Ей, СЕПТЕМВРИ идвай ти, че бебока доста веч' тежи!

• 10 580
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
thumbеlinka супер полезна и синтезирана информацийка - 10х, че за мен бяха малко неясни нишаните Hug

# 91
Ееех че хубаво честито ни първо момиченце, Дида да ти е много здрава и послушна малката госпожичка и да ви прави безкрайно щастливи, бързо въстановяване и скоро да се приберете у дома.Палечка много полезна инфо по много удобен начин, мерси тъкмо се чудех как да си я събера в главата тая инфо дето от тук от там съм чувала по нещо.

# 92
- пристъп на енергия и желание за чистене (това ще е полезно, ако ме хване)

никога няма да родяяяяяяяяя!

# 93

Escarina и нашия бебчо се държи по същия начин и сутрин като се събудя се е качил вече доста на високо все едно ще ми излезе през устата като на berina Joy.
munkamm, мда забраих да напиша преди, че продължаваме да се ритаме и опъваме високо горе по средата и от ляво.  newsm78 Grinning

Хекси, Инна, явно ще изчакам прегледа утре. Той е по обяд и после ще докладвам. Дано само всичко е наред! И с вас също!  Praynig Hug

thumbelina, мауеее, ще трябва да стискам по-здраво кълки значи, че ако е предизвестителен признак туй мойто как ще стигнем до заветния септември... Дано да устискам! Praynig

# 94
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.

hahaha Хахахахахахахахаха; ще си си дюндюркаме тумбаците заедно с теб во веки веков, и за мен няма шанс... Joy

# 95
  • София

hahaha Хахахахахахахахаха; ще си си дюндюркаме тумбаците заедно с теб во веки веков, и за мен няма шанс... Joy
Аз пък по тая логика ще ви изпреваря  Crazy Mr. Green - от събота съм наизвадила багаж, дрешки от Емко, местим мебели, сложи това тук, това там...  ooooh!

# 96
  • Sofia
Момичета Калака ми писа... отишла на преглед в Шейново за кръвното и я приели.. има разкритие, бебчето се оказва момченце, ще я държат 5 дни.

# 97
  • Асеновград
[size=14pt]Стискам палци на Kalaka!!! [/size]

# 98
Оххххххххх дано всичко мине добре с милата! Praynig Praynig Praynig

# 99
  • Севлиево
Момичета някоя от вас да има впечатления или да е чувала мнения за количките на Мони.Че си харесах една, ама цената е много ниска и ме съмнява качеството и. Иначе по принцип съм си харесала и колички на Чиполино.
Стискам палци и аз за Калака, дано всичко да е наред.

# 100
Hexina, този д-р Праматаров в МЦ Полимед на Руски паметник ли е ? Ако е той, аз ходя при него и съм изключително доволна. Пуска всички необходими документи и изследвания, обяснява много подробно всичко и освен това винаги е на разположение.  Дано да е той, да случиш и ти на лекар поне на края  Hug 
Да, същият и наистина впечатленията ми са много добри. Ама "гювечът" беше само днес. От другата седмица се връща нашата любима докторица Барбова и пак съм си при нея да се боря за направления.
Munkamm, и той наистина днес ми каза, че е работил дълги години в Майчин дом, даже познава лекарите от Токуда - и Диков, и Димитров, и т.н. Интересното е, че аз останах с впечатление, че май вече не е там и че вече изобщо не изражда. Или се бъркам?  newsm78  Абе не знам, ама ако продължа и след раждането да ходя в Полимед, вече ще е при него.
А това за кучетата направо ме уби!  #Crazy  Къде ги намери тез ужасни емоции, бе, мила?

thumbelina, а какво следва, ако е леко медузесто течението??
- пристъп на енергия и желание за чистене
Е, това точно надали ще ми се случи близкото хилядолетие.   #Crazy  Ама мъжът ми може и да го огрее скоро да роди нещо от биреното си шкембенце - този уикенд по самоинициатива стана рано и изчисти цялата къща от разни боклуци, събирани с години и подреди сума ти шкафове и ниши.  Joy

Стискаме силно палци на kalaka!

# 101
  • София
Момичета Калака ми писа... отишла на преглед в Шейново за кръвното и я приели.. има разкритие, бебчето се оказва момченце, ще я държат 5 дни.

Дано всичко е наред с нея и бебо! Praynig

# 102
И аз здраво стискам палци на kalaka, лоша работа, дано се оправи!

# 103
  • София
Е, браво на калака, то по туй време проверят ли ни за разкритие, имаме големи шансове да ни привикат. Ние с нея като нищо ще се засечем в Шейново само дето не знам как да я позная.

По списъка с признаците имам 4, но от предизвестителните.

Аз чудя какво става с нервите ми последните дни. Вчера и онзи ден ми беше много смотано, нервно и даже плаках, което съвсем не е типично за мен. Днес пък съм като волна птичка. То, че е от хормоните ми е ясно, но въпреки че го знам, пак не мога да си контролирам настроенията. Дано като стане време да влизам в болница да ме е хванало хубавото настроение, което съм сигурна, много ще ми помогне. В тази връзка днес в една друга тема попаднах на тази статия:
http://www.roditeli.info/family/statia/strah/ Мисля, че ще ни е от полза.

# 104
  • София
Хич не е по темата, но да питам, Кали, от къде взехте тортата на Дани? (Сега разгледах снимките от РД, много са сладки!)

Общи условия

Активация на акаунт