Против акне/пъпки по лицето?

• 340 335
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
rayban,ще пробвам измиващият гел с микрочастици,от който казваш,че си доволна.Днес си купих Clarina на Himalaya,доволна съм от техния ексфолиант за лице и реших да пробвам и с другите им продукти.Пише,че е и за черни точки,пък да видим.Имам техен антисептичен крем и съм много приятно изненадана от него.Омръзна ми да наливам пари за скъпи боклуци,антибиотици,химии,смятам да сменя тактиката...
Би ли ми пояснила дали ползваш фон дьо тена на Vichy само локално или се нанася по цялото лице.И каква горе-долу е цената?Ще ти бъда благодарна!

Разбирасе  ,че ще ти обясня Simple Smile))))
Виж , за черните точки единственната оправия е редовен кмозметик 3-4 месеца по 1 -2 пъти (зависи каква ти е кожата.ако е  смесена 1-2 пъти в месеца е ок, ако е суха само по веднъж месечно ).
Ето ти снимка на измиващия гел с ексфолиращи частици на Виши (около 20-24лв. е )

Поразгледай в интенрет за този измиващ гел и ще видиш,че повечето мнения са хубави.има доста доволни момичета и момчета от този продукт,важното е  да се използва правилно и да имаме търпение.Както казах,неможе да се отървем от пъпките и петната за 1 седмица.
Фон дьо тена ми е  Аера Тейнт за смесена кожа ми е

Доволна съм от фон дьо тена защото , не си личи изобщо ,че имам грим на лицето,кожата ми е кадифено мека след нанасянето му ,не е много покривен ,не е мазен или лепкав както повечето...нанасям го рзлично Simple Smile понякога  на цялото лице,понякога само на проблемните участъци...както ми падне .Единственно не съм доволна,че послушах консултантката и си взех фон дьо тен за смесена кожа...явно кожата ми се е нормализирала и сега ,ако не нанеса крем хидратиращ на лицето ,фон дьо тена ми е малко сух ...цената му е около 20-23 лв.

# 181
Супер!Много благодаря!Съгласна съм,че не става изведнъж,изглежда и при мен нещата отшумяват,но никога не съм имала проблемна кожа и от няколко месеца полудявам,като се видя в огледалото...И през пубертета минах без пъпки,а каква стана тя...

# 182
  • София

Повечето мнения за Нормадерм са отрицателни! Аз също не съм доволна.

Извини ме ,но не съм съгласна с теб .Взех си тези продукти по препоръка на доста съфорумки от по стари теми.
Според мен,проблема е ,че не използваме продуктите правилно и искаме резулат след 1-2 ползвания.Резултат има ,след около 2-3 седмици при редовна и ПРАВИЛНА УПОТРЕБА,както е при всички останали продукти.Неможем , да очакваме чудеса от едно кремче или измиващо гелче ,съгласете се Simple Smile)))

Продуктите съм ги ползвала, както трябва. Освен всичко друго съм ползвала и цялата серия. И темите съм чела, които са над 5 сигурно и е факт, че повечето хора не са постигнали резултата, който обещава рекламата. Има други марки козметика за същите проблеми, които са много по-високо оценени от съфорумките, но пък нямат толкова добра реклама.
Същевременно съм и на мнението, че няма универсален продукт, който да влияе еднакво на всички! Peace

# 183

Повечето мнения за Нормадерм са отрицателни! Аз също не съм доволна.

Извини ме ,но не съм съгласна с теб .Взех си тези продукти по препоръка на доста съфорумки от по стари теми.
Според мен,проблема е ,че не използваме продуктите правилно и искаме резулат след 1-2 ползвания.Резултат има ,след около 2-3 седмици при редовна и ПРАВИЛНА УПОТРЕБА,както е при всички останали продукти.Неможем , да очакваме чудеса от едно кремче или измиващо гелче ,съгласете се Simple Smile)))

Продуктите съм ги ползвала, както трябва. Освен всичко друго съм ползвала и цялата серия. И темите съм чела, които са над 5 сигурно и е факт, че повечето хора не са постигнали резултата, който обещава рекламата. Има други марки козметика за същите проблеми, които са много по-високо оценени от съфорумките, но пък нямат толкова добра реклама.
Същевременно съм и на мнението, че няма универсален продукт, който да влияе еднакво на всички! Peace

Съжаляван ,че на теб не ти е помогнало Sad аз не се влиая толкова от мнението на суфорумките,защото понякога те са доста красноречиви.На едни помогнало,на други не .В интерес на истината,дамите са склонни да хвалят и окачествяват един продукт,само защото са прочели тук или в някой друг форум ,че продукта е хубав.Трябва да разберем,че козетиката не прави чудеса и минимален резултат има след около 4 седмици . забелязала съм ,че момичетата от форумите много хвалят дадени продукти и по този начин подлъгват и други момичета.След 2 седмици ,тези същите момичета вече са в друга тема и хвалят съвсем други продукти и т.н. .
Разбирасе ,че е хубаво да споделяме от какво сме доволни и от какво не ,но ако тръгнем да се водим по форумите и хвалбите за продуктите в тях , трябва да изкупим цяла козметика и да експериментираме върху кожата си години .
Отново подкрепят тезата си ,че трябва да бъдем по търпеливи и да неочакваме чудеса от мкозметиката ,която ползваме.

# 184
  • София
Не мисля, че някой се надява на чудо Simple Smile Иначе за форумните мании по даден продукт си напълно права! Една седмица всички ползват един и същ фдт, после крем, после шампоан, боя и т.н. На следващата седмица има нов хит! Joy

# 185
Момичета,някой ползвал ли е продуктите за акне на CLINIQUE?
Мисля да си ги взема-изкажете мнение ако някой ги е ползвал?

# 186
  • София
Момичета аз от личен опит ще ви препоръчам да пиета бирена мая. Първо, че е комплекс от витамини и второ кожата се изчиства от гадните пъпки. Но си трябва постоянство в пиенето и редовно, става с натрубване в организма. Peace

Др. което бих ви препоръчала е следното лосионче, което се забърква в домашни условия:
Съставки:
силицилов спирт 1%
хлорнитромицин
сулфатиацол
Начин на приготвяне:
В силициловия спирт се исипват 5 от от капсулите (вътрешността им) и половината от прахчето (премерете на око). 
Упореба:
Преди употреба се разтръсква добре и се мажат желаните места. Употребява се сутрин и вечер. Препоръчвам да си вземете и кремче, с което да се мажете след употреба на лосиона, тъй като от него се изсушава кожата.

Успех на всички и дано се отървете от гадовете  #2gunfire
А колко време трябва да се пие бирената мая, за да има постоянен ефект. Аз пия вече втора опаковка от големите (2 месеца и нещо вече) и ефект никакъв - даже сега как съм се изринала  Sick В началото, след около половин месец от както започнах наистина ми се поизчисти лицето, но после пак започнаха проблемите  Sad Иначе се грижа добре за кожата си, ползвам само медицинска козметика, храня се правилно... но пъпките си излизат и това е.
А и между другото хлорнитромицин вече в аптеките не го дават без рецепта.

# 187
  • София
Момичета,някой ползвал ли е продуктите за акне на CLINIQUE?
Мисля да си ги взема-изкажете мнение ако някой ги е ползвал?

Задължително си вземи тестери от магазина им или Beauty Zone преди да си ги купиш! Много са силни според мен за чувствителна кожа и не се знае дали няма да ти дразнят. Аз съм ползвала 3те стъпки за 2ри тип и бях доволна. Peace

# 188
Здравейте. Някой може ли да ми даде малко инфо за "Профилактика на акне" в студио Пикасо?  Какво точно представлява, има ли ефект и някакви странични ефекти. Интересува ме също някой да ли се е подлагал на лечение на акне с лазер? Благодаря

# 189
От моя личен и дългогодишен опит/от 10 год. с акне/ да кажа -няма крем който да не съм се мазотила ,включително и от чужбина ми пращаха ,пилинги правих около 10 броя-ефект никакъв.
Така че потърсете лекар , а не козметички .
Единствено нямам пъпки ,когато пия противозачатъчни-просто целия проблем е отвътре,уж като родих трябваше да се оправя-да ама не ,и едва ли някога ще стане .
Вече нищо не ползвам и немажа ,защото просто фалирах от всички тези безсмислени процедури .И изследвания на хормони правих всяка година и нищо -по данни всичко ми е наред-но явно не е .
Сега като родя и след като кърмя ,продължавам с единственото ми спасение-противозачатъчните.

# 190
  • Варна
Момичета, а някой им ли "опит" с появили се пъпки след раждане? Цялото ми чело и брада са в едни ситни, неприятни пъпки, че съм се видяла в чудо. Никога не съм имала подобен проблем и незнам какво да правя. Знам че е хорманален проблема, но все пак....

# 191
Побутвам малко темата,защото е полезна.И за да не я оспамя ще допълня,че използвам Зинерит,но след 2 седмици ефекта намалява от него.. Tired

# 192
Да попитам и аз нещо.....

Има ли някакви странични ефекти от ПРОТОВОЗАЧАТЪЧНИТЕ, освен по-добрата кожа? Wink
Какви пиете Вие?

# 193
Да попитам и аз нещо.....

Има ли някакви странични ефекти от ПРОТОВОЗАЧАТЪЧНИТЕ, освен по-добрата кожа? Wink
Какви пиете Вие?

Аз мисля че противозачатъчните не са никак безвредни,но по важното което искам да кажа е че при употребата на противозачатъчни задължително трябва да се използва слънчева защита тъй като те правят кожата по-фоточувствителна и има опасност от получаването на пигментни петна,жалко че когато изписват анти-бебе не се сещат да препоръчат и такъв крем,имам приятелка със много неприятна мелазма на лицето ,защото не чете навреме листовката на лекарството.

# 194
а по темата за акнето отново препоръчвам Клеанс К на Авен

Общи условия

Активация на акаунт