Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 670
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • Асеновград
Честито ви първо октомврийче!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да е жив и здрав,и по-бързо да наддава!! Малеее, аз като си гледам лентичката..........а ти какво стана..започнахте да ни изпреварвате.... Hug Hug Hug

# 106
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Честито бебе на Светлето! Да е живо и здраво и да порасне голям и силен мъж! Да радва мама и тати и много да ги слушка!bouquet
Като прочетох и всичко ми се обърна. Rolling Eyes Надявам се другите да не бързате толкова. Въпреки, че и аз вече нямам търпение ми се струва, че още е много рано. Аз още не съм купила нищо, нямам никаква готовност и изобщо .... Ужас!

# 107
ЧЕСТИТО НИ ПЪРВО БЕБЕНЦЕ! newsm44 newsm44 newsm44
ДА ПАПКА МНОГО СЕГА И БЪРЗО ДА ДЕБЕЛЕЕ. ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!
ех как се развълнувах.

# 108
ЧЕСТИТО БЕБЕ ТОМАС НА МАМА СВЕТЛА!ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ,ДА Я РАДВА И МНОГО СКОРО ДА СЕ ПРИБЕРЕ ВКЪЩИ ДА СЕ ГЛЕДАТ И ГУШКАТ С МАМА И ТАТИ!
Страхотна новина,много се развълнувах,дано сега като си имаме първото бебе и останалите да не започнат да бързат Naughtyима време.
Geriing,честито и добре дошла при госпожите!Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот,изпълнен с детски смях.Дано вървите по трънливия път винаги рамо до рамо,опирайки се един на друг при преодоляването на трудностите/които да са съвсем малко/  bouquet  bouquet  bouquet

# 109
Честито и от мен! Нека октомврийското ни лъвче Томас расте жив и здрав за радост на мама и татко!

Тъкмо вчера разказвах на мъжа ми, че септемврийките вече си имат 2 бебчета, а то какво стана- ние почти ще ги настигнем  Joy.

Днес нямах намеррение да се включвам, че то при нас няма нищо ново, ама като прочетох новината за бебчо, не можах да се сдържа. Личи си, че повечето са вече в майчинство- скоро ще поставим световен рекорд по изписване на теми- имайте милост, трябва да си пренаредя гардеробите и да чистя, а от четене не ми остава веме. Айде със здраве!

# 110
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН НА СВЕТЛЕТО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ МЪЖ ТОМАС, И В БЪДЕЩЕ САМО ДА ГИ РАДВА!
На октомврийските мами много целувки и да стискат крачетата, че наистина имаме още доста време, да се поохранят бебоците.  bouquet

# 111
Хайде октомврийки,честито ви бебче,на късмет да ви е малкото бонбонче:))да ви е живо и здраво и бързо да порастне,а вие да стискате още-поне до 15 септември:))не бързайте да ни изпреварвате.

# 112
Много хубаво започва седмичката. Щом си имаме първо бебче и най-вече е здравичко. И така:
Честито на мама Светла. Да й е жив и здрав малкия мъж и всички трудности, през които мина да останат зад гърба й и от сега само да се радва на рожбата си!!!!!!
Толкова шарена е станала темичката този път с много включвания на мами, които не са писали отдавна и със септемврийките, на които стискаме палци също Hug Hug Hug.
От сега нататък само хубави новини!

# 113
хехех честито ни първо бебче Simple Smile
Да е живо, здраво умно и щастливо детенце,което да радва много и малко да ядосва щастливата мама Simple Smile

# 114
Е, почна се!
Имаме си бебе при то със сигурност е много щастливо щом на някоя от вас лъчезарни мами ще гостува за остатъка от живота си. Да се оправя бързо мамата, че мъж на легло я чака   bouquet

Ама вие сте уникално феноменално бързи - докато се наведа да си вържа връзките на обувките и цялата тема на(д)писана ...

jenna  на бременни НИЩО не бива да се отказва, че не е добре за бебето - така че си постъпила много отговорно и следващия път не протакай толкова, че се притесних  Naughty

# 115
  • София
Привет мамчета newsm03 Как сте днес  smile3503

ЕЙЙЙ АМА НАПРАВО НЕ ЗНАМ КАК ДА ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ   newsm51  newsm51  newsm51 ВСИЧКИ СТЕ МНОГО  МИЛИ    love001  love001  love001
Джена направо ми останаха очите в тия ботушчета.....по - сладки не съм виждала  smile3521

tam tam  да ти кажа и аз пия магнезий, само че под формата на Диаспорал и моето доки каза до 34г.с. да го пия, а днес пък на лекцията на "9 месеца"  лекарката каза, че до 36г.с. магнезия трябва да се спре  newsm12 но най-добре питай твоята доки, тя най-добре  ще прецени в твоя случай кога трябва да го спреш.
Дано малкия Томас бързо да качва, та по-скоро да си ходят с мама в къщи  newsm17
Целувки по шкембетата на всички    preggo   love001

# 116
 newsm51 Честито на мама Светли. Да ти е живо и здраво малкото юначе Томас.
Изписали сте света тези дни. След около час ще ходим при леля доки (както винаги в най-голямата жега), но сме свикнали вече. Малкото дънгалаче е голям пъргавелко. Не се спира да рита, да се протяга, да се изтласква, да се овисва и т.н. А в момента е особенно активен и изобщо, когато започна да обяснявам на някой, какво прави той бебунчо да не остане по назад веднага прави някакво движение, сякаш казва "Вижте ме, какво мога да правя". Малък фукльо. Всичко усеща. А като татенцето му като си сложи ръката на шкембачето ми става кротък като агънце. Ама то не може нон-стоп с неговата ръка на корема да ходя. Като се върна от леля доки ще докладвам колко сме пораснали.
Нека ви е слънчево, цветно и нежно...... и много ПРОХЛАДНООООООООООООООО....

# 117
Ма съм голяма заспа - ми то мозъкът ми дет и без тва е малко при бебето емигрирал...

и сватба е имало
geriing  честито да ти е, човек и добре да живее се жени...   bouquet
ама ако винаги си усмихната както и на снимката няма какво лошо да ти се случи.
пу пу - против уроки Simple Smile

# 118
Geriing честито и от мен! Пожелавам дълъг и щастлив семеен живот с много детски смях.
За мен свтбата беше незабравима приказка и се надявам ти да си била безкрайно щастлива като мен  bouquet  bouquet  bouquet
Мами аз пък се отбивам отново да ви цопна един линк за секцио на живо. http://semeistvo.rozali.com/galeria.php?catid=bremennost-desi На някои моменти доста се опулих #Crazy #Crazy #Crazy и определено искам да си раждам нормално.
Ама за сметка на това има като резултат една хубава госпожица baby_neutral. На който му се гледат такива кадри може да хвърли едно оЧо!!!!

# 119
ЧЕСТИТО НИ ПЪРВО БЕБЕНЦЕ! newsm44 newsm44 newsm44
ДА ПАПКА МНОГО СЕГА И БЪРЗО ДА ДЕБЕЛЕЕ. ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!
ех как се развълнувах.

newsm44 newsm44 newsm10 newsm44 newsm44 newsm10 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт