвам и немажа ,защото просто фалирах от всички тези безсмислени процедури .И изследвания на хормони правих всяка година и нищо -по данни всичко ми е наред-но явно не е .
Сега като родя и след като кърмя ,продължавам с единственото ми спасение-противозачатъчните.
Леле, все едно аз съм го писала! След две раждания и куп лечения - само противозачатъчни му е майката.

# 197
Аз ползвам Виши - стик коректор и съм доволна, но е за единични пъпчици. Вечер нанасям върху пъпката, отгоре залепвам лепенка с марля и на сутринта обикновенно съм доволна от резултата.

Цената му е около 19 лв., но ми стига за около 6 мес..

# 198
  • София
Tози коректор с цвят на фдт ли е ?

# 199
Да споделя и аз моя опит с лекуването на акне.
Ползвала съм какво ли не,но преди 2-3 месеца открих ето това http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=100111808001  (само да кажа,че продуктите на Neutrogena,които се продават в България нямат нищо общо с тези,които са купени от друга страна или по интернет) Та този измиващ гел в комбинация с Акне аут (кремчето) правят чудеса.

# 200
Искам да попитам дамите,които използват противозачатъчни дали забелязват напълняване от тях  newsm78
Какво мнение имате за Диане 35  Thinking

# 201
Никога не съм имала такива проблеми, но ето че вече 2 м. не успявам да се преборя с пъпки. Излизат около брадичката, учите, не са много доловими, но за човек който не  е имал все пак се замислям много. При това са гнойни, твърди, и не само в периода преди М.
Явно проблемът е вътрешен, затова не ми се струва логично да използвам анти-акне козметика. Единствено маслена баня.
Много съм за тотално пречистване на организма, ще повлияе и на кожата. Дайте съвет за това, как правите прочистване, какви хран. добавки от които наистина сте доволни?

# 202
Явно проблемът е вътрешен, затова не ми се струва логично да използвам анти-акне козметика.

До логичен извод си достигнала. Трябва да се потърси причината първо.
Не знам дали прочистването на организма ще повлияе благоприятно, но при всяко едно положение е добро решение.
Козметиката е за поддържане на едно нормално състояние на кожата, но не решава коренно проблема. Аз не знам за много случаи на пълно излекуване само благодарение на анти-акне козметика  Thinking

# 203
Цитат
Аз ползвам Виши - стик коректор и съм доволна, но е за единични пъпчици. Вечер нанасям върху пъпката, отгоре залепвам лепенка с марля и на сутринта обикновенно съм доволна от резултата.

Тази марля напоена ли е с нещо? newsm78

# 204
За да не пускам нова тема, искам да ви кажа, че в момента съм на хомеопатични лекарства за проблем с лицето - имам пъпки откак забременях, не мога да кажа , че е упорито акне, но все пак въобще не е приятно и засега съм приятно изненадана. Можете да попитате лекар специалист хомеопат, ако се интересувате. Мога и аз да пиша какво пия, но от моя лекар разбрах, че се правят индивидуални схеми, каквто е и моята.

# 205
Все пак пиши какво приемаш и от колко време, че ми стана много любопитно.   bouquet

# 206
Ето, изреждам ги, НО пак пиша, че е индивидуално за всеки, така казва моят лекар. Тези ще ги пия 10 дни, сега съм към 8мия, странното е, че лицето ми е по-спокойно, но не ща да се хваля отсега, защото незнам колко време ще ги вземам и незнам какъв ще е крайния резлутат, стискайтепалци.
Eugenia jambosa - 2 x 5
selenium metallicum - 2 x 5
sepia officinalis - x 5 на ден
natrum muriaticum - х 10 всяка неделя

# 207
За selenium metallicum бях чела, че се пие против пъпки. А Eugenia jambosa за първи път срещам. Вкъщи е много на почит хомеопатичното лечение. Лекарката на майка ми беше казала, че от тази година очаква да се пусне по аптеките някакъв хомеопатичен продукт, който да помага против стареенето на кожата. Ще напомня на майка да я пита.
Стискам ти палци да постигнеш отличен резултат и задължително да се похвалиш!  Hug

П.С. Прочетох, че Eugenia jambosa се дава при някои видове акне и комедони. В една книга пише, че е за ювенилно акне, под формата на болезнени и втвърдени възли.
selenium metallicum е при акне от типа черни точки.

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 10:51 от letsgo

# 208
Letsgo, благодаря много за писаното, аз дори не съм и влизала да чета точно кое з акакво е, защото имам 101% на моя лекар, тъй като е дългогодишен семеен приятел и добър човек най-вече. Ще пиша задължително какво се случва. МОЛЯ, пиши за този препарат за подмладяване  Laughing, ако разбереш кой е, а аз ще питам лекаря си дали знае .

# 209
Дъщерята на моя приятелка има много добър резултат с акнето след серия от 20 процедури с някаква специална лампа  - просто лицето и грейна и се изчисти. Знам че ходеше в козметичния салон всеки ден на тези процедури и че продължителността на облъчването с лампата е 30 мин. Направили са и подарък три процедури заради това че е платила целия курс наведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт