Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 667
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София
От цяла вечност не съм писала, но днес с тези хубави новини - не се сдържах просто  Embarassed...

Честито на най-прясната ни булка! Пожелавам ви с радост и щастливи дни "да ви побелеят главите на една възглавница"!!!

Честито да е и първото бебенце за нашия отбор! Да е здравичко и бързо да расте, че скоро да се гушка в мама светле! Надявам се и двамата да са добре, желая им го от сърце! Съвсем скоро тук ще има "it's raining babies", почти както се пееше в онази песен "it's raining men"...

mariavilka, благодаря ти за линка! Върна ме 4 години назад и хубаво си поревах... Сега за хубаво или за лошо - имам и образна представа за онова, което ми предстои отново след месец... Като не знаеш какво става зад преденцето е доста по-различно.
А пък много ми беше странно какво толкова човъркаха  преди да отворят матката и да извадят бебенцето  Thinking...

# 121
 Mr. Green аз пък се чудех ко става с тез околоплодни води при секциото-пукат ти ги и  изтичат ли..ми таз тапа как ша падне бе???? Mr. Green Видях,че се аспирира ли ко се казва изсмукват се -та схванах ама сега и ко схвана таз тапа как са маха Thinking  Whistling аз от днес пак  почнах да симулирам учене,че понедрелник съм на лекциии ужжж-да видим дали ще се класирам да изтегля изпитите  Crossing Arms срамота #Crazy Дано кат ма видат какъв съм ПАТКАНИШОвоз да се смилят над мен  Mr. Green

# 122
  • София
Добър ден от мен!  Hug Hug Hug

Първо започвам с geriing, зашото напоследък не съм писала много и не съм и честитила - Честито! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот и здравички, послушни дечица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На септемврийките пожелавам леко раждане и много сладки бебоци, а ние ще се опитаме още да стискаме!  Hug

Lollipop - ти си голяма геройня....чак и чорапите си гладила.  smile3501 Аз пък съм мързел и гладя само в краееееен случай, ама много краен наистина.  Mr. Green На нас и на лекциите са ни казвали, че не е задължително да се гладят дрехите на бебето, за да не се изнежва и този съвет много ми допадна. Whistling

tam tam - не се притеснявай за тези размери, общо взето машината си е машина не може да отчете точно.  Hug За магнезия - на мен ми казаха от 34 г.с. да го спра, но пък нали уж се

маграт чеснова - браво на бебка!  Hug А за пазаруването - хайде да ни посетиш скоро да видиш как обикаляме по магазините.  Mr. Green Аз днес тъкмо бях казала на мъжа ми,когато ми даваше пари, че повече няма да пазарувам и не ми трябват много и да ме видиш как се въздържах....всичките си пари похарчих.  hahaha

meggyv - да ти кажа, че много добре си направила с големия размер еднократни бикини....аз сега пробвах мойта, който са среден размер и са ми малко малки.  Embarassed Embarassed Уф....май ще трябва да купувам пак....

Наде - сега като си гледам нещата и все повече се радвам на всичко и пеленката даже обмислям и за изписването да я използвам с едно розово комплектче на Котонел.  Heart Eyes Благодаря, че ни заведе.  Hug

хайде сега отивам да гледам филмчето за секциото да видим дали ще ми издържат нервите!  Mr. Green

Ааааа...и нещо за последно - да вземем да си уговорим някаква среща? Може би събота и неделя?

# 123
Ей, честито на прясната мама и на бебчо Томас! Дано са здравички и двамата!

Една девойка питаше неотдавна за бодежите в пъпа. Не намерих коя беше, че много бързо гълтате страниците.

И мен ме пробожда от време на време, особено когато съм преяла и ми е подут тумбака. Майка ми (която е лекар) ми го обясни така - пъпа не е свързан с вътрешните органи по никакъв начин, нито с черва, нито с матката, нито с бебо изобщо. Понякога обаче, докато си още бебе, може да се получи срастване с част от съединителната тъкан в корема. И сега когато бебето расте и притиска във всички посоки, тези сраствания се опъват и наболява. Нищо страшно....

# 124
  • някъде там
Ивон,браво на теб за пазара. PeaceСега остава снимки да погледаме.
Няма ли някоя мама да разкаже за днешната среща,за лекцията.... всички се изпокрихте. Явно е било доста уморително и сега почивате newsm78

# 125
Здравейте. И аз да се запиша днес с резултати от консултацията...
Ако не знаете, да ви кажа, че съм била 34 седмица и в девети месец  #Crazy...това както и да е, аз и без това не мога да им се оправя с месеците и седмиците...
Последните 2 седмици съм качила 1 кг Embarassed ooooh! Спирам да ям вечер!!! Thinking
Според нея бебето се било наместило (незнам как го разбра това).
А сега кулминацията, след която получих сърцетуп ...Питаме дали съм имала контракцийки все още, аз казах, че си имам. Казха, че вчера много ми се е втвърдил корема, чак започнах да усещам някви странни налягания и това въпреки магнезия...а нашта каза...ПОСТИСКАЙ ОЩЕ 2 СЕДМИЦИ!!! #Crazy #Crazy #Crazy КВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА??! Ама аз още не съм готова беееееееееееееееееееееееееееееее
Края на месеца съм на ехограф да видят за кво иде реч и какви са размерите на бебо......
 newsm45 newsm45 newsm45 ОЩЕ НЕ ИСКААААААМММММ

# 126
Мъжете знаят защо, а бебета знаят кога  Simple Smile
Гледай от хубавата страна на нещата - скоро ще download-неш и ще ти стане едно леко леко  Simple Smile

# 127

абе ДЖИДЖА ти си 34 седмица я-тез седмици се броят абе не си гледай лентата пише 33 ама навършени-винаги се казва следващата седмица защото си влязла в нея. ТИ си 8 месец от 9 месечна бременост
 ама си 9 от 10 лунарна не са шашкай толкоз,всички сме с контракции ама се държим няма се даваш я. Peace
И ко си се закахарила за тез кила-споко бе после ще слабееем ти съвсем си си добре-така се качва на 2 седмици-1 кг,едва ли е сега момента да седиш гладна.... ooooh!

# 128
  • някъде там
Джиджа,споко бе. WinkА двете седмици означават,че тогава ще влезеш в девети месец,а влезеш ли вече може да раждаш,тъй като не е торкова рисково като в осми месец Peace
galentinass, много хубаво ти е обяснила. Peace

# 129
  • София
илонитка - обещавам да преодолея големия си дебел мързел и да снимам всичко и да го кача.  Peace За срещичката ни да кажа - общо взето забавлявахме се, похапнахме хубаво в Макдоналдс и обиколихме магазините.  Mr. Green И как си мина денят бързо..... Joy
На лекцията този път бяхме 2 маси с октомврийки.  smile3501 Беше за обезболяване на раждането и я водеше една мнооого сладка лекарката...беше си като манекенка направо.  Crazy Тези лекари акушер-гинеколози как ги избират с конкурси ли?  newsm78

Джиджа - става въпрос за 9 лунарен месец предполагам, а иначе наистина си в 34 г.с., защото по лентичката ти се вижда, че си навършила 33г.с. и си в 34г.с. То вече и аз така си ги броя като лекарите и по ме кефи.  Mr. Green

За раждането - не ти ли казаха поне каква е причината? Плацентата ли? Водите ли?  newsm78 Но споко...нали и на мен така ми казаха, пък още не съм родила...имам чувството, че все бременна ще си седя. Иначе контракции дал бол, ама.... Joy Най-важното - наистина без притеснения, бебето си и природата си знаят най-добре. Ти, ако се притесняваш най-много да си докараш някоя беля. Peace Стискаме палци, колкото се може по-дълго беб да си остане на топличко в коремчето.  Praynig

# 130
МИ ДА ЗЕМАТ СИЧКИ ПО ТАЯ СИСТЕМА ДА СМЯТАТ! ЩЕ ПОБЪРКАТ ОРАТА!  #2gunfire
Ми тя лекарката ако я бяхте видели кви обезпокоителни физиономии прави, особено като и казах, че трябва да обиколя още по магазините...трябвало да увелича магнезия, да пия валидоли, неоксиди и ако пак вдигна кръвно веднага да и се обадя...
А и аз нали искам да си раждам секцио....та тя не ще и каза, че нема да стане...пфу. Ми притесних се.... Sad

# 131
Абе Джиджа ти къде ходиш на консултация бе?Каква е таз твойта докторка дет нищо не ти обяснва и само те шашка-аз найшшшш ко напрайх докат стигна до сегашната си докторка смених 3 бройки щот бяха кат твойта само цъкаха с езиккк и аз им цъкнах един и айде САКА И НА ВЛАКААА Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 19:08 от galentinass

# 132
...смених 3 бройки щот бяха кат твойта само цъкаха с езиккк и аз им цъкнах един и айде САКА И НА ВЛАКААА Mr. Green

Joy Joy Joy

Няма да казвам имена, щото все пак...Ама нядявам се като преспя една вечер и да ми помине и да се успокоя...Даже съм си пуснала музика, та се подрусвам тука и се въртя...сиреч дансувам...  newsm18  dance

# 133
Здравейте кукленца!
Прибрах се и ако си мислите че съм си лягала........нееее не съм!Гледах секциото на Деси и се радвах на дребната бебка!!!
Ивонче радвам се че ти харесва пеленката   Hug И аз страшно много си я харесвам!
galentinass гледам гледам и констатирам че след няма 2 седмици и влизам в 9 тия  #Crazy  Направо вече нямам търпение ама и ме подгонва онова странно усещане  Shocked
Представяте ли си колко ще сме щастливи?
Джиджа то това не е концерт пожелание  Laughing
Отивам да си доподредя шкафа с чинийте и после пак!

# 134
Честито ви първо бебче!!! Да е живо и здраво и много да радва мама!!!
Ама вие не гледайте от нас или от тази мама и малкия бързак, я да постискате поне още месец. Той Томас видя че на нас септемврийките ни се роди мома и бърза и той да се появи да не я изпусне:)
Леко бременеене ви желая и следващото бебче най-рано средата на септември!

Общи условия

Активация на акаунт