Ей, СЕПТЕМВРИ идвай ти, че бебока доста веч' тежи!

• 10 586
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • Кърджали, България
Kalaka, стискаме палци!!!!

Палечка, тия признаци и аз ги четох в една книжка вчера, а днес ме е завладяло вече "гнезденето" - т.е. неописумиемо желание да се чисти, подрежда и т.н.  Peace - сякаш подготвяме гнездото за излюпване на пиленцата  Joy

# 106
  • София
 Joy
- пристъп на енергия и желание за чистене (това ще е полезно, ако ме хване)

никога няма да родяяяяяяяяя!

hahaha Хахахахахахахахаха; ще си си дюндюркаме тумбаците заедно с теб во веки веков, и за мен няма шанс... Joy
И аз съм от вашия отбор  hahaha Хекси, пращай мъжо да те замести  Laughing
Стискам палци на Калака  Praynig  Praynig  Praynig
thumbelina, а какво следва, ако е леко медузесто течението??

Обикновено така изглежда тапата, т.е. следва скорошно раждане  Simple Smile

Кали, благодаря за статията, наистина е полезна.
Хайде, който може и иска да стиска, а на който му е дошло времето да отива с бодра крачка и широка усмивка. Аз съм убедена, че как ще протече раждането наистина зависи до голяма степен от нашата нагласа и настроение.
Инче, да си призная, направо ти завиждам за това  Grinning

# 107
  • София
Хич не е по темата, но да питам, Кали, от къде взехте тортата на Дани? (Сега разгледах снимките от РД, много са сладки!)

Ваня и аз съм много доволна от тортата, а Дани беше много щастлив. Поръчах я в сладкарница Лъки в ЦУМ на 2 етаж. Имат сладкарници и в Кемписнки и до Софийския университет. Ето това им е сайта http://www.luckybg.com/
Като пълнеж беше малко тежичка, въпреки че я пробвах докато избирах, но нямах възможност да пробвам други и се спрях направо на тази. Доставиха ми я вкъщи и бяха много точни.

А другото ядене си го поръчах от кетърингова фирма и пак останах много доволна. Всичко беше много вкусно и го доставиха навреме.

# 108
мили момичета, искам още веднъж да ви благодаря за хубавите пожелания  Hug

да ви кажа и мен днеска ме хвана гнезденето, само в спалнята ми остана да подредя някои нещица и съм готова  Grinning
и аз стискам палци на калака всичко да е наред
кали, а ти стискай кълки до петък, ей го къде е, ще дойде бързо  Mr. Green

# 109
  • морето и сините вълни :)
Калака-стискаме палци
аз сега се връщам от поликйлиниката до нас и един гинеколог малоумен ми оптказа да ми бие инжекцията #2gunfire.Той е само по заместване на мойта докторка и бил чел по книгите че незнам си ко и незнам си що и не мия би моля ви са...направо полудях..замалко да ме разкарва до АГ болницата.смотаняка му със смотаняк..че чаках час и половина да отвори спешния кабинет че там да отида да ми я биие доктора..И ми я би без проблем..много се ядосах ви казвам..идеше ми оня  млад гинеколог дето тамън са излюпил от университета да го зачапарастя..бил чел по книгите ...Абе моооойййй то не се чете само ами се и практикува.. #2gunfire #2gunfire

# 110
  • София
Ани, не му се връзвай! То си е за ядосване, де, ама пази си нервите.

И аз миналата седмица много се ядосах на един млад педиатър - водим малкия в поликлиниката, че много повръщаше детето и да му се изпише нещо и той се заяжда със всяка майка що не сме носили някакъв си картон, как да докажем, че наистина сме пациенти на нашата лекарка, нито гърдичките му прослуша, ако не бях казала и гърлото нямаше да види и ми се заяжда някакъв. Close

# 111
 PraynigКАЛАКА,стискам палци стеб и бебешока всичко да е наред Praynig

# 112
Ехей, още едно бебче в отбора!
Честито на Дидето  sling Да е жива и здрава малката принцеса и да е голяма гордост и радост за цялото семейство !
Честит Рожден Ден Мацко  nbirthday  Много здраве ти желая и една послушна принцеса  newsm07
Мацко, много исках да ти рисувам по коремчето миналата седмица, но ... Simple Smile  Аз пък утре няма да мога да дойда на лекцията, че ми се заформиха два прегледа сутринта, а и двата са в близост до централна гара. И ще се тътрим с мъжа ми по задръствнията, вместо да си пия кафенцето с вас на сладки приказки  smile3506
За съжаление няма как да ги пропусна. Трябва да се видя с ендокриноложката и да ми пусне талон да видим как са ми хороните на щитовидната жлеза преди раждането. А после трябва да се видя и с професор Стамболов от 2 градска, че нали там ме пренасочи мойта доки.
И аз съм като повечето от вас - в последния момент ни направиха луди с тая смяна на доктори, да се чудим какво да правим  #Crazy

И аз да се оплача - направила съм абцес на гърлото, не мога даже слюнка да преглъщам. Сутринта ходих на УНГ и доктора вика : " Ми не е узрял още абцеса, иначе щеше да те цепна  #Crazy  #Crazy  #Crazy "  Консултира се с гинеколога, който беше на смяна в момента и ми изписа антибиотик за 3 дни. В сряда пак съм на преглед при него, така че стискайте палци дотогава да ми се е разминало, че само ми липсва операция на гърлото  Sick И дано не ми се появят гъбички, че обикновено при мен така се получава  newsm17
За гнезденето - при мен в момента и да искам, нищо не мога да свърша. Даже преди малко си поревах и се навиках на майка ми по телефона дето само ми разправя да не съм се притеснявала, че всичко ще е наред, че щяла да дойде да чисти и т.н.... Аз от 2 седмици и обяснявам как няма къде да я сложа да спи преди да сме изчистили и да сме купили диван, ама тя - едно си баба знае, едно си бае.  newsm61 То и тя милата се притеснява постоянно и не може да спи и само ме мисли ( че нали е далече и не сме се виждали от 2 месеца ), ама като и каже човек един път пък да вземе от дума я! smile3513 И сега ми е едно гадно Weary и мъжа ми още не се е  прибрал от работа, че нали утре ще висим по болниците, та трябва да навакса малко работа... smile3506 Хормони, хормони...какво да се прави.

Катринче, първо да ти благодаря за изчерпателната информация относно 2 градска  Hug  Аз като се прибера утре след срещата с доктора ще пиша ако има нещо ново.
А какво стана с твойто зъбче, добре ли си вече?

Снежи, мен ме гласят за секцио около 3-5.09., та не знам дали ще се засечем. Утре като се видя с доктора ще знам по-сигурно какво и как ще е с мойто раждане.

Kalaka, стискаме палци !!! Но пък ако е дошъл моментът, дано всичко да мине леко и бързо !

Айде лека вечер на всички и   love001

# 113
Привет  и от мен!
Завърнах се от зъболекар, не се наложи да ми слага упойка, защото от силната болка зъба ми сам се е умъртвил, та ми вадиха нерв и сега трябва да ходя на промивки още 2 дни  и после пломба. Поне го отвори и сега ме боли по малко, надявам се до утре да ми е минало.
Ади жалко че утре няма да те има на лекцията, дано в четвъртъксе засечем там. Аз съм ходила на тези лекции ама пак ще ходя, защото ми е приятно самото кафенце с вас:)

Честита ни малка бебка! Дида да ти е жива и здрава малката принцеска и много радост да ти донесе!!!

Верно ние започваме да ги редуваме, пък да видим накрая повече момченца или момиченца ще излезнат:)

Хексинче направо си ударила десятката с този лекар и спешния преглед. изкушавам се и аз да отида, но моя болничен трябваше да бъде пуснат от 15, та може и да каже че съм позакъсняла и да сиизчакам лекарката.
А обменната карта и хоспитализащията по принцип се дават при следващата консултация, а и ням акак той да ти я издаде, нали не се води наблюдаващ. Аз съм при  нашата лекарка записана за понеделник, та тогава ще дам отчет.

Munnkamm какви са тези преживявания от теб. Добре че сте се разминали само с уплахата и нищо повече.

Стискам палци на калака, дано роди скоро, бързо и лесно!!!

Палечке благодаря за списъка с предвестниците. То аз си ги знам чст от тях но, по добре да ги имаме записани черно на бяло на първата ни страничка. Може ли някой да ги включи ( ако още не сте го направили, че не погледнах).
А относно гнезденето, ами на мен ми се чисти, иска да измия прозорците, да изпера мокета, да разместя и подредя и да викажа едвам се удържам да не го направя. И съм си казала че трябва да устискам да вляза в 9 месец и от 1 септември започвам да чистя и подреждам, не преди това. Чувала съм от много мами че като започнат такова чистене като моето и за ден два са родили, ама на мен ми е още рано.

хайде лека вечер и целуви от нас и вече взеки ден да си имаме минимум по едно ново бебче в отбора:)

# 114
Хей че хубави новини имаме,първата септемврийка малка излезе на бял свят,да е жива и здрава на мама Дидка и много радост да и носи!
Калачестискам палци всичко да е наред с теб и бебчо и да си почака още малко,а ако излезе да е бързо и безболезнено:))успех момиче!
Това с предвестниците и при мен е така-имам ги почти всички,макар,че от два дни спрях с гнезденето и само лежа,че да не вземе да излезе предварително бебката.
Другите момичета да се пазят и да не се товарят прекалено-те бебчовците и сами си знаят кога да излязат.Не ги подстрекавайте  Blush
За памперсите и аз съм решила с Памперс,та се радвам да чуя от по-опитните,че са доволни.

# 115
Честито бебче Дидка  bouquet Да е живо и здраво и много да ви радва  bouquet

Ето го и отчета за днес-тримата сме добре LaughingМалчуганите са с главичките надолу,тоновете им са в норма  и доста са пораснали.На 27.08 ще постъпя в МД за предоперативни изследвания,но точната дата за секцио не сме я определили.Стискайте палци да издържа до тогава Praynig
За памперсите-като за начало съм взела на Хъджис,пък после ще видим

Калака,стискам палци да сте добре и двамата

# 116
  • Бургас
Привет и от мен,
Честита ни девойка! Да е здрава и усмихната!
Прочетох Ви, ама много бързо пишете бе, едвам смогвам.
Хайде до утре!

# 117
katrin7 тебе доста трябва да те е боляло май щом чак ти е умрял нерва.

Аз утре ще се пробвам да дойда на ущето ако не се успа и ако го намеря Simple Smile та може да се видим.

# 118
И съм си казала че трябва да устискам да вляза в 9 месец и от 1 септември започвам да чистя
Леле, аз чак сега обърнах внимание, че твоят термин е само ден преди моя. ooooh!  Иначе все си мислех, че всички, които познавам от форума, са някъде далеееч по-напред. Явно, че живот и здраве с теб ще си хортуваме тук до края, имам си компания.  Hug
А за прегледа, моят болничен трябваше да е от 17-ти (петък) и отидох днес. Не виждам причина ти да не отидеш още утре, ако искаш. Лекарят надали ще те върне, с мен беше много любезен.
Между другото, аз държах да отида веднага, за да се задвижват нещата в НОИ по-бързо и белким започнат да ми плащат по-бързо. Малко ми е притеснено от разказите на препатили мами как те оставят 1-2 месеца без никакви пари в паузата между последната заплата от офиса и майчинските.   Cry
Между другото, на болничния ми пише еди-каква-си диагноза, налагаща болничен до 30 септ. "Да се яви на работа на 1 октомври." Много смешно ми стана.  Joy
А, и супер за зъба, че вече минава, макар че сигурно не ти е било хич лесно!  Hug

liddi, ама вие сте пълни отличници, бе!  Laughing  Трима, с хубави тонове, че и с главичките надолу! Браво на вас, продължавайте все в същия дух!   bouquet

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 23:07 от Hexina

# 119
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Стискам палци всичко с kalaka да е наред! Praynig

katrin7, направо не мога да повярвам, че зъбът ти сам се е умъртвил - за пръв път чувам подобно нещо; не ми се мисли как те е боляло; важното е, че и на тази одисея й се вижда краят! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт