Против акне/пъпки по лицето?

• 339 712
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Някой да може да даде отзиви за крем Акновин?  Rolling Eyes http://tealandbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath= … p;products_id=269
Видях го в една книжка с продукти от китайската медицина и аюрведа. Доста евтин ми се вижда, но той и "Кларина" е някакъв индийски, евтин и в същото време доста добър Thinking
Ползвала съм го преди време и не ми подейства. Така си отлежаваше в шкафа дълго време и накрая го изхвърлих. Но ако искаш опитай, може пък ти да останеш доволна Simple Smile

# 436
  • Parsberg
Здравейте момичета и от мен.Моите проблеми са петната и малките дупки коита са останали след пубертета.Не са много но все пак ги има.Ходих на дерматолог и той ми каза че не съм за лазерна терапия.Но все пак какво да ги правя? Някой знае ли крем или маска за химичен пилинг за премахването на тези белези и за изравняване на тена в домашни условия, която наистина да е ефикасна и най-вече да се намира по родните ни аптеки?

# 437
Dai4eto, amra, мерси за отзивите. Peace Май ще си карам на изпитаната техника. Надявах се, че тия кремове от Изтока с техните медицини ще направят чудо, но уви Sad

# 438
Dai4eto, amra, мерси за отзивите. Peace Май ще си карам на изпитаната техника. Надявах се, че тия кремове от Изтока с техните медицини ще направят чудо, но уви Sad
Пробвай Clarina, ще останеш доволна Peace Аз само него си ползвам вече от половин година сигурно и съм невероятно доволна. Единствено когато ако ако ще се гримирам си слагам друг крем, защото Кларина не е подходяща основа за грим, но през останалото  време съм си с него. На мен  единствено този крем, както и таблетките Пурим и Септилин ми помогнаха за изчистване на лицето, казвала съм го вече, но пак да си кажа Grinning

# 439
Момичета днес си го взех този Кларина и тази вечер ще се мажа,но да ви питам какъв цвят е,моят е един сив,такъв ли си е по принцип,иначе видях,че е в срок на годност,и по цялото лице ли го мажете или само там където имате пъпчица!

# 440
Момичета днес си го взех този Кларина и тази вечер ще се мажа,но да ви питам какъв цвят е,моят е един сив,такъв ли си е по принцип,иначе видях,че е в срок на годност,и по цялото лице ли го мажете или само там където имате пъпчица!
Сив е да, нормално е, не се притеснявай Grinning По цялото лице си го мажа аз, крема е съвсем щадящ, не е някакъв горящ като някои други кремове за лечение на акне, така че спокойно може по цялото лице да се нанася. Сега ще кажа нещо , на което и аз самата се учудвам страшно много Shocked Мазах си Кларина по цялото лице, дори на един участък под долната устна, където по принцип кожата ми лесно се дехидратира и зачервява. Имайки предвид, че крема е предназначен за лечение на акне си мислех, че още повече ще ми се узсуши кожата в този участък, но реших да пробвам, нали обичам да си правя експерименти. И много изненадващо за мен този участък вече не ми е дехидратиран и зачервен, както беше, а е станал съвсем нормален Grinning Това го отдавам единствено на това, че крема е с натурални съставки и съдържа Алое вера, което както знаем е страшно полезно за целия организъм, включително и за кожата. Така че просто не мога да му се нарадвам на този крем - не само че ми поддържа мазната и проблемна кожа чиста, а и ми направи сухите участъци с нормална кожа!

# 441
Сив е да, нормално е, не се притеснявай Grinning По цялото лице си го мажа аз, крема е съвсем щадящ, не е някакъв горящ като някои други кремове за лечение на акне, така че спокойно може по цялото лице да се нанася. Сега ще кажа нещо , на което и аз самата се учудвам страшно много Shocked Мазах си Кларина по цялото лице, дори на един участък под долната устна, където по принцип кожата ми лесно се дехидратира и зачервява. Имайки предвид, че крема е предназначен за лечение на акне си мислех, че още повече ще ми се узсуши кожата в този участък, но реших да пробвам, нали обичам да си правя експерименти. И много изненадващо за мен този участък вече не ми е дехидратиран и зачервен, както беше, а е станал съвсем нормален Grinning Това го отдавам единствено на това, че крема е с натурални съставки и съдържа Алое вера, което както знаем е страшно полезно за целия организъм, включително и за кожата. Така че просто не мога да му се нарадвам на този крем - не само че ми поддържа мазната и проблемна кожа чиста, а и ми направи сухите участъци с нормална кожа!
Амра  bouquet много ти благодаря,за изчерпателният отговор,толкова добри отзиви прочетох тук за този крем,че просто не можах да се сдържа да го пробвам,а и цената просто няма да я коментирам!

# 442
Няма защо да ми благодариш, моля ти се Hug Дано и ти останеш доволна Simple Smile

# 443
Кларината на мен даже ми омазнява кожата , но това за мен е хубаво , защото другите препараи ми я изсушават прекалено много.

Лошото , е че при мен Кларината няма абсолютно никакво действие. Направо Зеро  Mr. Green

# 444
Мими2318,къде ще ходиш на хим.пилинг? Аз ходех при др.Боянова във ВМА,не е страшно,боли,но не е чак нетърпимо и боли за секунди.После е кофти беленето,ефектът веднага след пилинга е супер,но за съжалемие при мен беше краткотраен.Успех дано при теб е различно!  bouquet
Аз ще ходя в един козметичен салон в Пловдив. Ходих на доста места-на дерматолог, на козметик-дерматолог, но ефект няма. Даже малко ми поразиха лицето с  едно микродермабразио. Сега си намерих една козметичка, която ми вдъхва доверие и вече се престраших да си чистя лицето при нея, а в петък и следващата стъпка-пилинга.
А ти колко процедури си прави? Аз знам, че трябва поне 3-4 . Сериозен ли ти е проблема с лицето или просто заглаждащо си го прави?

# 445
Пробвай Clarina, ще останеш доволна Peace Аз само него си ползвам вече от половин година сигурно и съм невероятно доволна. Единствено когато ако ако ще се гримирам си слагам друг крем, защото Кларина не е подходяща основа за грим, но през останалото  време съм си с него. На мен  единствено този крем, както и таблетките Пурим и Септилин ми помогнаха за изчистване на лицето, казвала съм го вече, но пак да си кажа Grinning
[/quote]

Кларината я бях ползвала преди години и я бях позабравила Rolling Eyes. Но бях доволна. При мен, освен, че ми излизат пъпки, кожата ми е и мазна и този крем много добре матираше. Само дето малко неприятно ми мирише(на билки) newsm78

# 446
Oх не искам да ви смущавам ама аз такава попара съм сърбала от разни прехвалени козметички, сега ходя само при дерматолог. Абсолютно забранено е да се чопли и да се стиска лицето защото стават невъобразими инфекции. никакви козметички не ползвам след последното обезобразяване имах белези 1 година. това със стискането и сама ммога да си го причиня. удобрявам единствено малко масаж и маска  Naughty  А  ако ползвате сода за хляб като измиващо и почистващо средство и парите няма да си давате за прехвалени козметики. пъпките си изчезнаха.

# 447
  • Sofia
Мдаа, и аз така с козметичките. Оставиха ми сума белези по лицето. Особено такива, дето те карат да се измиеш на мивката ooooh!
Почистване трябва, но само при специалист или наистина добър козметичен салон, където всичко е стерилно и процедурите са точно дефинирани.

# 448
Според мен проблема с акнето е хормонален и шанса прехвалените козметични кремове да подействат е минимален. Аз какво ли не пробвах за да преборя акнето и най-вече белезите от пъпките, но уви без успех. най-недоволна съм от Vichy Normaderm - само си дадох парите. Проблема с акнето се реши когато забременях. Тогава се изчистиха и белезите и пъпките спряха да ми излизат. За това най-добре е консултация с дерматолог преди да се купуват прехвалени кремове.

# 449
Аз пробвах всичко, както и да ви звучи, най-скъпите, най-евтините, хометопатия, антибиотик /разбира се под лекарско наблюдение/..И сега съм на Роакутан. И това ако не помогне, ще се предам. Също съм пробвала и лазерни процедури, химични пилинги, каквото има познато за акнето. Оказа се, когато  ми изписваха Роакутана, предварително ме гледаха на един уред, който се показа, че кожата ми им апоказател 280 за мазна кожа, при положение, че апаратът измерваше до 300, представете си колко ми е мазна кожата, а видимо никога няма и да си помислите, че е толкова мазна. КОгато съм родила се е получил хормонален дисбаланс и се е получило прекомерно омазняване на кожата ми, което пък е благоприятна среда за бактерията, която причинява акне. Та това лекарство, за което много са против и за, аз бях също против действа така, че намалява омазняването на кожата до 30-40 и то уж за дълго време. Ще пиша пак как съм, но забравете кремовете и отидете на лекар, те са само за поддръжка.

Общи условия

Активация на акаунт