Ей, СЕПТЕМВРИ идвай ти, че бебока доста веч' тежи!

• 10 585
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Я , вчера като съм си тръгнала и се появила добрата новина -  ЧЕСТИТО НА МАМА ДИДКА! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО   bouquet

Вчера ходихме на док и разбрахме че тежим вече 2430  Grinning , а аз съм качила 1,5 . От къде качвам като не спирам да повръщам  newsm78 Тази нощ изобщо не съм спала - постоянно ми е лошо та чак се задушавам, а  болките в гръбнака са по-леката част. Док каза че при такава ситуация може да ме среже 3-4 дни по-рано стига да имам поне малко разкритие . трябвало да изтича  нещо , но така и не запомних какво   Sad  Кога се получава това разкритие  -има ли горе-долу някакъв период или е божа работа?  newsm78
Отивам да си направя една препечена филийка , че май само на това ще съм днес Cry

# 136
Привет и от мен. Позитивен ден на всички желая  bouquet

Оказа се, че нашата врата също са се опитали да я отворят, ама ние не държим ключа на бравата и може би това ни е спасило. Първо се ужасих, но после така се ядосах, че ако само ги чуя, че се опитват да влизат, така ще ги посрещна, че свят ще им се завие #Cussing out

Абе с тези отпуски на лекари и клиники верно кофти. С връзки успях да си запазя час при офталмолог за следващия понеделник...дано само да не родя дотогава Joy

Я, да ви питам нещо...чували сте за някви заместващи "операции" на клизмата - свещички или дуфалак. Говорих с една мама в чужбина и тя каза, че това, което се практикува у нас било отживелица  Shocked?

# 137
Честито на октомврийската мама- много са се разбързали тия техните бебета.
На всички пожелавам днес хубав, спокоен и безпроблемен ден, а аз отивам д се опъна пред ТВ-то, че още не съм се разсънила и ми е едно заспало- да ви се чуди човек как ставате в 5-6 часа( особено Ани  Embarassed). Пак ще проверявам за нови бебета по - късно. Целувки от мен.

# 138
  • Кърджали, България
Ей, все хубави новини!

Честито първо октомврийско бебче!!! Живо и здраво да е!!!

Честита проходила щерка на Галя!!!

И накрая да ви почерпя по случай нашата годишнина от сватбата - 8 години вече се търпим  Wink

Оставям ви сега, че отиваме на разходка в парка с баткото. И.... дано да не родя днес.....

# 139
Инка, честита годишнина! 100 пъти по 8 най-малко да се търпите ви пожелавам и все така като сега да се обичате!

# 140
 Добро утро, то още малко и вечер ще стане, ама и аз като Павлина не мога да се начудя на ранобудието Ви.  #Crazy
  newsm44 Честито октомврийско бебоче. Да е живо и здравичко и да радва мама, че представям си как я е уплашило с този ранен старт.  Crazy
 Честито проходила мома на Галя.   Hug Гале мила, дано не те побъркват много дребусаните, че твоята не ми се вижда много лесна.  Grinning
 Честита годишнина на Ина, много любов и всичко до което тя води.   bouquet

# 141
инче, честита годишнина и от мен  Hug да се обичате и уважавате все така
ей галя, честита ти проходила мома  Wink дано не се налага да тичаш много след нея  Wink
ей това бебе октомврийче много избързало  Party да е живо и здраво само и както е казала beerbaby верно доста ранен старт  Crazy

# 142
Калака стискам палци мила всичко да е наред   Peace
Инче честита годишнина много любов и търпение ви желая
Черпя и аз за рожденния ден на моя мъж и дано слуша повече жена си -всички само това му пожелават днес а той само се хили    party023   beer2

# 143
Честито на всички празнуващи - за проходилата кака на Галя и годишнината на Ина!   bouquet

Аз само да уточня, че на някой може да му е полезно, последно на мен какви документи ми поискаха - не само отново въпросната декларация, която Морена вече ми прати, и документа от банката (който аз придвидливо се сетих да си извадя миналата седмица като ходих до банката за нещо друго), а и документ от общината че лицето със старата фамилия е едно и също с лицето с новата фамилия!
Демек, пак трябва да ходя по общини и да се редя на опашки, м...ка му!  smile3515
Между другото, бях останала с впечатлението, че болничните трябва да се подават в НОИ в 3-дневен срок от датата на издаването им. Бъркам ли нещо? Че сега от работа ми казаха как щели да ми подадат всички болнични за август в началото на септември (като си финализирали заплати и всичко останало за месец август). Което за мен значи, че парите си за август аз ще мога да ги видя най-рано октомври - ако приемем, че и в НОИ ще обработват данните, получени през септември до края на месеца...  newsm78  Тотално се обърках...  #Crazy

# 144
  • Асеновград
Хекси, тази декларация наистина трябва да ти я даде счетоводителката от фирмата или тази която се занимава с ТРЗ- щом и фирмата е толкова голяма няма как да няма готови бланки и само да я попалнисх.Банковата сметка е задалжително да я занесеш във фирмата- в банката ти я дават за 5 мин.Но наистина ако сменяш имената,няма да искат да ти преведат болничните...така че трявба да отидеш в банката с новата лична карта и да ти променят имената.
При мен се случи така, че точно ми изтичаше валидността на дебитната карта и си смених личната карта и си обнових дебитната с новите имена.  Hug

Леле, октомврийките как са се разбързали, май наистина като гледам и предишните месеци....само ние стискаме здраво!Но вече ни е време!!!!!  bouquet
Я дайте идея какъв подарък да си искам за рожденния ден, че вече ме питат,ама аз като искам дрешки....... newsm78 newsm78 newsm78

# 145
 newsm51 Честито на всички праэнувашти и най вече на иэбарэалата Октомврийска мама, да е жива и эдрава и да радва мама! Hug

Мила Hexina чесно да ти кажа аз сам в болничен от края на Май и все още не са ми превели нито един лев. Да не те отчайвам но не раэчитай много на теэи парички.

# 146
  • Асеновград
Момичета, много ми е криво.....и плача......уф какво ми става незнам.
Стоя самичка и постоянно ми се обаждат с въпроса "Няма ли да раждаш вече?" или пък имам 1 приятелка,която постоянно ми звъни и ми вика "Раждаш ли?" АМИ АЗ АКО РАЖДАХ НЯМАШЕ ДА И ВДИГАМ ТЕЛЕФОНА. Ще ме побъркат вече Cry

Представяте ли си за какви глупости плача??? Ама то всеки ден това,чак ми става досадно
Как не се съобразяват малко, не стига че си ми е напрегнато на мен, да не говорим,че точно тая моя приятелка роди наскоро и знае какво е да чакаш.....Не може ли да ми се обажда и да ме пита как съм,дали има нещо ново-малко по-съобразително, а не "РАЖДАШ ЛИ"

УУфф как се ядосвам и за какво плача и аз незнам......

# 147
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Уха, честито на galia2007! Hug Hug Hug Представям си каква сладка гледка е малката ти кукла... Laughing

Inna, честита годишнина на вас! Все така да се обичате и да се сдобиете с поне още един бебок по-натам! Wink

Красииии, не им се ядосвай! Аз им съскам, та малко са поуспокоили топката. Иначе определено е дразнещо, но не е повод да си тровиш нервите! Wink

# 148
  • Бургас
Привет и от мен днес,
Честито на всички празнуващи!
Честито и на октомврийското бебе, бре то много рано се излюпило.
Аз нощес едвам спах, нямах търпение да стане светло за да стана. То не бяха ритници, то не бяха хълцания, подскоци, обръщане. Имах чувството че ще родя нощес. Но нямам болезнени контракции, а само тези втвърдяванията.
Краси не се ядосвай мила, аз съм очудена от недосетливостта и нетактичността на хората, ама това е живота. И моята най-близка приятелка всеки ден ме пита родила ли съм. Ама мен като ми кипна вчера и казах ако родя няма да ти кажа, ако продължаваш да ме питаш. Тая днес само ме пита кък съм, как се чувствам.
Хайде до скоро

# 149
Краси, по този повод една моя приятелка, която роди през май, отказваше до последно да си каже термина. Точно за да не й звънят хората около него всеки ден да й задават изключително тъпия въпрос "роди ли?". И аз моя съм си го казала само на най-най-близките, а на всички останали казвам само неопределеното "септември" или най-много "края на септември".
А точно на тази приятелка можеш да й се сопнеш веднъж, че те изнервя по този начин и да спре да звъни. Щом е родила наскоро, би трябвало да разбере и да не се сърди.
И споко, то на теб наистина съвсем мъничко ти остава.   newsm10  Не се предавай на финалната права.  Hug

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 12:14 от Hexina

Общи условия

Активация на акаунт