Против акне/пъпки по лицето?

• 341 089
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
mariel444e, ето снимките, наканих се най-накрая да ги кача
 http://my.opera.com/*Natka*/albums/show.dml?id=342545
Снимах и това, което пише на етикета, зада можеш да си прецениш сама дали да го пробваш. Дано ти помогне.
Natka, благодаря за снимките! А долу-горе можеш ли да ми кажеш на каква цена е. Още довечера ще го потърся.

# 61
mariel444e, около и под 2лв беше последно като си го вземах, едва ли ще е поскъпнал за няколко месеца. Има и лосион от същата серия, но е с много спирт и не ми допадна никак

# 62
Момичета, акнето не е козметичен проблем, не залагайте само на мазила  bouquet

# 63
  • Варна
mariel444e, около и под 2лв беше последно като си го вземах, едва ли ще е поскъпнал за няколко месеца. Има и лосион от същата серия, но е с много спирт и не ми допадна никак
Аха, ок. Мисля да пробвам коректора, а спирта ще е силен сигурно, а тя моята кожа каквато е...

# 64
Има една много добра серия, която е българска и не е скъпа.Elea Derma Clar се казва.Аз имам проблемна мазна кожа ,предразположена към акне и съм много доволна.Трябва да се използва по-дълго време.Аз го ползвам втори месец и сега виждам резултат.Акнето се повлиява обаче от много фактори, така че иди на дерматолог първо.А продуктът на Elea е за леки и умерени форми на акне.И помага, а и цената е ок.

# 65
...и така в крайна сметка да си купя ли този Vichy Normaderm. Помага ли ? PLS кажете Sad

# 66
  • София
...и така в крайна сметка да си купя ли този Vichy Normaderm. Помага ли ? PLS кажете Sad
Имаше цяла тема за Нормадерм, разгледай там!  Peace

# 67
Здравейте момичета.
Аз съм малко на вие с темата,защото имам пъпчици,не ми е обринато цялото лице,но никога не е било чисто и гладко.Винаги съм си го обяснявала с възрастта и не съм се взимала в ръце.
Предстои ми бал след няколк месеца и сега е момента да се стегна.
Питанката ми е така наричаното от вас "посещение при козметик"-парна баня ли ще да е това? Embarassed
А този Зинерит около каква цена е? Embarassed

Благодаря предварително и извинете за невежеството Rolling Eyes Embarassed

# 68
  • София
Здравейте момичета.
Аз съм малко на вие с темата,защото имам пъпчици,не ми е обринато цялото лице,но никога не е било чисто и гладко.Винаги съм си го обяснявала с възрастта и не съм се взимала в ръце.
Предстои ми бал след няколк месеца и сега е момента да се стегна.
Питанката ми е така наричаното от вас "посещение при козметик"-парна баня ли ще да е това? Embarassed
А този Зинерит около каква цена е? Embarassed

Благодаря предварително и извинете за невежеството Rolling Eyes Embarassed
Не е само парна баня. Освен това механично почистване, маски, масажче, ултразвук. Май в повечето салони е това.

# 69
  • Варна
Възхитена съм от маслото от чаено дърво на Рефан, нанася се директно върху самата пъпка и много бързо заздравява без да остават досадни петна. Що се отнася до кремовете от Нормадерм полкучих зачервяване на лицето, нещо като алергична реакция.

# 70
IMEX-това е антибиотик под формата на сапунче и мехлемче.Никога не оставам без мехлема,той лекува пъпката и същевременно има ефекта на фон дьо тен.Много съм доволна,Цената не мехлема е окло 7 лева.

# 71
Възхитена съм от маслото от чаено дърво на Рефан, нанася се директно върху самата пъпка и много бързо заздравява без да остават досадни петна. Що се отнася до кремовете от Нормадерм полкучих зачервяване на лицето, нещо като алергична реакция.

това масло на рефан за какъв тип кожа е,а също така каква му е цената... newsm78

# 72
А този Зинерит около каква цена е?

# 73
Може ли да ми препоръ4ате крем,лосион и някакъв стик за изсушаване на пъпките,но да не са агресивни,защото моята кожа доскоро беше мазна на Т-зоната ,а на бузите нормална,но отскоро ми се изсушава много,а пъпките пак излизат,пък и сам на 14 и не искам нещо много силно. Praynig

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 18:07 от MiSs SuNsHiNe

# 74
  • София
А този Зинерит около каква цена е?
15-20 lv

Общи условия

Активация на акаунт