Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 643
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Малеееееееее, ха честито ни второ! На майката скорошно възстановяване, а на бебка - много да радва мама и тати!

Ама за къде сме се разбързали бре?!  newsm78 Изпреварваме септемврийките ли що....?Simple Smile

# 166
  • София
Лелее, какво направихте вие, настигнахте ни  Grinning
Честита ви малка принцеса, бързо да порастне и да гушка мама и тати!

Само гледайте да не ни изпреварите  Hug

# 167
Честито за новата ни мома да е жива и здрава и с мама бързо да се оправят и у тях да се гушкат и гледат  Hug   bouquet
Честити рожден ден на Nigella  много щастие здраве и едно хубаво бебче октомври  Hug  love001

# 168
А сега по другите теми Simple Smile

Nigella, честит ти рожден ден! Да сте живи и здрави. Да се радваш на послушно бебе Simple Smile

pra, много сладки дрешки. Аз пък се влюбих в едните чорапки...мисля, че тези чорапки ще ми станат мания...на нас с мъжо все като ходя насам натам и купувам чорапи  Laughing

Irenn, все пак твоята е по уникална от моята - при нас като се нагъзурчиш не влиза никой поне  Mr. Green

meggyv, мерси, че се включи в снощната тема, стискай палци, че днес пак новините не са добри Praynig

jenna, абе да видим...да не ви се стори тъпо, ама трябва устискам за везнички  Embarassed (да не се обижда никой)

Урраааа, имаме си беборанкааа newsm44

# 169
Ехааааа, колко хубави новини днес!  Hug

ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА НА МИРАМА, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ ВКЪЩИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИГЕЛА!

И момичета, по-полека, че подминахме септемврийките  Rolling Eyes

mishonka95, аз съм за МИЛА. Важното е да изберете името, което на вас най-много ви харесва!

# 170
писах писах и тока спря   #Cussing out
ЧЕСТИТА НИ ПЪРВА МОМА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА НА МАМА И ТАТИ И ДА РАСТЕ БЪРЗО ЗА ДА СИ  ГУШНАТ СКОРО!лелее ние си говорихме с Мира онзи ден и аз се чудех защо вчера я няма и нашата Мира станала мама. Бързо възстановяване Мира и само хубави емоции  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН NIGELLA! МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО И НАЙ ПУХКАВИЯ ПОДАРЪК НО ЧАК ПРЕЗ ОКТОМВРИ!

А аз да се отчета от нашата ЖК- 31 г.с. корема е 97 см, фундус 27 см, +14 кг( по моя контар че този в ЖКто тегли по леко), тоновете са ОК, пуснаха ми кръвчица за кръвна захар. За стяганията и втвърдяването казаха да пия ношпа, чудеха се за магнезий но решиха в крайна сметка само ношпа но ако зачестят да се обадя веднага.

хей пазете се момичета  Hug лек и прохладен ден  Hug

Последна редакция: ср, 22 авг 2007, 09:51 от mimeto_iv

# 171
  • София
И аз най-сетне се връщам да си изкажа всичко, което исках пък... Laughing Laughing Laughing Че не може лесно човек да ми затвори устата...

Ние вече си дооправихме покупките в ebay с мъжа ми:) Момичета...аз да ви кажа хич не се оплаквам за тези 40 евро по-малко, направо си е идеално. То по-голямо намаление можеше и да не приемат.  Laughing То нали всяко нещо, което спестим за бебка отива. Лелее...не мога да повярвам как само за това малко човече си мисля, на ме хич и не ми минава на ум да си купя нещо. А преди си мислех, че съм голям егоист.... Crazy

mishonka95 - на мен Малена ми харесваше доста по едно време, даже обмислях като вариант това име.  Peace

Jenna - много готино така, че можеш да си продадеш подаръците, които не харесваш.  Mr. Green Абе велико нещо си е ebаy ...само да не живееш в България де.... Confused За срещите - чакаме ви края на октомври с малкия юнак да се разхождаме заедно.  Hug Hug Hug Тогава даже още по-забавно ще бъде. Сега главно се разоряваме по магазините.... Joy Да не забравя - и пакетчето е много сладурско, направо не бих го отворила така хубаво изглежда опаковано.  Heart Eyes

Тонито - порадвай се на майчинството сега...то не може само работа!  Hug

jazznia - браво за добрите новини и поздравления за послушното бебче, което е заело правилна позиция.  Heart Eyes

rally - и вие сте с идеални мерки:) А за урината - да ти кажа подозирам, че може и при изследванията да я цапат. Аз примерно като давам нестерилна урина винаги използвам стерилни контейнерчета, първат сутришна, мия се преди това и т.н. и пак така - нестерилната бактерии, пък стерилната чиста.  newsm78 Има нещо гнило в Дания, но определено не е, защото баните са ни мръсни  Joy... Naughty

ЕДИТ - Забравих да кажа, Мирама благодари за пожеланията.  Grinning Също така каза да ви предам, че по-добре на никоя да не се налага секцио, а да си раждаме нормално.  Hug

# 172
  • Пловдив
Добро утро от мен!

Честит Рожден Ден Nigella! Пожелавам ти много здраве и любов и едно здраво и спокойно бебче през октомври!

Честита госпожица на Mirama!!! Да расте бързо и да се прибира при мама и тате скоро!

Еййй, момичета, спрете се малко. Както сме почнали няма да останат бебета за раждане през октомври.

# 173
Здравейте мами октомврийки, честити ви два бебока, да са много здрави, бързо да растат и скоро да са гушнати в най-толите прегръдки на мама и тати!

# 174
Честито ви 2-ро бебче октомврийки!
Малко внесохте смут при нас ноемврийките,та аз поне вече съм решила да си приготвям багажа поне. Айде живи зи здрави бебчета ви желая на всички поне в края на септември,не по-рано Peace А на двете вече мами желая скорошно възстановяване на тях и бебчетата им  bouquet

# 175
  • София
Привет на всички мами Wink Да са живи и здрави двете бебчета  bouquet Много бързат тези дечица ама щом така е писано важно е всичко да е наред Hug Момичета аз рядко пиша , но редовно ви чета вечер когато се прибера от работа много пишете и не мога да ви смогна.Днес съм  на работа от обяд и някак ми е по-спокойно и все ми се полягва   Blush,мислех нещо да сготвя ама мързела надделя и се отказах  Crossing Arms,така де рядко ми се случва да имам повечко време .Иначе се чувствам добре само от жегата ми премалява от време на време ама да речем че това си е нормално и нещоо всеее ми се реве от най-малкото Confused.Да ви се оплача бебето ми е седалищно и доктора каза ,че е малко вероятно да се обърне,ама аз  съм чувала ,че се обръщат и в последния момент newsm78 не си спомням как беше първия ми път ,само как се забравя Blush
 .Нещо не ми се иска да ме режат, макар ,че и нормалното раждане не е съвсем лесно-поне при мен не беше ....май и аз незнам какво точно искам Tired дано всичко е наред само ,а пък как ще мине ....... Praynig Пожелавам ви лек ден  иииии небързайте поне септември да мине и аз ще гледам да стискам, че съм за края на октомври Heart Eyes

# 176
И аз съм от септемврийките Laughing - ама днес явно ще се омешаме Hug
Честито ви второ бебче - да е живо и здраво за радост на мама и татко  bouquet - и стискайте по здраво краката, че имате още време за растеж на бебоците Praynig

# 177
Mishonka  аз съм за Мила и Мелинда!
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН на Nigella ! Да е здрава и щастлива! Леко раждане и най -- пухкавото бебче! newsm30 newsm32
Абе Джиджа и аз съм като тебе с тия контракции и с тоя магнерот. Само дето се мъчим с тия хапове ама не вярвам пък тва да са контракции за раждане. Аз от 6-ти месец съм си тях. Утре съм на доки и ще видим на мен какво ще каже.
Джена БРАВО на колегите ти! Чак да ти завиди човек.
Абе мацки нали решихме че ще стискаме кълките и ще чакаме септемврийките да минат по реда си или поне средата на септември да дойде. Малеееееееееееееее направо ме разбихте с тези новини. Оффф май трябва да се позабързам с приготовленията, че не се знае на кой кога ще му се заизлиза. Като се знам аз с цял месец съм бързала да изляза по рано, а и сестра ми и тя!!!  #Crazy
ЧЕСТИТО да й е на Мирама! Малката девойка да расте бързо и много здрава, а мама бързо да се възстановява!  newsm51

# 178
ЧЕСТИТА МОМА НА МИРАМА, ДА БЪДЕ ЗДРАВО И КРАСИВО ВТОРОТО ОКТОМВРИИСКО ЛЪВЧЕ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИГЕЛА  едно пухкаво и сладко бебче и на нея през октомври
ох като гледам как се забързахте всички сигурно аз ще си остана сама до края на октомври

# 179
МИРАМА И МАЛКАТА КУКЛА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!
НИГЕЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Аз да си призная, много се развълнувах - с Мирама бяхме с един и същи термин и направо тръпки ме побиха като прочетох, че тя вече е родила. Нека всичко да е наред  с нея и бебчето!!!

Общи условия

Активация на акаунт