Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 646
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Честито ни второ бебче! Да и е живо и здраво на мама Мирама и много да я радва!
Ейййй момичета какво става? Нещо много сме се разбързали!
Nigella честит рожден ден!  Tada  party023 nbirthday
Бъди здрава и много щастлива!!!
Ивон браво на вас! Ще те пускаме да се пазариш като имаме нужда - явно имаш очарованието   smile3503
Момичета аз май ще почвам да пера и прибирам че като гледам какви спринтьорки се оказваме........ама по-добре да бързаме по-бавно!
Сигурно пропускам някой ама днеска главата просто не е на мойте раменца!
После ще дойда пак!

# 181
Аз съм от септемврийките, но от сърце честитя на отбора ви второто бебче.

Мирама, да ти е живо и здраво и много щастливи мигове да имате заедно с малката принцеса  bouquet

# 182

Лелеееее каква изненада ни прави МИРАМА!
ЧЕСТИТО И ДЕВОЙКА-ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА-БЪРЗО ДА ПОРАСТВА И МАМА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА!!!
Направо не е за вярване как ги поткарахмееее....
Дръжте бе, момичета, че бебенцата много малки още.Взимайте пример от септемврийките-до последно стискат и не пускат. Взеха и на мен да ми треперят мартинките. Rolling Eyes
Светлито май не я бяхте включили в класацията, но ето че първа се оказа МИРАМА.Много е вълнуващо. Да са ни живи и здрави бебоците и мамите да са добре и бързо да се прибират в къщи !!!

# 183

Честита дъщеричка Мирама. Да е жива и здрава и бързичко да напълнява Wink

Край, забранявам да се използва израза "Има време" по повод раждането Naughty

Честит Рожден ден Нигела!

# 184
Честита ни първа госпожица! Да е здрава и много послушна за радост на мама и тате!

Честит рожден ден, Nigella !

Брей, момичета, то вече човек да не смее да влезе тук- всеки ден по една изненада... Да се поспрем малко, че както беше писал някой, няма да останат бебчета за октомври!

Да ви се похваля, аз от 3 нощи спя като новородено- тайната е да не се спи на обед. А какви сънища сънувам- не е истина, цели филми. Снощи например, обиколих света, то не бяха екскурзии в Латинска Америка, в Азия, то не бяха самолети, влакове, абе какво да ви разправям  Joy

Днес с татето ще ходим на Ден на отворените врати в болницата, където ще раждам, за да я разгледаме. Дано не ни мине пак котка път, че вече 2 пъти все нещо се случва непредвидено и не можем да отидем, а другият път, когато има такъв оглед, може и вече да дундуркаме  hahaha

mishonka95, аз съм за Мая, просто обичам кратките имена Hug

Тук е такъв студ, затворила съм всички прозорци, обула съм чорапи и анцуг и пак ми е студено, егати лятото...

Оставям ви засега, чао

# 185
Стискай кълки ОКтомврийска мамо-че бебето още не е голямо!-някой да добави предложението за нова тема..давайте други предложения че ша ни свършат заглавията  Mr. Green с тоз темп н а писане

# 186
Стискай кълки ОКтомврийска мамо-че бебето още не е голямо!
Joy Joy Joy
Ти винаги раждаш най-невероятните заглавия за темите Simple Smile

# 187
Ха, добро утро и от мен   bouquet
влизам тук тази сутрин сънена  smile3507 с кафе в ръка  kaffeetrmker_2 , за да ви видя как сте и .......... с тази новина направо ми спря тока  smile3556
да ни е честита първата принцеска!!!   newsm44 newsm44 да е жива и здрава и да расте послушно детенце за радост на мама и тати  newsm10   а на мама Мирама честита рожбичка и бързо възстановяване newsm51 newsm10
  Nigella Честити Рожден ден!!!  smile3525 newsm51 newsm59 пожелавам ти да си жива и здрава и едно сладко и пухкаво бебче на есен!  smile3521 newsm10
та значи вече си имаме първите момченце и момиченце  newsm03 stork-girl stork-boy само че май много сме се разбързали май  newsm78 ние с Mirama бяхме с еднакви седмички...ноооо по-важното е да са живи и здрави  newsm10 newsm03
аз вчера имах приятни занимания  wash hang 1ironing и подреждане на бебешки дрешки, много ми се иска да знам нашия фъстък как е, колко е пораснал как е застанал...но чак на 6-ти септември живот и здраве,имам час за преглед

# 188
  • sofia
УРРААА !!! ЧЕСТИТО НИ ВТОРО БЕБЧЕ . МНОГО БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА МИРАМА И НЕЙНАТА ПРИНЦЕСКА  !!! newsm51 newsm51 newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , НИГЕЛА !  МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ И  НА ЕСЕН  ЗДРАВО И ПУХКАВО БЕБЕ bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Джена, много сладурски неща са ти подарили. Супер колеги имаш ,жеста е велик

Оставям ви засега

Много целувки по тумбаците

# 189
Абе мами направо ми се подкосиха краката #Crazy.
Какво стана с тея наште бебоци. Толкова явно горещо ги обсъждаме,  че се развилняха!!!
Честита малка принцеска на МИРАМА! Да е жива и здрава, много радост да й носи, а тя да се възстанови бързо! Hug Hug Hug
Nigella честит рожден ден и от мен - пожелавам ти много красиви мигове в живота и едно малко сладко бебче  baby_neutralна есен  bouquet  bouquet  bouquet
Galentinass заглавието ти е страхотно! Peace Peace Peace

# 190
честито на двете ни първи мами.Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват.
Честит рожден ден и на Нигела пожелавам ти най-готиното и послушно бебе на есен.
Както сме започнали направо се притесних аз още на работа ходя нищо не сме пазарували само
като си помисля.... ooooh! Laughing

# 191
Ха добро утро и от мен,то вие сигурно вече и обядвахте в БГ ,ама тука е 5 сутринта.Ех пак не можах да спя.Ама ей тъй сънена ,като отворих форума и гледам и не мога да повярвам,направо #ShockedВикам сънувам ли,ама май не

Ха честото и от мен на Мирама,да й е жива и здрава малката беба,да расте по бързо,та да си отидат по скоро в къщи.Да ги радва само с тати и много да слушка.

newsm59 на Нигела,и тя да е жива и здрава и много щастлива мама на есен,

Ма наистина кво става тука бе,много се разбързахме,аз все си викам,ох искам вече да раждам,щото ми е тежко,ама в действителност не искам да е толкоз скоро,е,и до 41 седм не искам щото до тогава вече ще се търкалям.

Абе мами да ви питам нещо,срам не срам,тука май всичко може да питаме.На вас случва ли ви се като кихнете или при мен и като се смея много и ми се подмокрят гащите.Не много де,ама си подпиквам,таквоз нещо не ми се е случвало преди,явно сега беба много ми натиска мехура ли кво?

Ох май няма да мога да заспя отново,май ще ходя да пускам кафе машината.Айде за сега туй от мен,ама пак ще хвърлям по едно око тука.

Забравих да кажа ,че ви благодаря за мненията за името на беба.Мелинда май е фаворитката за сега.Айде чакам още мнения.

# 192
Здравейте мами,

аз от дълго време чета ту октомврийския, ту ноемврийския форум, защото термина ми е 01.11, но най- накрая се реших да се включа, вече съм си вкъщи и сега имам много време за писане и четене.
При октомврийките има повече варненки май, аз съм от Варна и чакам момченце, ходя при доктор Капка Атанасова в Майчин дом и по този повод да кажа, че Galentinass вече съм я засичала пред кабинета, познах я от снимките. Ние с нея сме почти с един термин, а аз като я гледах си мислих че поне един месец е пред мен, ама тя и голямо бебе има.
Кажете няма ли да има скоро среща във Варна, че много ми е скучно, а и училище за бременни няма ли да има също, то време не остана, като гледам двете мами  Светла и Мирама, мале затрепера ми под лъжичката

# 193
Стискай кълки ОКтомврийска мамо-че бебето още не е голямо!
Joy Joy Joy
Ти винаги раждаш най-невероятните заглавия за темите Simple Smile

офффф РАЖДАШ  таз дума всява смут и хаос в бедното ми мозъче  #Crazy

МИРОСЛАВА бе обади са бе душааа аз де да та знам , че си ти !

# 194
ми аз чак сега те познах бе от снимките.

Ама аз пак съм там на 3ти, май и ти?

Общи условия

Активация на акаунт