Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 660
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Бебата ще се казва Мая или Калина, но каза, че приема още предложения и ви поздравява всички Heart Eyes 

Калина ми харесва много!  newsm03

По този повод, знае ли някой защо като кача снимка в албума ни от телефона и после изчезват?
Маграт, мисля , че снимките първо трябва да са качени на твърдия диск и от там да бъдат добавени в албумчето. smile3503

Пуснах новите си придобивки в албумчето http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=165288. Лелеееееее, то голяма зараза било. Е, сега вече няма удържане! smile3508

Лека и спокойна вечер на всички !!! Отивам да се проветрявам пред ветнтилатора , че ще се гръмна! Rage

# 226
  • София
Здравейте момичета, докато бях на работа сте изписали почти 3 страници  Crazy
Alyona
и аз имам течение, доктора ми взе секрет беше всичко нормално,но за всеки случай ми каза да си слагам 6 вечери подред полижинакс ,но аз последната не я сложих защото нещо отвън започна да ме дразни  стана ми като разранено,като цепнато явно нещо от лекарството.Не се притеснявам ,защото секрета ми беше чист- 2 група влагал. чистота

# 227
  • София
Момичета ,забравих да ви питам ,сърбят ли ви зърната на гърдите  Embarassed мен  доста ме посърбяват

# 228
Момичета ,забравих да ви питам ,сърбят ли ви зърната на гърдите  Embarassed мен  доста ме посърбяват

Моите също малко ме сърбят, а и са много чувствителни на допир! Сигурно е нормално newsm78

# 229
А на мен ми сърбят целите гърди, особено от долната страна.Сигурно от стрийте които се появяват  ooooh!
Ох, аз много зле се подух пак. Ужасно ми болят краката и ръцете.Нямам сили, реве ми се! А и не мога да полегна , когато ми се поиска. пълна къща със гости  Cry . Отивам да си накисна краката в студена вода и лягам.

# 230
Ехоо,айде пак здрасти от мен.Карина мерси мила за списъка ,че си ми го подредила.Аз днес малко бях по улиците и си докарах само болки в кръста.Ма бая ме заболя де,сега ставах да си нагледам яденето във фурната ,чаk и закуцах,брех упкаших се,сега ще отивам да опъна малко гръбнака на леглото.

Джиджа не съм избрала предварително ,за това и пуснах именцата да си кажете мнението.Верно имам си някои предпочитания,но както казахте ,сигурно чак като видя беба ,веднага ще ми просветне кое име да и дам.
Мерсаж на всички за мненията за именцето на дебелушка.Аз отивам да се опна.
Джена забравих преди малко да кажа,че страхотна изненада са ти спретнали колегите,аз пък днес си чакам сиренето и лютеничката от Малинчо.Айде по късно пак  ще ви нагледам,само да няма изненади.

# 231
Момичетааааа, вижтееее какъв сладур си имам

Тежим цели 2.7кг, и имаме много косааааа (изглеждаше като таралежче  Heart Eyes).

Говорих с доктора, каза, че могат да ме предизвикат когато си поискам около термина и мисля да говорим за датите около 24ти до 26ти септември (че искам да е везничка). 25ти естествено най- ми харесва, но ще видим как ще му пасне в схемата.

Ох, направо съм на гребена на вълната.  newsm44 newsm68
Ще се върна след малко да дочета какво сте писали, че приказвам със съпружието.

# 232
Брех Джена какъв хубав твоя бебо,страшен,ние тука сме наблизо може и да се сватосаме,естественно ако ни харесате момата WinkУстничките така хубаво са му изписани,браво,ми то тъй от хубави родители хубави бебета. Simple Smile
Аз май няма да имам повече 3Д та ,тъй че си останах само с едни снимки дето не се вижда така ясно,но здраве да е.Иначе и с килата сте добре,нито сте малки нито сте големи за седмиците,бравос..
Ох само да си подпра ръката на бюрото и ми изтръпват пръстите, що така,дали натискам някой нерв?
Пфу тукашния куриер още не ми е донесъл пратката от Малинчо ,а аз така се канех да си хапвам тази вечер български работици #Cussing out
Да ви кажа и да ви питам,мен ме боля днес кръста ту от едната страна ту от другата,от лявата даже като стъпвам и все едно нож ми бучат в кръста.Бъбреци ли  ще е ,кости се разтварят ли що ли?На вас случвало ли ви се е?Аман вече от болежки и неудобства.Да идва средата на септември ,че да раждам вече,писна ми да съм бременна,хич не ми е удобно.С първата бременност нищо ми нямаше,ама нищо ви казвам,пей песен направо,ама  с таз беба,казват ,че момичетата по притеснявали мамите през бременноста.
Айде стига съм се оплаквала,и дълго стана май.Леки ви нощ .Аз да видим дали ще мога да спя ,снощи до едно време спах полуседнала.

# 233
Taзи вечер май аз съм кукувицата  1countingsheep
Джена ама страшен сладур беееее. Направо да си го изпапкаш. Че и колко е пораснал. С какво го храниш?  Mr. Green
Аз съм днес на доки и ще си видя дудулинка какво прави и колко е пораснала. Ей я на пак се обади. Не спира това дете да се разхожда из колибката си и хич не пита майка си иска ли да спи или не. Абе Дженка като ти гледам термина твоя юнак дали ще те изчака до 25-ти? Че както са се разбързали тез наще октомврийчета ... Thinking
Айде аз отивам да стискам очите, че иначе утре цял ден ще мижам! Не че имам някаква друга работа  Mr. Green

# 234
Taзи вечер май аз съм кукувицата  1countingsheep

И аз вампирясвах нощес от 1 до 4 и ви четох, но не ми се пишеше. Мисля да отида сутринта на лекцията на 9 месеца. Ще се радвам да се запознаем. Аз изглеждам.... ами като на аватара, но с много по-голям корем. Grinning Обадете ми се, че няма как да ви позная.

# 235
  bath  grinning012 smile3550 А дюбрю утрю! Ей ма и мене от как се появиха други каракокнджули ей ма голям кеф! kaffeetrmker_2 eat ей ма севкърва ти кат е гузна-много убаво бе-вчера ми пратила палачинки малееееееее eat eat eat както си седяха в чинията до таз сутрин изведнъж се изпариха finger ей го що кантаря не ма долюбва последно време  badscale ама и как съм се закахарила тъй кат ма гледате  Mr. Green

ДЖЕНЧЕ  newsm47 ма много ти е убав синковеца-а да ти е жив и здрав и докат се роди още по-голям да стане-аз тъй кат за тебе съм ти го поръчала към 3 700 кг...по-голям недавам да става,че горката му майка  Mr. Green ще ме бие newsm10

smile3506 2 дена ме гони депресията-сигур щот бяхте забравили да ми стискате достатъчно дълго палци за мойто мъж да се върне за 2-3 дена септември-ма карай newsm45 наревах се и ми мина та така  ще се върне smile3548 чак на 9 ноември-брех, че много време до тогиз  Weary ама споко аз толкоз време удържам фронта ще се справа-пък и нали си имам вас  newsm53 Тъкмо кат си дойде наш Тати живот и здраве  1crib Патканиш ще чака тати си и  Mr. Green  ми айде горе главите всички, няма се давате на мрачни мисли и само хубави неща да ви се случват!
   Абе за апартаменти и квартири си  говорите....ми ко и аз съм на картирака....че апартамента ни декември ще става,ама вземам си най-необходимото за Дребешунеца Патканиш Дупеврътльото и после живот и здраве ще се местим..така че мамата дет се кахари за апартамента,аз д аи кажа да се успокои и да не го мисли толкоз.Да гледа да си изкара спокойно бременосттта, да се роди бебо жив и здрав пък по нататък нещата ще се наредят bowuu и апартамент ще си купят и ще си го подредят.Не с е кахърете за глупости и да се стресирате и притеснявайте я си гледайте спокойно  preggo
   Айде лек ден от мен,че се улях  fiuuuuuu

# 236
  • някъде там
Ей тъй на само Добрютро да кажа,че нещо още очите ми не щат да се отварят.
При мен нищо ново,днес имам разни задачки за вършени и като изляза сега,сигурно чак по обяд или след обяд ще се върна.Да ме чакате ей Wink  bouquet

# 237
Здрасти, здрасти и от мен. Аз от мойто мъж едвам се докопавам до компа ма няма как Grinning.
Първо да са ни честити двете бебчета и най-важното да са живи и здрави newsm51
После да ви почерпя виртуално  по една beer аз преди не обичах но имам чуството че малката пикла се е метнала на тати и сега льокам ли льокам бира. А да не забравя и все пак какъв е повода е малко одъртях Embarassed. Ами толкоз от мен че трябва да се джижам за лекцията на 9 месеца Grinning

# 238
  • София
joly24 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  nbirthday ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МАМА НА ЕСЕН НА ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ  smile3504 ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА  Tada

Джена много е сладък момъкът.....един такъв оформен  newsm32....абе сладур, да ти е жив и здрав  smile3521

За Протокола и аз имам сърбоцицел  rotfImbo

Хайде и аз да ходя да се оправям за лекцията на "9 месеца"  4470
Чао   smile3533 Целувки   love001

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 08:38 от geriing

# 239
joly24, честит рожден ден. Пожелавам ти здраве, щастие, любов и много послушно детенце, когато му дойде времето!

galentinass , я по-често и свивай сърмите на свекървата щом така действа! И на следващите палачинки да се обадиш, ей Peace
Моя мъж иска да направи като твоя мъж - да отиде някъде и да се върне като се е очовечило бебето. Много се притеснява да не било червено и сбръчкано Joy Joy

mishonka95 знам какво е, тоя нож и в моя кръст се върти. Обаче пък мене спря да ме боли гърба! Преди не можех и 15минути да искарам седнала. Сега само кръста ме мори!

Джена голям Убавец си отглеждаш. Ама ще го предизвиквате ли раждането? Няма ли да чакаш когато дойде?

Мдаа, и аз имам цицосърбел  Joy Joy Нормално е явно

Джиджа бързо казвай коя е тая количка дето е в ограничено количество?

Общи условия

Активация на акаунт