Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 667
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте тумбаланки и целуфцици на тумначетата   love001
Честито на новата госпожа в нашия отбор октомврийки да е жива и здрава да се слушкат много и на есен да се радват на едно хубавко и здраво бебоче  Hug   bouquet
Найстина днес е много хубавко като чета колко много мами са се включили който отдавна не са писали.
Да ви кажа днес за първи път толкова много ми се надуха краката, че едвам едвам стъпвам. НО сега с мишко сме се опнали на два стола на едния ние на другия моите крака който са като втасало тесто и си седим и ви четем.
Лека вечер ви пожелавам и до скоро и да се пазите   Hug

# 136
  • София
АААА...да ви се похваля. Mr. Green

Днес нали трябва да си поръчаме количката от ebay и решихме  да предложим цена, за да видим какво ще стане. Може да се предложи цена приемлива и за двете страни и после продавача решава дали да я приеме или не.  По принцип количката струва 500 евро и  хайде мъжът ми каза 460 евро, пък аз мислех, че и с по-малко можем да опитаме. Rolling Eyes Но си остана 460 евро и те я приеха и пак 40 евро си спестихме, голям кеф.  Joy

Много е заразително....сега ще взема да пробвам и с играчката за легло и слинга... Crazy

# 137
Ивонка, много се радвам за вас!!!

А ето го и нашето космонавтче!!!

Не е много хубава снимката, но без светкавица, това е най-доброто!!!

# 138
Привет, мами!   Hug
Със сетни сили сядам на компа, защото днес просто беше един маратон за мен.  running Как се докарах пак в най-голямото слънце по улиците и аз незам... ooooh! Добре, че ме стегна кръста, че да се усетя и да се прибера...Но повече няма да правя така обещавам Naughty, защото имах чувството, че по някое време, че ще си остана на пътя... Shocked
Днес нашият консулт мина що годе добре. Шкембата, премерена по правилата, е 101 см., което си е добре според мен. Хубавото е че по моят си кантар съм качила за 3 седмици само 500 гр.  newsm44, което направо не можах да го повярвам.  newsm78 Нищо, че по смахнатия на ЖК съм естествено с 2 отгоре - както винаги, ама то там всичко им е сбъркано. Нашата доки може да се конкурира по ясновидски способности с тези на "любимата" на Ирен. Днес видях с очите си как за има-няма 10 сек. засече тоновете на беба и отсече - "нормални са". Ама смешното беше, че шкембето ми се беше изпотило и от снощното мазане с Мустелата се хлъзгаше, така че докито не можа да намести слушалката tooth та се наложи да си включи Хапаратурата и хоп за отрицателно време засече к`во става вътре... Как става този номер, така и не разбрах ама и какво ли питам де като тя за друго ни трябва. Поне болничният го натамани, че поне него да не го мисля...
Айде стига съм дрънкала.   Mr. Green
Bulechka_TS, много ви е джиджан космонавта, ама той за джиджано шушунче!  thumbsup
Ивон, честито за количката! Че к`во 40 евро са си 40 евро, поне имате това, което сте си харесали най-много.  smile3521 Ние още сме в чуденка за количката, ма да видим до кога.  newsm78
Джиджа, абе тя и твоята доки хич не лъже.  Вече можем да се конкурираме на коя докторицата е най-голямо куку... Mr. Green А за танците - ние с бебата отдавна си денсаме тука. Като надуя музиката и се почва едно валсане и едно припяване...  dance Но много добре ми се отразява. Така ми вдига и без друго често скапващото ми се настроение в последно време.   
Много мило от страна на септемврийките за пожеланията. Дано на всички тях им е леко раждането и да са им здрави и послушни бебовците.  Hug   
Надя 73, абе аз пак да питам като най-големия заплес тука  Embarassed - на кого секциото сте гледали с Ивон? Аз ли нещо пак не вдявам .... то навик ми стана все недоразбрала да питам... Rolling Eyes Иначе и пелената, и новите ви придобки за дупльо са един път. Чудни са, особено онова боденце с еленчето много ми хареса.  Crazy
Аз ви оставям и ви пожелавам прохладна нощ, че мен вече ме зове леглото!  Kissing Heart smile3524 newsm46

# 139
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА СВЕТЛЕТО! ДА  Е ЖИВО И ЗДРАВО , ДА РАДВА И СЛУШКА МАМА И ТАТИ И СКОРО ДА СИ Е В КЪЩИ!
Скъпи мами, не можах днес да дойда с вас по магазините , но за сметка на това по-късно аз и сестра ми не се сдържахме и направихме първите покупки за бебо. newsm44 Цяла вечер им се радвам и сега ви пускам малко снимчици http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=165288

Целувки на всички и до скоро!  love001

# 140
  • София
Край - няма повече да ходя по магазините  Crossing Arms ще се разоря тотално.
Сега ще пробвам да снимам със счупения фотоапарат и да кача дрешките на беба.

Наде пелената е просто уникална, мекичка и прекрасна. И аз да кажа благодаря че ни заведе  Hug  Hug

Ивон и аз си мислех с нея на изписването, а комплект и аз имам някакъв. Честито придобиване на количка, стига бе 60 евро са си доста, нали днес не ми дадохте да дам за чувала за количка толкова, че било многоооооооо.

Bulechka_TS страшен космонавт - на бебо вътре ще му е топлоооо.

Irenn миеш краката със студена вода и ги вдигаш на високо поне за половин час.

Джиджа вече напълно споделям мнението, че има луди доктори. Споко, хич не се шашкай, то бебо ще излезе когато то иска.

Гале ако знаеш какви мечки видяхме в МОЛ-а на София, просто прекрасни, мекички, невероятно сладки и на долната лапа пишеше - моето първо мече. Цената беше подобаваща, за голямата мечка - горе-долу като праска голяма около 76лв  #Crazy по-малката май беше 36.

mamma mia mariavilka е пуснала линк към едно раждане та там гледат момите. Ама аз се отказах да гледам, не ща да мисля сега за раждане, рано ми е пък  Crossing Arms Тези доктори си ги избираме с конкурс явно.  Joy  Joy Важно е да сме добре и бебоците да стават дебели. И никакво ходене по жегите повече - задачите никога не свършват.

pra страхотни са покупкитее - искам и аз такава червена жилетка дето пише FLY. Пиши от къде е моляяяя, таткото много ще и се радва.

# 141
Здравейте тумбаланки.При мен нищо ново.чета си ви тука ,че инак умирам от скука,викам ако легна , ще дремна 30 мин и довечера  ще съм  1countingsheep

пра честито ти първи дрешки.

Момичета да ви питам сега направихме един списък с имена за бебата обаче се двуомим какво да е, ще съм ви благодарна ако си дадете мнението на вас кое най ви харесва.Тъй като на 01/09  ще правим бейби шaуъра ,казаха ми тука ,че трябвала съм вече да знам името.За това давайте мнения.

Мелинда
Малена
Милица
Мая
Мелина
Мила

Сега трябва да правя списък с подаръците,какво искам да подаряват за беба,ама аз почти всичко си имам.Та  ще им казвам сега играчки и ако ще  e дрешки ,да са за над 6 мес,че вече няма къде да слагам .Скрина на беба е фраш .

Меги ,не става мила да плащам предварително,тук като ти дадат цената,на документа пише отдолу със ситни букви,че важи за 30 дена примерно,и че имат право да променят цената.Тъй ,че винаги могат да ме излъжат.Каза ми докторката ,че ако плащам в кеш ,май имало един пакет ,който бил с 1/3 по ефтино,тъй ,че май ще ходим с торбата с пари.

Ми друго няма за сега.Отивам май да отпусна вече,дано да мога да спя,че снощи в 1,30 сутринта се бях наспала и щях да ставам,добре,че мъжо ме натисна,и вика мижай там,не ставай,та аз мижах ,мижах и пак заспах,ама бая мижах де.

# 142
# 143
Nigella честит рожден ден,а на есен ще си получиш подаръчето! newsm59 newsm59 newsm59  bigdance2 newsm59 newsm59  ura  ura dance  bigdance2 newsm59 newsm59  bigdance2 newsm59  ura  ura

# 144
Добро утро мами!
Явно напоследък всички сме като караконджули Crazy Ама то е от това, което ни се случва.
Nigella, Честит Рожден Ден! И най-хубавото подаръче след наесен  bouquet
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Хайде лек ден на всички kiss

# 145
НИГЕЛЛА, Честит Рожден Ден и от менееееееееее   Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Мишонка, аз съм за Мая и Мелинда ( а Моника не ти ли харесва?)

Пра, честити покупки!!! И аз най си харесах червената жилетчица и сладките бебешорски кецове  Heart Eyes Голям кеф е да пазаруваш, а???

Булечка, много е сладък космонавта  Hug (ама като гледам, ще му стане малък бързо бързо  Crazy )

Ивонка, честита далавера, аз и друг път съм казала, Ebay има супер сделки понякога... (само внимавайте и четете feedback-a преди да купувате, особено за големи суми...) (а пък аз даже продадох няколко неща на Ebay  Embarassed, дето не ми харесаха от бебешките подаръци)

Джиджа... ще преносиш... помни ми думата  Mr. Green... такива дето най-ги плашат с раждане, накрая горките карат до 41ва седмица докато не ги приберат по милост  hahaha

завистливо ми е, че все по срещички ходите  Tired

Ааа, а пък днес да ви се похваля, се прибрах от работа и имах един голям кашон доставка. Отварям, и гледам... ей тази голяма кошница с един куп бебешки работи...от колегите... доста се изненадах и ми стана много хубаво (не е типично за нашия тип компания)... та сега ми е някакво радостно, не толкова за подаръците, колкото за жеста

# 146
Добро утро, мами!

Днес ми е последния работен ден, УРА! Станала съм в 5:00 от мерак да свършва вече. Взех да се притеснявам, че корема расте неудържимо, а ние още не сме почнали с покупките.

Jenna, суперски колеги имаш. Много е вдъхновяваща кошницата!

# 147
  • София
Добро утро мили мами  smile3525

Nigella ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  newsm59!!! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА НА ЕСЕН!!! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА  Tada

Bulechka_TS космонавтчето е просто невероятно.......искам и аз....ама в розовичко  newsm68

pra честити първи покупки,  много са сладки   smile3521

Jenna   наистина много мил жест и предполагам много сладки нещица....да ги photo та да видим и ние  smile3503

mishonka95  на мен лично ми харесват Мелинда и Мила

Джиджа и Ирен  просто не им обръщайте много внимание на тия кукувици в бели престилки....не знам доколко е възможно, защото именно при тях търсим успокоение и окуражителни думи за нашите бебета и за самите нас....а те....просто можеш да си  smile3511 от тях

Ивон поздравления за добрата сделка  newsm10......40 евро си е супер...кой ти ги дава smile3503

Надя  къде си водила мамите та са толкова доволни от пеленки  newsm12 аз вчера изпуснах продължението на срещата, защото имах уговорка  и ето на сега  smile3511 ....искам и аз мекичка и хубава пеленка wavey

Целувки по шкембетата   love001  от мен  newsm47

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 08:39 от geriing

# 148
Добро ви утро мамчета. newsm51
Да докладвам за вчерашното ни пребиваване при леля доки. Тежим около 1,800 - 2,000 кг. Вървим отново с около две седмици напред и бебчо нали е най-послушното детенце на мама и тати се е обърнал с главичката надолу. Другата седмица ще ходя да ме консултира офталнолог за да се реши със секцио ли ще се раждаме или по нормалния начин, за който аз съм с двете раце "ЗА", но май май няма да ми се осмихне щастието да е така, защото имам правена операция на очите. Но в крайна сметка резултата е важен, а не начина.
За обиколката на шкембенцето ми: От три месеца си стои 100 см., а матката от 27 см. сега е 31 см., което било прекрасно, защото не натрупвам излишни килограмчета и мазниники по коремчето, а бебчо newsm30 си расте на воля. Килограмките са ми вече 10 отгоре. От 70 кг. сега сме 80 кг. без някой грам. preggo Това е май за сега.
Нека ви е слънчево, цветно и нежно.......
newsm44

# 149
  • София
Добро утро и от нас, много сте писали, аз за малко да изпусна да се разпиша в темата  Grinning (сега нали не съм на работа, все по - рядко го пускам ПЦ-то)

Започвам поред:

Честито бебче на Светлето   bouquet Искрено вярвам, че всичко ще бъде наред и скоро ще натрупа достатъчно, че да ги изпишат  Praynig Пожелавам му преди всичко здраве   bouquet

Честито на Гериинг за това, че е станала госпожа  bouquet  Пожелавам й много любов и дълъг семеен живот!

Честит рожден ден на Нигела! Много здраве и любов, безпроблемен остатък от бременността и най - красивото и здраво бебче   bouquet

Съжалявам, че вчера не успях да се видя по - подробно с повечето от вас, които бяха на лекцията на сп. "9 месеца" - ама така е с деца, ще видите скоро  Heart Eyes Но пък предлагам отново среща в София - казвайте кога и къде Simple Smile

Иначе ходих на ФМ, останах много доволна от д-р Врагалева. На бебчо всичко му е наред, няма пъпна връв увита засега  Simple Smile Ехографът във Фемина даде почти същите стойоности като ехографа на мойта лекарка, бебето си отговаря на 34 седмици, този ехограф каза, че е около 2390 г. (100 г. по - малко от другия). Гледаха за лицеви малформации и развитие на мозък и бял дроб.
Готова съм с изследванията  за СПИН, Васерман и Хепатит, за втори път нормалната урина ми показва бактерии, стерилната е чиста  newsm78 Явно замърсявам нестерилната  Blush (по този повод започнах да търкам банята почти всеки ден, реших, че много бактерии витаят в нея...  Mr. Green) Остава да излязат резултатите от вагиналния секрет - дано няма нищо...

Вече направихме първите покупки Heart Eyes
Засега само едно шише, една залъгалка, кремче, памперси, мокри кърпички, и първата дрешка - едно гащеризонче  Simple Smile Изпрах и сглобих количката  Simple Smile Продължаваме с пълна сила  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт