Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 676
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
 kaffeetrmker_2 eat ей ма и мене...аз  достойни заместнички си имам по нощите  1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep мен ме домързя да ставам да пиша, мислех си,че няма д аима никой тук ато гледай колко КАРАКОНДЖУЛА ИМАЛО--ееее пак съм изтървала купона  BlushАйде лек ден на всички!

ЕЙЙЙ днес ударих тридесеттака малееееее в 30 седмица съм де не съм станала на 30 г  Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 08:26 от galentinass

# 91
Здравейте сладки мами!!!
Аз се по-загубих малко, но не си бях у дома. Станала съм в 6 и до сега Ви четох. Много сте писалииииииииииииии!!! Но новият форум-клуб е страхотен със страхотно оформление  newsm10 . Много темички сте завъртели ще се включа в някоя от тях с мнение Grinning.
Първо и най вече :

ЧЕСТИТО НИ ПЪРВО БЕБЕНЦЕ!!!
Да е живо и здравичко и нека носи много радост и красиви моменти на мама Светли!!!

mimi_mimi благодаря ти за информацията за курсовете за бременни. Смятам да отида да видя какво е. На снимката  тази акушерка е старшата на патологията и е на мойта лекарка д-р Дорийска сестра в кабинета, така че я познавам.

Borinka можеш да си изтеглиш сериите на такъв е живота от http://www.neterra.tv/bg/ регистрираш се и можеш да гледаш и on-line

Я да си дам и аз мнението за прането и микробите като цяло. С първото ми дете какво се получи : понеже слушах много свекърва си , а тя е маниачка на тема чистота изнежихме детето. До първата година дрехите се перяха само на ръка, всяко нещо се изваряваше до полуда, то играчки, шишета, биберони, всичко. Всеки ден се чистеше да няма прашинка, случайно да не направи бронхит. Гладеше се абсолютно всичко у дома дори чорапите на мъжа ми  newsm62 и т.н. .... и какъв беше ефектът от това престараване да я гледаме в стерилна среда : сега е с много чувствителна и изнежена кожа. Слава богу, че поне не боледува.

# 92
Ха, ДУБРЮТРО и от мен newsm44, да се похваля аз приключих с работата и какъв е резултата Simple Smile ококорих се още в 7, а иначе в 9:30 едвам отварям очи!

Честито бебе Томас на мама Светла. Да е жив и много, много здрав. Да папка и да наддава бързичко за да се прибере скоро, скоро у дома в прегръдките на мама и тати smile3525

Гери, мила и н теб честито госпожосване Heart Eyes, любови щастливи дни заедно newsm67

Аз ще се приготвям за преглед при доки сега и после ще ви рапортувам как е бебата. Вчера изобщо не се чуствах добре, имах темперетура и цял ден не можах да стана от леглото, сега ще ходя да напускаме изледвания. Стискайте ми палци да е просто някаква настинка. На мен все листероза ми е в главата, ей психясах и аз Joy

Дженче, ма страшни тез ботушлета и как да не ги купш Simple Smile)) ми няма как Simple Smile))  Аз се удържам, като не ходя по магазини Simple SmileТо до сега беше лесно, с работното ми време, аз като си тръгна и магазините затворени вече, но сега да видим какво ще правя е другия плюс за сем. бюджет е, че Кюстендил е толкова зашмулян и такива грозотии има по магазините (които са 3!) , че вече няколко пъти излизам с желание да купя нещо на бебка и се прибирам с празни ръце..........
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Леле Ивон rotfImbo rotfImbo rotfImbo просто нямам думи за Тру!

Хай, целюфки по тумбите и аз ще ходя да се приведа в ред за прегледа:), че мъжо снощи ми беше обещал да помогно, но заспа гадината на дивана и сега сама ще се мъча!

# 93
Здравейте, мами!
Много време не съм писала но ви чета Embarassed
Моето бебенце и аз сме добре ритка си, особенно като прочетох новината за първото бебенце, така се развълнувах че и бебчо зарита силно.
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ ТОМАС, ДА РАДВА МАМА И ТАТИ  bouquet

Аз да ви попитам може ли да си позволя едно пътуване, за 2 дни моя има работа до Истанбул и много ми се ще да отида и аз,макар че майка ми подскочи като чу, ама кажете вие как сте с пътуването?

# 94
  • sofia

Добро утро и от мене !!!

Леле  какво правите направо ме смаяхте, изчезнах за малко и вие изписали сумати темички. Да си призная доста зор видях докато ги изчета  #Crazy  #Crazy  #Crazy

Честито ни първо бебче !!!Да е жив и здрав бебе Томас и бързо оправяне на мама Светла.     Леле така се развълнувах , че нещо място не мога да си намеря.

Geriing честито и от мене .Много семейно щастие и много , много да те слуша

Аз отивам за изпия едно кафенце , че такава сънна болест ме гони направо  ще полудея  smile3511

Чао за сега и целувки по тумбаците

# 95
Добрютроооо
честито на Светлето! Добре дошъл на малкия Томас, да е жив и здрав, много да папка и да расте бързо!
Маграт, Преслава браво че сте приключили с работата, отдайте се на заслужена почивка и обиколки по магазините
Иренка, таз твойта докторка просто е за скрита камера  Joy
Коки, Гале разбихте ме с това прасенце  Mr. Green Гале честити ти 30 седмици  Joy
Меги браво на бебата, да расте все така, нали това им е работата на бебоците
довечера и аз съм на лекар и утре ще се отчета, въпреки че сигурно няма да ни мерят
Хайде лек и спорен ден от мен  Hug

# 96
Честито ви първо бебоче, момичета!   bouquet
Да е живо и здраво юначето и много да радва мама Светла  Hug Hug
а останалите - да не се впуснете в съревнование, мацки  Joy Joy Joy че първо трябва да мине септември  Hug Hug

# 97
Лелееее една верер да не надникна и гледаи ти какво става!!!
Честит малък мъж на Светлето, да е много здрав и да расте бързо.

Аз все си мисля че бебетата са далеко пък то гледай ти те вече започнаха да идват, още повече със сватлето бяхме с еднакъв темин май.
Леле какъв кефффф имаме бебче вече. Стискам палци скоро да се приберат в къщи и да радва мама и татко.

# 98
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА МАМА СВЕТЛИ. ДА ПОРАСТВА БЪРЗО И МНОГО ДА ГИ РАДВА.
ПОЖЕЛАВАМ ИМ БЪРЗО И БЕЗПРОБЛЕМНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ДА СЕ ПРИБИРАТ ВКЪЩИ ДА СЕ ГУШКАТ С ТОМАС.

# 99
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА СВЕТЛЕТО ДА Е ЗДРАВО И СИЛНО ОКТОМВРИЙСКОТО ЛЪВЧЕ
започнахме с лъвче да завършим със скорпионче

# 100
  • София
Честито първо бебче   bouquet Да е здравичък, бързо да порасне и много да радва мама Светли!
Хайде сега останалите, бегом да лежите и да се пазите  Wink

# 101
Честито първо бебче   bouquet Да е здравичък, бързо да порасне и много да радва мама Светли!
Хайде сега останалите, бегом да лежите и да се пазите  Wink

Благодарим ви септемврийки! Леко и безпроблемно раждане и сладки и послушни бебоци ви пожелаваме от нас!Всички обещаваме да стискаме кълките..колкот можем по-дълго !!!

# 102
Здртавейте мамчета  Hug

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА СВЕТЛА ! ДА И Е ЙИВО И ЗДРАВО ДА ГИ РАДВА С ТАТИ < ДА НАДДАВА БЪРЗО И ТОЙ И МАМА И ПО СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ В КЪЩИ !!!   smile3525  smile3525  smile3525  Много мило ми стана като прочетох, чак не мога да повярвам , но явно се почна момичета....

Честито Geriing пожелавам ти дълъг и безоблачен семеен живот изпълнен с радост и детски смях...  Heart Eyes

И така няма ме за седмица и вие сте изписали цели 2 темички ( личи си , че почти всички сме си в къщи вече ). Аз имах гости от Пловдив ( на мъжа ми първи братовчед ) стоя цяла седмица в къщи. И так всеки ден на плаж , вечер в морската и така цяла седмица и нямах време даже да надникна.... Точно като си тръгна се прибра кумата ми от Франция и сега е същия маратон с нея, но незнам дали ще издържа вече...  sweating
Междувременно ходих на преглед и се притеснявам , че бебчо е много малък. Доки казяа , че е около 1300 гр. и още няма 40 см. ( не ми каза точно колко ) , а аз съм в 33 г.с. !

Ей мамчета и  понеже съм голяма шматка забравих да питам доки кога да спра да пия Магнерота. Мисля , че беше 45 дни преди термин, но ако някой се сеща да пише....
И естествено като не съм чела и съм пропуснала цели 2 срещички... smile3512

# 103
  • Sofia
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ТОМАС НА МАМА СВЕТЛА! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И БЪРЗО ДА НАДДАВА! ДА РАДВА МАМА И ТАТИ И СКОРО ДА СИ Е ВКЪЩИ!  newsm51

А вие момичета не бързайте още, има време.  Hug
Коя от вас ще ражда в Майчин дом и избрала ли си е лекар? В четвъртък има отворен ден в Майчин дом, за разходка из болницата. Има ли желаещи? Аз мисля да ходя и ако има и други желаещи, може да се видим там.
За кога планирате следващата среща на софийските мами, да се включа и аз, че все нещо ви пропускам? Blush

# 104
Хей ма, завърнах се!

значи бебата, си е БЕБА се още Grinning, добре е, обиколка на главичката 9 мс и според доки тежи 2500!!!!, леле мале, кой ли ще я ражда такава newsm78, но аз много много не вярвам на тези измервания, та съм сигурна, че и тя няма да се роди повече от 3.500 - 3.600.
Обиколка на тИмбака 102 см, Меги и аз не знам защо го меря с цели 10 см повече, може да е от рулетката Joy

Минах през магазин Европа да напазарувам сладоледи, след прегледа и там една касиеркаа fight
така ме ядоса, навика ми се, че съм си оставила продуктите на лентата и те се били смесили с тези на клиентката преди мен и тя не знаела, кое на кого е. А в тъпия им маркет нито има разделителни пирамиди, лентите им са неподвижни и аз аджеба къде точно да си поставя пазара?!?!?!?!? Е аз не и останах длъжна, разбира се, ама смешката беше една лелка дето изобщо я нямаше на касата га започнахме да се дъвкаме с касиерката, ама то зело да я защитава, свидетелка била Joy Joy Joy брееейййй криворазбрана солидарност, брей!

Аз с бясна стъпка се отнесох в кабинета на управителя на магазина и си казах оплакванията, та тъй адреналина за деня е взет:)

А в тойзи магазин 3-4 месеца не бях стъвала поради подобно отношение, явно скоро пак няма да ми видят крачетата и паричките там!

Общи условия

Активация на акаунт