Против акне/пъпки по лицето?

• 339 650
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Утре ше си купя и новия пилинг на Клиник с гликолова киселина,която се ползва и при хим. пилинг и ще окладвам Peace
И ще минавам на Ясмин,кажете моля каква е цената в БГ?!

Около 16лв за една опаковка (за месец).
Кой е този пилинг на Клиник?

http://www.clinique.com/product/CATEGORY21363/PROD14254/Skin_Car … sMasks/index.tmpl

# 406
Момичета, можете ли да препоръчате някоя добра козметичка?
При мен нещата са на моменти - ту имам, ту нямам, основно по брадата и едната буза. Сякаш са под кожата и в един момент се появяват, после утихват... много е досадно  Crossing Arms

# 407
  • Sofia
Мога, но ще ти пратя ЛС, за да не излезе като реклама.
Аз вече ползвам само една козметичка и козметиката, която ползва ми се отразява чудесно.
Преди това всякакви хора се упражняваха на лицето ми и по мое мнение половината от белезите ми са в резултат на прекалено агресивни действия на разни козметички. Вече не ходя при такива, които допълнително ми дразнят кожата.

# 408
  • София
Преди няколко вечери след пилинг с морска сол не сложих нищо повече на лицето си, само го измих обилно с вода. На сутринта също. Като че ли гадинките бяха завехнали, а по-малките се бяха скрили. Стигнах до извода, че може би е добре периодично да си даваме на кожата почивка от всякакви лосиони, кремове и гримове. Признавам си, че на следващия ден не се стърпях и се гримирах подобаващо..... но все пак ще проиграя схемата с почивка на кожата поне през уикендите. Пък да видим....

# 409
Hm...втори ден се мажа с Скинорен и с новата козметика - направо се "изгориха" пъпките..
Страх ме е обаче да не останат петна, аи вече имам няколко от стари белези..
Вие какво правите, за да не се получава така?
Има ли някакви процедури за заличаване на петна и белези? newsm78

# 410
Мога, но ще ти пратя ЛС, за да не излезе като реклама.
Аз вече ползвам само една козметичка и козметиката, която ползва ми се отразява чудесно.
Преди това всякакви хора се упражняваха на лицето ми и по мое мнение половината от белезите ми са в резултат на прекалено агресивни действия на разни козметички. Вече не ходя при такива, които допълнително ми дразнят кожата.

Можеш ли и на мен да ми пишеш на лични и козметичката и козметиката, която ползваш. Благодаря предварително.

# 411
Преди няколко вечери след пилинг с морска сол не сложих нищо повече на лицето си, само го измих обилно с вода. На сутринта също. Като че ли гадинките бяха завехнали, а по-малките се бяха скрили. Стигнах до извода, че може би е добре периодично да си даваме на кожата почивка от всякакви лосиони, кремове и гримове. Признавам си, че на следващия ден не се стърпях и се гримирах подобаващо..... но все пак ще проиграя схемата с почивка на кожата поне през уикендите. Пък да видим....

Аз си правя почивка всеки уикенд,но в понеделник кожата ми е много зле и ползвам още повече мейкъп...така че истината е някъде по средата Mr. Green
Днес си купих пилинга,пробвах го и ще докладвам тези дни Peace

# 412

Какъв е тоя пилинг, за първи път чувам. Можеш ли да обясниш по подробно. Триеш си лицето с морска сол ли?

# 413
  • София
Ами да, точно така е. Само че си купувам ситна морска сол. Продава се в едни по-големи солнички и я водят трапезна морска сол. Както и по-горе съм писала, на влажна кожа с малко сол си обтривам лицето, солта се стопява и след това обливам с вода. Това е. Кожата ми остава мека, почистена, не я усещам опъната. Може да замениш солта със сода за хляб.  Peace

# 414
Бях чела, че е добре солта да не се измива веднага, а да се остави половин час.

# 415
Магаренце,чак сега прочетох поста ти.
Нали си прочела,че този крем е с 20%азелаинова киселина и действа малко като
хим.пилинг.Прави се само зимата и е по скоро за черни точки и излющване на
най-горния слой на лицето.
Доколкото знам де,а ти нали имаше проблем с пъпки,а не черни точки?
Пиши после за ефекта,че тъкмо идва зима-да го пробваме и ние.

# 416
Ох,не знам вече,днес започнах да си мисля да не би да е от фдт-ена на Ревлон,щото вече не знам за какво да се хвана.
Някой да го ползва и да има проблем ?!

Твърде е вероятно!
Аз имам хубава кожа, но месец след като започнах да ползвам фдт на Ревлон, ми излязоха няколко пъпки, ей така внезапно. Пуснах си всякакви изследвания на кръвта - хормони и т.н., но всичко беше наред. За мен обяснението беше, че е от фдт. Спрях да го ползвам и се оправих, макар и не веднага. Явно запушва порите. Сега ползвам тониран крем и нямам никакви проблеми с пъпки.

А за сирената - не става въпрос само за синьото, но и за останалите видове.

# 417
Ох,не знам вече,днес започнах да си мисля да не би да е от фдт-ена на Ревлон,щото вече не знам за какво да се хвана.
Някой да го ползва и да има проблем ?!

Твърде е вероятно!
Аз имам хубава кожа, но месец след като започнах да ползвам фдт на Ревлон, ми излязоха няколко пъпки, ей така внезапно. Пуснах си всякакви изследвания на кръвта - хормони и т.н., но всичко беше наред. За мен обяснението беше, че е от фдт. Спрях да го ползвам и се оправих, макар и не веднага. Явно запушва порите. Сега ползвам тониран крем и нямам никакви проблеми с пъпки.

А за сирената - не става въпрос само за синьото, но и за останалите видове.
Би ли споделила кой тониращ крем ползваш?

# 418
Магаренце,чак сега прочетох поста ти.
Нали си прочела,че този крем е с 20%азелаинова киселина и действа малко като
хим.пилинг.Прави се само зимата и е по скоро за черни точки и излющване на
най-горния слой на лицето.
Доколкото знам де,а ти нали имаше проблем с пъпки,а не черни точки?
Пиши после за ефекта,че тъкмо идва зима-да го пробваме и ние.

Хм..засега направо "ми изгори" всички налични пъпки.. Shocked
Буквално, останаха само корички, които излющвам една по една.. Sunglasses
Оства да видим и дали ще спре постоянната им поява.. newsm78

Какво искаш да кажеш с това, че е като химичен пилинг - да го мажа и върху старите петна ли? или и на цялото лице? Rolling Eyes newsm78

# 419
Хм..засега направо "ми изгори" всички налични пъпки.. Shocked
Буквално, останаха само корички, които излющвам една по една.. Sunglasses
Оства да видим и дали ще спре постоянната им поява.. newsm78

Какво искаш да кажеш с това, че е като химичен пилинг - да го мажа и върху старите петна ли? или и на цялото лице? Rolling Eyes newsm78

magarence, това само от няколко дни ползване?
И аз ползвам скинорен от вчера, щипе ми малко, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт