Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 650
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Nigella да си жива и здрава и винаги щастлива, а след няколко седмици най-прекрасния подарък на света

Jenna много гот така да направят мил жест без да си го очаквала. Сестра ми ще ти идва на гости за 5 дни, е почти де няма  да е в NY, иначе можеше да пратиш по нея каквото ти душа иска, та от сега се чудя какво да и поръчам, а тя милата изтръпна от къде да ги търси. Викам и , има страхотни дрешки ще ти дам пари и да пазаруваш на воля, а тя милата и стана лошо.  Joy  Joy и ми вика поне кажи къде има голям магазин за бебешорски стоки в Washington, та сега се ровя, но нещо безрезултатно.

mishonka95 Мая и Мелинда са ми фаворит. Аз те бъзиках да плащаш предварително  Joy  Joy  Joy, но 1/3 от цената е добра сделка - отивай с торбата или щот съм на тази тема и плащай.

rally събота или неделя, ама къдеееееее, някъде на вън, на сянка - казвайте момичета някое готино външно кафе или заведение за хранене.  newsm78  newsm78  newsm78

# 151
  • София
Добро утрооо!  Hug Hug Hug

Днес ми е едно много весело и какво да видя имаме си хубава новина - Честит рожден ден на Nigella!   bouquet  bouquet  bouquet Есента да я зарадва с най-хубавото и здраво бебче на света!  Heart Eyes

Момичета една новина - Получих СМС от Мирама,че има момиченце 1850 гр.  , за сега е в кувиоз, но всичко е наред. Родило се е в 10 часа на 21 август със секцио, но тя още не го е виждала. изпраща поздрави на всички!

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 09:53 от Ивон

# 152
  • София
Оф...толкова се развълнувах, извинявам се за правописните грешки....тъкмо си пишех поста и хоп съобщение....

Дано малката госпожица бързо да расте и скоро да се гушка с мама!  Hug

# 153
А СТИГА БЕ!!!!!

АМИ Честито ни второ бебчееееееееееееееееееееееееееееееее
  newsm44 newsm44 newsm44

# 154
Добро утро на мамчетата караконджули, аз днес сум от този отбор но досега се натисках в леглото с надеждата че пак ще дремна, ама не.
 Честит рожден ден на Nigella   newsm59!!! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА НА ЕСЕН!!! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА  Tada

Аз да ви се оплача че колкото повече ходя по магазините в Русе нищо не мога да си харесам Sad, вчера с майка ми направихме един тур и бях много учудена че намерих едни страхотни спални комплекти, който жената в магазина си шие сама. на мен лично много ми харесаха, защото са с един основен цвят а с друг са правени апликациики на животинки много са изчистени и нежни, не са със онези щампи който избеляват от пране. Майка ми демонстративно го прибра и каза че ще го извади чак като се роди бебо( пък казва че не била суеверна hahaha) ама аз ще я издебна да го снимам и да ви го покажа. 
Bulechka_TS космонавтчето е просто страхотно. Ама къде ги намирате тази сладки неща бееееее тук уж заради румънците търговията била живнала , да да нищо подобно.

mishonka95 на мен лично Мила и Мая много ми харесват, кратки и нежни.

Хаиде лек и прохладен ден на всички, пук аз отивам да се крия под най дебелата сянака, че го дават 40 градуса днес ooooh!

# 155
  • някъде там
Честито на Мирама да и е живо и здраво бебето!!!

# 156
Лелееееееееее верно ли второ бебе!!!!!!
 Ами да ни е жива и здрава малката госпожица и да расте бързо, скоро да гушка мама и татко 

# 157
  • София
ЧЕСТИТО НИ ВТОРО БЕБЕНЦЕ   newsm32  ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО, БЪРЗО ДА ДЕБЕЛЕЕ И МНОГО, МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ   newsm51 newsm51 newsm51ОХХХХ ПАК СЕ  newsm45 АМА ТОЛКОВА СЕ ВЪЛНУВАМ, ЧЕ МЯСТО НЕ СИ НАМИРАМ newsm68

# 158
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МИРАМА !!! ДА ПАПКА МНОГО, ДА РАСТЕ БЪРЗО И ДА СЕ ПРИБИРА СКОРО В КЪЩИ, ЗА ДА РАДВА МАМА И ТАТИ !!!     newsm51   newsm51   newsm51  

Честит рожден ден на Нигела !!! Много здраве и на есен най - сладкия подарък!  Heart Eyes   newsm59   bigdance2  newsm59

# 159
  • София

Честита ни първа девойка. БЪРЗО възтановяване на Мирама   bouquet   bouquet

# 160
  • някъде там
От емоции,забравих да кажа:
Честит рожден Нигела

# 161
Честито на Мирама!

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Хайде вече си имаме първа двойка във форума!

# 162
Ама, че ирония... Мирама нали се готвеше да идва в София във Фемина... и бам... от вчера вече е мама  Hug

Ааа, и смешка, помните ли как се оплакваше (ден преди да роди), че била станала 12кг отгоре и мислела толкова да бъде за цялата бременност ... внимавайте какво си пожелавате момичета, че може да се сбъдне  Mr. Green

# 163
  • София
Jenna  Joy  Joy  Joy вярно се тюхкаше за тези мижави килограми.

# 164
  bouquet
Честито ни 2 бебече! Да папка много и да стане голяма и да с е  гушка в МАМА!

Общи условия

Активация на акаунт