Против акне/пъпки по лицето?

• 340 327
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Знам, че това което ще кажа няма да се приеме много насериозно, но все пак ще си кажа: Пробвах няколко специализирани продукти за акне, и в крайна сметка това, което най-много ми помогна е сапунът Safeguard. Измиване на лицето след като си бил навън, както и преди лягане, при мен даде страхотни резултати. Възможно е и противозачатъчните да са помогнали, но подобрението започна още преди да съм ги взимала. Разбира се всяка кожа е различна, но съм сигурна, че и при други хора ще подейства  Peace

Аз също съм мн доволна от този сапун, особено от този в бялата опаковка- Класик. Ползвала съм какво ли не от Авен(от който получих ужасен обрив)  до Рефан  и почти  всичко рекламирано и нищо не ми е помагало така както Сейфгард. Не е скъп, даже никак и дори и да не помогне със сигурност не вреди.

# 211
Дъщерята на моя приятелка има много добър резултат с акнето след серия от 20 процедури с някаква специална лампа  - просто лицето и грейна и се изчисти. Знам че ходеше в козметичния салон всеки ден на тези процедури и че продължителността на облъчването с лампата е 30 мин. Направили са и подарък три процедури заради това че е платила целия курс наведнъж.

МОже ли да пишеш малко повече подробности - каква е точно лампата и колко струва.

# 212
Ами не мога точно да кажа каква е лампата - знам че е медицинска и доколкото разбрах е някъде около 2500 евро.

# 213
Цитат
Дъщерята на моя приятелка има много добър резултат с акнето след серия от 20 процедури с някаква специална лампа  - просто лицето и грейна и се изчисти. Знам че ходеше в козметичния салон всеки ден на тези процедури и че продължителността на облъчването с лампата е 30 мин. Направили са и подарък три процедури заради това че е платила целия курс наведнъж.

Можеш ли да я питаш къде точно са намира този салон, колко е цената на целия курс и какво точно представлява процедурата.  newsm78 Нещо свързано с лазерна профилактика ли? Благодаря

# 214
Салона е във Варна и доколкото разбрах целия курс от 23 процедури излиза 180 или 200 лв, защото имало някакви отстъпки и безплатни процедури. А иначе само 1 процедура била 10 лв за 30 мин. Но доколкото разбрах не трябва да се пропуска ден и тези 23 процедури да се направят една след друга, за да се постигне желания ефект.
Сега за лампата не съм много наясно, но не е лазер а светлина . Аз съм чела доста за лечението на псориазис с лампа, но за първи път от нея чух че с подобна лампа са лекували акнето с много добър резултат.

# 215
 Thinking аз също мисля, че почистването на лицето при козметик е най-добре, само че не всеки има време и средства. А на мен специално много ми влияе замърсената околна среда. Като си почиствам лицето вечер по тампона остава черно.........Ами цигарите................ползваш- не ползваш правилна козметика- пуши, пък ще видим. За акне- да знаете- масло от чаено дърво.Изсушава пъпките мн, бързо.

# 216
Може ли да ми препоръчате някакъв гел за почистване на лице от типа "медицинска козметика"?

# 217
Клеананс гел на Авен,ако кожата е мазна и склонна към акне,само не си махай с него спиралата,защото гела е със силно подсушаващо действие и не става за де гримиране,в аптеката ми казаха че става и за тази цел,но опитат и етикета на продукта казват обратното. Ползвам го вече 5 години и непрекъснато ме изненадва колко е страхотен. Blush

# 218
  • Там....където всичко е възможно ....
Този гел бил страшно ефикасен за лечение на акне. ,но не се внася в БГ,някои може ли на ми каже как да се снабдя с него. Rolling Eyes

За измиващо средство използвам това на VICHY има същото деиствие като това описано  от drugata  PeaceМного съм доволна.
И аз съм на мнение ,че почистването на лицето при козметик е много важно,според мен всяка черна точица става на пъпка в последствие.

# 219
С две ръце ти препоръчвам крем за лице и плочка за миене Microsilver със сребро на LR против акне.
Среброто действа антибактериално и изчиства организма отвътре и отвън от вредните бактерии Peace
Изпробван е на мъжа ми и е страхотен.
http://www.youtube.com/watch?v=FQwBDseLIjc

# 220
Цитат
С две ръце ти препоръчвам крем за лице и плочка за миене Microsilver със сребро на LR против акне

Интересно, даже не го бях чувала. Продава ли се в аптеките и колко струва? Какво точно представлява тази плочка за миене?

Преди време използвах един продукт, който дерматолог ми беше дал, но ми каза май, че вече на се предлага в България - Benzamycin topical gel. Това беше уникален продукт и за един- два дни всички пъпки изчезнаха и кожата ми така се успокои и се изглади и бях много доволна. За съжаление не мога да го намеря вече този продукт. Някой има ли представа в чужбина да ли се предлага? newsm78

# 221
Цитат
С две ръце ти препоръчвам крем за лице и плочка за миене Microsilver със сребро на LR против акне

Интересно, даже не го бях чувала. Продава ли се в аптеките и колко струва? Какво точно представлява тази плочка за миене?

Преди време използвах един продукт, който дерматолог ми беше дал, но ми каза май, че вече на се предлага в България - Benzamycin topical gel. Това беше уникален продукт и за един- два дни всички пъпки изчезнаха и кожата ми така се успокои и се изглади и бях много доволна. За съжаление не мога да го намеря вече този продукт. Някой има ли представа в чужбина да ли се предлага? newsm78

И аз съм много впечатлена ,но не съм виждала да се продават  в БГ,от къде могат да се намерят?

# 222
Много ми е важно някой да ми каже за ексфолиращия гел на Биодерма за мазна кожа, дали има по-голямо пилинг действие от този на Ексфолиак (и той е за мазна кожа) например Praynig Много ли на гъсто са му разположени частиците, тъй като аз в момента ползвам на Виши ежедневния ексфолиращ гел и на него са му по-нарядко частиците и поради това не може да ексфолира много добре според мен. Пилинг действието на този на Виши е мнооого леко, а аз искам нещо по- силничко, макар и да го ползвам веднъж седмично искам да усещам по-силно ексфолиране на лицето. На Ексфолиак съм го пробвала ексфолианта, не е лош, но аз исках и друг вид да пробвам...може пък да намеря и нещо по-добро Wink Освен този на Биодерма, за който се колебая, какви други ексфолиращи гелове или маски бихте ми препоръчали за мазна и проблемна кожа?( Само да кажа, че не съм доволна ексфолианта на  Юсерин)

# 223
  • София
момичета понеже и аз имам проблеми с кожата на лицето потърсих тази silver плочка и ето:
http://www.lrworld.com/lrweb/index.php?id=13371

# 224
Много ми е важно някой да ми каже за ексфолиращия гел на Биодерма за мазна кожа, дали има по-голямо пилинг действие от този на Ексфолиак (и той е за мазна кожа) например Praynig Много ли на гъсто са му разположени частиците, тъй като аз в момента ползвам на Виши ежедневния ексфолиращ гел и на него са му по-нарядко частиците и поради това не може да ексфолира много добре според мен. Пилинг действието на този на Виши е мнооого леко, а аз искам нещо по- силничко, макар и да го ползвам веднъж седмично искам да усещам по-силно ексфолиране на лицето. На Ексфолиак съм го пробвала ексфолианта, не е лош, но аз исках и друг вид да пробвам...може пък да намеря и нещо по-добро Wink Освен този на Биодерма, за който се колебая, какви други ексфолиращи гелове или маски бихте ми препоръчали за мазна и проблемна кожа?( Само да кажа, че не съм доволна ексфолианта на  Юсерин)

Аз ползвам ексфолиращия крем на Биодерма, но за дехидратирана и суха кожа и съм много доволна. Ексфолиращите му частици са дребнички, но разположени много на гъсто и добре почиства кожата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт