Против акне/пъпки по лицето?

• 340 320
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Нати, мерси за информацията Grinning  bouquet Освен да го взема и да го пробвам...само така в крайна сметка ще разбера добър ли е за мойта кожа или не става. Щом казваш , че си доволна от ексфолианта за суха кожа, сигурно и този за мазна няма да е лош, а и доста аптекарки вече ми го похвалиха. А после ще пиша дали съм доволна Peace

# 226
Момичета здравейте,
Някой има ли впечатления от козметиката на Issispharma? Предписана ми е от дерматолог, но няма почти никакви мнения за продуктите й в нета, така че споделете.

# 227
Искам да попитам дамите,които използват противозачатъчни дали забелязват напълняване от тях  newsm78
Какво мнение имате за Диане 35  Thinking

МЕН ЛЕКАРКАТА ПРЕДИ ОЩЕ МИ ИЗПИСА ДИАНЕ 35 И КАЗА ЧЕ ЩЕ МИ СЕ ИЗЧИСТИ ЛИЦЕТО НО НИКАКВА ФАЙДА НЯМАШЕ
ПЕХ СИ ГИ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ И ЧАКАХ И ЛИЦЕТО МИ ДАСЕ ИЗЧИСТО АМА НЕ
ИНАЧЕ НЕ СЪМ НАПЪЛНЯЛА
АМА ДА ТИ КАЖА ПРИ ВСЕКИ ДЕЙСТВИЕТО Е РАЗЛИЧНО
ИМАХ ЕДНА ПОЗНАТА КОЯТО РЕДОВНО ПИЕШЕ ДИАНЕ 35 И  АКО ЗНАЕШ САМО КАК СЕ ОКОСМИ НАВСКЪДЕ И ДОСТА
ПРИ МЕНЕ НЯМАЩЕ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

# 228
Искам да попитам дамите,които използват противозачатъчни дали забелязват напълняване от тях  newsm78
Какво мнение имате за Диане 35  Thinking
МЕН ЛЕКАРКАТА ПРЕДИ ОЩЕ МИ ИЗПИСА ДИАНЕ 35 И КАЗА ЧЕ ЩЕ МИ СЕ ИЗЧИСТИ ЛИЦЕТО НО НИКАКВА ФАЙДА НЯМАШЕ
ПЕХ СИ ГИ ЗА ПРЕДПАЗВАНЕ И ЧАКАХ И ЛИЦЕТО МИ ДАСЕ ИЗЧИСТО АМА НЕ
ИНАЧЕ НЕ СЪМ НАПЪЛНЯЛА
АМА ДА ТИ КАЖА ПРИ ВСЕКИ ДЕЙСТВИЕТО Е РАЗЛИЧНО
ИМАХ ЕДНА ПОЗНАТА КОЯТО РЕДОВНО ПИЕШЕ ДИАНЕ 35 И  АКО ЗНАЕШ САМО КАК СЕ ОКОСМИ НАВСКЪДЕ И ДОСТА
ПРИ МЕНЕ НЯМАЩЕ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

и аз съм пила ,но  Rolling Eyes ефекта беше само 1 - 2 месеца и до там после не действа  Sick даже по-лошо става ... а за напълняването - не не съм даже отслабнах ... но при всеки и индивидуално  Peace

# 229
момичета понеже и аз имам проблеми с кожата на лицето потърсих тази silver плочка и ето:
http://www.lrworld.com/lrweb/index.php?id=13371

Да, но проверих в няколко аптеки и не ги продават. Знае ли някой къде ги има и колко струва? newsm78

# 230
Наскоро попаднах на една рецепта за пъпки-прави се запарка от зелен чай ,и се добавя джинджифил ,и се топи лицето няколко пъти,пише ,че било много ефикасно Rolling Eyes
Накой запознат ли е с въпросната процедура? newsm78

# 231
Този гел бил страшно ефикасен за лечение на акне. ,но не се внася в БГ,някои може ли на ми каже как да се снабдя с него. Rolling Eyes

За измиващо средство използвам това на VICHY има същото деиствие като това описано  от drugata  PeaceМного съм доволна.
И аз съм на мнение ,че почистването на лицето при козметик е много важно,според мен всяка черна точица става на пъпка в последствие.

Да, наистина от къде може да се купи този гел? Някой знае ли има ли ефект?

# 232
И аз използвам вече от 2-3 години (2-3 месеца почивки) Зинерита, но и при мен както при повечето ефекта е същия- в началото действа, но после ....  Confused Използвала съм и разтвор от салицилов спирт и хлорнитромицин - пак има горе долу същия ефект като на зинерита.
Забелязала съм, че при мен пъпките най-много се появяват преди МЦ  и когато ям шоколад.  Heart Eyes Grinning
Вече доста хора ми хвалят продуктите на Авен и смятам да ги пробвам. Като за начало кои точно продукти да си купя ? Предполагам , че по - скоро крема и гела за измиване?  Thinking Премахват ли и черните точки? И горе доли какви са им цените?  newsm78

# 233
  • В сърцето на един мъж
прочете това.

Ползвала съм го ефекта е  newsm10
При мен проблема не беше голям - преди сватбата от напрежение явно
но при братовчедка ми и при още едно познато момче при които проблема беше доста сериозен сега няма и помен от акне

Препоръчвам ви го момичета 

http://prikachi.com/users/didi666/11C.jpg

# 234
На Aven незнам,ама на Vichy Normaderm-a е пълен боклук,най-много да ти излезнат повече  smile3503
още един глас против
На кутията пише "сутрин и вечер обилно". Но като гледам, ако имаш дори минимална раничка, оставя я в същия и вид дълго време.
Ползвам Неутрогена On-the spot за крайни случаи - помага.

# 235
П.С. Прочетох, че  се дава при някои видове акне и комедони. В една книга пише, че е за ювенилно акне, под формата на болезнени и втвърдени възли.
Tочно такива гадове ме тормозят в момента, дали не мога ли да си самоназнача лечение?! Thinking Всъщност лекарството не се ли приготвя от карамфилово дърво, дето се използва и за подправка?! newsm78
Успех на всички в борбата с гадните пъпки  Hug

# 236
Оххххх,почти съм се отказала вече или поне съм на ръба на отказа от борбата с тези гадини ,на 33 години съм и този мой пубертет няма край .Излишно е да ви пиша ,че минах през антибиотици ,зинерит,имекс,акнеаут и други всевъзможни мазила,бабини илачи ,и нищоооо.Взех си Диане 35 ,само това несъм пробвала ,нямам проблеми с хормони нито с цикъла ,но ще опитам и това ,пък да видим.В момента ползвам и измиващи и кремчета на Биодерм,също и слънце защитния от тази серия .Нямам проблем със завехването на пъпките ,имам проблем с тяхното излизане и избиване ,бъкат непрекъснато .Забравих да кажа ,че и бирена мая съм пила и нищо .Поздрави и успех на всички в борбата с акнето ,ще ви следя и ще пиша . Ани

# 237
Изпробвайте продукти съдържащи benzoyl peroxide. Мисля, че в БГ обаче има само Акне BP5 и Бензперокс.
Benzoyl peroxide* е смятан за най-ефикасно повърхностно дезинфектиращо средство . Другото хубаво е че кожата не може да привикне към него, както става с повечето други съставки.

# 238
Оххххх,почти съм се отказала вече или поне съм на ръба на отказа от борбата с тези гадини ,на 33 години съм и този мой пубертет няма край .Излишно е да ви пиша ,че минах през антибиотици ,зинерит,имекс,акнеаут и други всевъзможни мазила,бабини илачи ,и нищоооо.Взех си Диане 35 ,само това несъм пробвала ,нямам проблеми с хормони нито с цикъла ,но ще опитам и това ,пък да видим.В момента ползвам и измиващи и кремчета на Биодерм,също и слънце защитния от тази серия .Нямам проблем със завехването на пъпките ,имам проблем с тяхното излизане и избиване ,бъкат непрекъснато .Забравих да кажа ,че и бирена мая съм пила и нищо .Поздрави и успех на всички в борбата с акнето ,ще ви следя и ще пиша . Ани

Имам приятелка, тя е на 30 и чак сега се избави о тях, тя беше по същия начин като вас, с разликата, че беше пила и Дияне 35, най-накрая се оказа, след като отиде при специалст дерматолог в София, че има стафилококова инфекция през всичките тези години, проверете тази възможност. Сега всичко при нея е ок, след успешното лечение н аинфекцията.

# 239

Имам приятелка, тя е на 30 и чак сега се избави о тях, тя беше по същия начин като вас, с разликата, че беше пила и Дияне 35, най-накрая се оказа, след като отиде при специалст дерматолог в София, че има стафилококова инфекция през всичките тези години, проверете тази възможност. Сега всичко при нея е ок, след успешното лечение н аинфекцията.
Colourful , икам да те питам нещо на лични ,но не мога да пратя съобщението ,тъй като си си изчерпала лимита на кутията. Ще може ли да я почистиш?
Благодаря ти предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт