Против акне/пъпки по лицето?

• 339 782
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
момичета,някой пил ли е таблетките ДЕРМАБИОН newsm78 вече 3 ден ги пия,но мисля че е рано за ефект.по-принцип кожата ми не е много пъпчива,излизат ми от време на време по 2-3 пъпки и то покрай цикъла.

Аз съм изпила доста таблетки Дермбион, поне 1 месец да мине и чакай ефекта.

# 106
  • Прекрасна ВАРНА
момичета,някой пил ли е таблетките ДЕРМАБИОН newsm78 вече 3 ден ги пия,но мисля че е рано за ефект.по-принцип кожата ми не е много пъпчива,излизат ми от време на време по 2-3 пъпки и то покрай цикъла.

Аз съм изпила доста таблетки Дермбион, поне 1 месец да мине и чакай ефекта.

че ще чакам ще чакам,но има ли ефект newsm78

# 107
  • Mонтана
да споделя 4е от 1 месец се мажа само с акне аут и пъпките изсъхват и се махат само за 1 ден,много съм доволна.

# 108
значи мнооо мерси на всички за саветите аз одарих комбинациятя която почти ми изчисти лицето ощте до една седмица и треа да не е останала ни една пъпка значи правите следното
-зимате си zinerit тои е около 15лв и щте ви стигне за около 3 седмици той щте ви iz4isti liceto do nqkade
-sled tova si zimate sapun IMEX i krem4e IMEX(ob6to 12.50lv) , pyrvo si izmivate liceto hubavo s sapuna(sutrin,naobed,sletobed i predi lqgane-kato za na4alo) sled tova nansqte krem4eto(po 2-3 pati dnevno)  i toi do krai 6te vi iz4isti liceto pone pri mene taka se polu4ava-nadqvam se i pri vas da se polu4i  Wink

# 109
Този крем е специално за жени които отдавна са минали пубертета но все още имат проблеми с акнето.

http://apteki-optima.com/?cid=86&productID=17419 дневен крем
http://apteki-optima.com/?cid=86&productID=17420 нощен крем

П.С Намерих само този линк,да не се тълкува като реклама на аптеката Simple Smile

# 110
  • Някъде в мечтите си
Ами то много хубави работи пише за тези кремчета,но все пак някой ползвал ли ги е?

# 111
  • Sofia
ходи на солариум.Определено има ефект Peace

# 112
  • Sofia
от първия път няма да стане,но за около 2 седмици т.е. 5-6 посещения

# 113
  • Sofia
И аз мога да напиша докторат по въпроса Mr. Green
Ползвала съм всичко изброено. По моите впечатления:
Зинерит и Имекс - много добри за първите 3 месеца. После спират да действат.
Авене серията- много добра за поддържане, при мен имаше много добръ ефект.
Себиум (на Биодерма)- отличен активен крем (около 30 лв) но ми изчисти цялото лице.

Най-доброто средство, което съм ползвала - серията Proactiv, ОБАЧЕ АМЕРИКАНСКАТА. Продава се и в БГ, но тук активната съставка е друга и не е толкова добро.
Но американския Proactiv направо е невероятен.

# 114
  • Стара Загора
Аз нямам акне,но преди МЦ ми излизат пъпки по лицето-като ги намажа вечерта с крема на малката /Хипп/ на сутринта ги няма.....много съм доволна  Peace

# 115
  • Пловдив
Pamsi, какъв точно е тоя крем на Hipp? На мен също ми излизат пъпки преди МЦ.

# 116
http://spirig.bg/acnebp5.php   аз ползвам това, ново е и определено съм доволна, струва към 14лв и стига за месец-два и повече...(слага се по много малко)

# 117
моето лице се обели така да се каже преди 2 дни т.к. стоях на кварцова лампа за 5   минути....

това може ли да се счита като пилинг до някъде?

сега започва да ми излиза акне пак някякви малки пъпчици уж но ....Чудя се дали с Имекс ще действа...понеже започнах да пия и Доксициклин и двете ще имат антибиотик?!?

според вас климата и слънцето имат ли значение....аз докато бях извън България си излекувах всички пъпки.... махнаха се някак си - без да ползвам никакви материали....странно...според мен климата може би оказва въздействие

Имали ли сте белене на лице от и какво се използва ...

# 118
  • pomorie
имам доста наблюдения по въпроса опитвала съм зинерит  ползвах го доста време и има ефект но след като спреш ефекта изчезва сега ползвам това http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=68732&goChar=D едно момиче тук във форума го беше препоръчало нещо като гелче е и много ефикасно-поне за мен има също измиващ продукт и маска пак със същите съставки

# 119
Няма как сега да чета 6 страници, ако се повтарям с някой, се извинявам предварително.

Аз ползвам лосион Visibly Clear на Neutrogena - супер ефикасен.

Много хора не са доволни от Нормадерм, но при мен има положителен ефект. Купила съм си 3 различни крема от серията.
Още един хубав крем на Виши - Skinset ( за млада кожа с проблеми ).

Още една марка, която препоръчвам - Eau Précieuse - специализирана за кожа с проблеми. От нея може да си купиш дори грим за чувствителна кожа.

И последно, всички кремове с невен ( calendula ), тъй като успокояват кожата.

Има и един спрей eau thermale на Авен, също против зачервявания и обриви.

Общи условия

Активация на акаунт