Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 647
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Ихааа, и аз се излюпих:) Добро Утро!

Цитат
После да ви почерпя виртуално  по една beer аз преди не обичах но имам чуството че малката пикла се е метнала на тати и сега льокам ли льокам бира. А да не забравя и все пак какъв е повода е малко одъртях Embarassed. Ами толкоз от мен че трябва да се джижам за лекцията на 9 месеца Very Happy
joly24 туй ко значи?!?! Че имаш Ден Ден ли?!?!?!?

Ми хайде да ти е честит! nbirthday  party023  ura, бъди жива и здрава, а подаръчето стискай здраво кълк да дебелее на топло и октомври да те зарадва с най-прекрасния бебешор!

Мишолина, да ти кажа и аз така се чуствам, едва се влача вече и честно казано тайничко ми се приисква тая бебе да се ражда вече. Само ходея и пуфтя като парен локомотив. Като развея платната и си понеса телесата.ужас и все нещо ме приболява, краката ми тежат, едва се дигам от леглото. Даже вчера се хильотех, че ще взема да си монтирам една "ръкохватка" над спалнята, като тези болничните за да мога да се повдигам Laughing Laughing Laughing

А шкембата така ме опъваааа, уф ай да минава по-бързи тоя последен месец!

Джена, прекрасен е бебулина Heart Eyes Embarassed, направо се влюбиф, какви хубави устенца има, пу, пу, пу Да е жив и здрав и да дебелее на мама в тимбака още месец. А теб, защо ще те предизвикват? Нали всичко е наред? Бях останала с впечатление, че нормално ще раждаш с обезболяване.   А с този таралежчун в шкимбата имаш ли киселини? Тук една от бабините приказки е , че ако бебето е с голяма коса то майката страда много от киселини?

Галентинасссс Joy Joy Joy Joy шъ мъ умориш бре моме някоя сутрин, ще цвръцна от хилеж. Много ме зареждате то и Поли! Как ти ги ражда умната главичка тез постове, а и да не забравя пак да те поздравя за заглавието Joy Joy Joy, супер готино Peace
ех тоя ваш тати, няма късмет да си дойде малко по-раничко, но аз продължавам с магиите и палцестисъка пък знае ли човек:)

Heart Eyes

# 241
Да ви кажа и да ви питам,мен ме боля днес кръста ту от едната страна ту от другата,от лявата даже като стъпвам и все едно нож ми бучат в кръста.Бъбреци ли  ще е ,кости се разтварят ли що ли?На вас случвало ли ви се е?Аман вече от болежки и неудобства.Да идва средата на септември ,че да раждам вече,писна ми да съм бременна,хич не ми е удобно.

според мен са бъбреци Cry, не забравяй че сега тялото ни обслужва 2 организма, било нормално последните седмици да имаме болежки от тоя род Peace
моята беба се е качила пък на гърдите ми чак, вечер като се наям и започва да ме боли сърцето и да ми се повръща, нямам място за стомаха Confused

Джена - голям сладур е тоя твоя бебко, нека си седи още малко при мама, че после няма връщане назад  Joy

joly24 - честит рожден ден мила, само най-хубавите емоции ти пожелавам и един сладък подарък Октомври!!

galentinass - пък моята свеки така готви, че ако ми даде палачинки ще си помисля, че иска да ме трови, а не да ми се извини задето е сбъркала Mr. Green Mr. Green

# 242
joly24, Честит Рожден Ден  Hug

# 243
Здравейте и от мен..отдавна не съм се мяркала, но от време на време ми оставаше време да ви преглеждам.
Честито на рожденничката  bdbaloni ... жива и здрава и един сладък и послушен бебок Peace
Охоо имаме си и бебченца вече   bouquet  bouquet Да растат бързичко и да радват мама и тати newsm07
 ShockedНа последната консултация ми казаха, че бебка е пораснала и може по-рано да се роди и като гледам сега съм почти обедена, че може да е по-скоро отколкото си мисля.
Да ви се оплача и малко сега ooooh! Химоглобина ми е малко нисък и ми изписаха Малтофер Фол... ама ми е толкова гаден, че докато си го сложа в устата и... Sick Някой да каже някои хапчета, които направо се гълтат без да се дъвчат, че с тея няма да се разбера Praynig Или пък някоя от вас пила ли е чай от коприва?..казват че и от нея се е вдигал химоглобина newsm78

Иначе стаята ни е готова newsm44 по важните неща са на лице вече. То било голям кеф на обикаляш магазините за бебешки нещица... Направо ви завиждам, че се събирате заедно за обиколки... на мене ми се налага самичка да го правя Cry И сега като се замисля май няма и за после с кого да си бутам количката..няма много бебета в тоз нашия град Crossing Arms

Айде че много се разписах...Лек ден на всички lovekiss

# 244
Предложение за заглавие:;

Имаме си два бебока вече, а ОКТОМВРИ още е далече!

# 245
Предложение за заглавие:;

Имаме си два бебока вече, а ОКТОМВРИ още е далече!

още заглавия  Hug КОКИ и твойто е готино.браво!

Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя!  Mr. Green
Срам не срам ще стискам кълки до Октомври- аз си знам!

Mr. Green айде които разбира повече да ги добави на 1 сраница,че аз съм пълен неграмотник bowuu

# 246
Добро утро и от мен!
joly24 честит рожден ден!Здраве щастие късмет да те следват занапред!!! smile3525 smile3525 smile3525 newsm59 Tada
galentinass няма да плачеш миличко после ще ти е много мило и красиво всичко с татито!
маграт чеснова кога ще идваш към Софето? Айде като захладнее другата седмица че после вече времето напредва и току виж изненади!!!

Jenna ма той красота!!! Леле какви устни от сега е нацупил - ще ти пушат ушите след години   smile3503

# 247
  • София
joly24, Честит Рожден Ден

Джена страшен е малкият пикльо, направо да го изпапкаш, как бързо расте, почти три кила, малее то ще мине 3700, някой беше казал, че последният месец наддавали по 300гр. на седмица, ако е така яко ни дупе. И аз искам везничка, дано издържа до тогава, че таткото е дева и ще ми дойдат в повече две девички в къщи.

Галееееее, няма да плачкаш, то моя като си е в БГ каква полза от него а  newsm78 нито е тук да чисти, нито ще е тук да ме закара, нито по магазините ходи с мен, а за другото няма и дума да отварям, че вече със сигурност ме мислите за икукала нимфоманка.

mishonka95 я се консултирай с доки за тези болежки, че на сериозно ми звучи, може беба нещо да притиска.

Jenia` май всичките се дъвчат  newsm78 обади се на лекаря и му кажи той да ти изпише нещо гълтащо се.

Сърбежите по кожата, според доки се дължали на разтягането и - мазане и пак мазане и пак клепане и накрая пак мазане.

ЕХХХХХ къде ги измъдрихте тез заглавия.

Аз се успах за лекцията, ама темата нещо не ми беше по мой вкус - кой кой е в родилната зала - та за кво ми  е да знам  #Crazy то важното е че аз съм там, ако ще и най-великият доктор да е там, нема той да ражда. А да не говорим, че в във всяка болница си имат различни мухабети, например в частната докторът стой до теб постоянно, в държавната го викат кат започне раждането - така съм чувала де, може  и да съм в пълна заблуда.

Сега пия кафи и айрян, барем изчистя червата и стана по-слабичка, а с умният си мозък забравих да ходя да дам кръв и урина днес, та утре ще се тътря до там.

# 248
  • София
Добро утро момичета Grinning ама много сте ранобудни гледам има от 4 часа писали ,а на мен все не ми се става  и се услушвам ,а трябва да ходя на работа  ,поглеждам ви за малко и тръгвам.
galentinass- с тези палачинкииии ммм много ги обичам ,вече знам какво ще вечеряме ,когото се върна от работа ще спретна набързо едни   chef мъжа ми няма да възразява е малко са калорични особено за вечер ама нищо
jenia-за нисък хамоглобин аз пия:фоливит феро ,това е желязо с фолиева киселина ,по 2 на ден .Капсулите са като антибиотиците отвън  незнам как да ти кажа абе найлоновки ,но от тях не може да ти се гади.Моят хемоглобин беше 117 на долната граница ,другата седмица ще давам пак кръв и ще видя дали се е променил. И още нещо яж много диня тя съдържа много желязо  Wink
ЕЕ момичета отивам да се трудя ,че съвсем се замотах чао от мен и лек ден  bouquet

# 249
  • София, Павлово
Здравейте мами. Нещо напоследък така ме мързи да пиша само ви чета.. а й ми е нещо потиснато - незнам защо, може би защото не съм си виждала бебо от повече от месец - дано днес да успея, че моята доки е нещо болна, а ние искаме утре да заминем на мореее..
Видяхте ли, че бебоците на септемврийките са станали 4ри? Да са им живи и здрави- с тези наши седмачета се притесних, че ще ги изпреварим.. пфу- пфу да не дава Господ още бебета тук този месец, да си чакат реда..

Честит Рожден ден joly24 да сте живи и здрави да получите най- прекрасният подарък октомври.   bouquet  

За сега чао от мен - дано да успея да си запиша час...

# 250
Цитат
Срам не срам ще стискам кълки до Октомври- аз си знам!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гале бе, ще ме умориш, казах ти! Heart Eyes

Наде, аз в събота съм на сватба, вечерна в София, обмислях някакъв вариант да се оттаралянкам още сутринта, поне един МОЛ да направя, а и на младоженците подарък трябва да търся....................иначе черквата е от 16:30, но ще видим....., ако не другата седмица, става да:))), то трябва и баткото да го водя да му покажа училището и минем по маршрута му от Сердика до даскало  Laughing, а може и на 15-ти тогава със сигурност ще съм в София за 1-я учебен ден Heart Eyes

Ей , току що се опитах да си поръчам количка от Е - бай.де, точно пък за нея нямаше ограничение в доставките, макар че аз и верни другари в Германия готови да ми я препратят имам, но да видим с директна доставка дали ще стане:)

А другата дето си я бях харесале се оказа, че е лимитирана серия от 1000 бройки за Хамериканския пазар и тъй, ще и се размине на бебата:)

Меги и моят любим е същата рабта, не си сама. От понеделник всяка вечер е пита мазно: - Ти утре на работа ще ходиш ли? #2gunfire #2gunfire #2gunfire
и аз всяка вечер отговарям, не в болнични по майчинство съм!

# 251

Аз днес се успах за лекцията на 9 месеца, по основателни причини - вече съм леля, снаха ми роди в 02:05, момиченце - Виктория и двете са добре и след обяд ще ги видя.
Сега направо не стъпвам по земята от кефффффффффффффффф smile3504

joly24, Честит Рожден Ден newsm59

# 252
Добро утрооо
Честит рожден ден на Джоли24! Пожелавам ти много щастие и здраво и усмихнато бебче но чааак през октомври  Hug   bouquet
Джена голям сладур си имате  Hug пу пу да не му е уроки  Mr. Green
МГД дано успееш да минеш на преглед денс и да си изкарате спокойно моренцето
Някой пие ли витамини Gravigil  newsm78 не заради друго ама ей тъй от любопитство
Бети честита ти племеничка, да е жива и здрава и много да слушка

# 253
Jenia`, и аз го пих това гадното (Малтофер), ама много гадно бе  Sick направо броях дните кога ще изтекат и 10-те, едва го издържах. И вчера като си направих изследванията, хемоглобина ми е по-нисък, отколкото беше, преди да го започна  #Cussing out
Поне се движа в рамките на 108-110, та не е е от най-ниските стойности...

Да ви се оплача, аз ще трябва да се върна на работа  Confused Има сега един спешен проект (то най-спешното е него е моето състояние де), но понеже аз съм работила по него и трябва да се допълнят едни неща, няма кой да го довърши, та ще трябва да съм аз  Confused
Тъкмо си мислех как ще се отдавам на страх до края на бременността, ама сега с други неща ще ме занимават... Може би е по-добре, защото последните дни направо се тресях от шубе, не знам какво ми ставаше, ама дъх не можех да си поема от страх.  Все решавам, че нещо му има на бебето и тичам да се изследвам.
На вас случва ли ви се? Като гледам тук винаги настроението е много весело и имам чувството, че само аз изпадам в депресии и страхови пристъпи.  ooooh!

И още малко да се оплача. Вече с никой не ми се среща, защото всичките ми познати са толкова нетактични  Crossing Arms Понеже никой от тях не е на бременна вълна и не пропускат да изразят гласно изумлението си колко огромна съм станала  #Cussing out Вече ми се струва, че и хората по улиците ме гледат като някакъв експонат   Cry

BettyV, честита ти племенничка   bouquet
Като видях тези големи червени букви и в първия момент си казах, че още едно бебче имаме  Joy

# 254
Хей Бети, честита бебулина на снаха ти! newsm51 newsm67  Party Time

Тя да не е МацкоМацко от септемврийките? Че всичко съвпада Laughing

Общи условия

Активация на акаунт