Клуб "Октомврийски секси мами", очакват беборани!

• 12 649
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
маграт чеснова - същата е.
Представете си какво е на майка ми - две бебета за толкова кратко време  Hug

# 256
честито на рожденничката най-пухкавото бебче на есен ти пожелавам.  bouquet
честита племенничка на Бети да ви слушка много и да ви е жива и здрава.
за цицосърбела и мене ме сърбят само зърната кръста ме боли страшно и доки реши че трябва да пия но шпа и да си лежа  ама за му викам то е още рано няма проблем,пък и то лежи ли се цял ден? Whistlingоще повече ме боли всичко.
иначе ние сме много примерни обърнали сме се вече главично от ляво е застанал и вече му отеснява много не рита а само бута бута и се е научил да ме щипе ама зверски,само да излезне ще го оправя аз него.
ох много дълго стана айде до после и да нямаме повече изненади

# 257
  • София
Бети честита принцеска    bouquet   bouquet ех супер ще си ги гледате заедно, а мама тамън сега ще тренира, та при твето бебоче ще е оттренирана.

Карина домъкни си дупето на следващата лекция или срещичка, после по магазините и ще видиш как всички забравяме за шубето, депресията наистина отлита иначе самичка в къщи направо е  за побъркване.

Та по въпроса за среща  КОГААА И КЪДЕЕ Мислете девойки, да не ви набутам пак в някой мол или кино, въпреки че май е най добре заради жегата.

# 258
Я аз да питам патилата - Карат ме да пия и мен Малтофер ама това много гадно (вече имах един сет от 20 дена). То показателите за хемоглобина под 100 паднаха (98) пък и не знам какво СУЕ или как се вика над нормата (30мм) и то...  ама много беля ли ще направя ако все пак се скътая? по точно каква ще е белята  newsm78

# 259
айди добрутро от мене  Laughing  вчера ..таковата, ми от половин чаша вино се напих  hahaha че и глупости дрънках   hahaha а после спах чак до сега, без киселини, без да ме болят краката, без да се схвана нито веднъж и без да бъда ритана в ребрата  smile3521  Дали е инцидентна спокойна нощ, един вид като подарък за р.д. или може би е от винцето  newsm78  Щот ако е от винцето.... лелеее..   Joy Joy Joy Joy  сещате се ...  Wink Embarassed  Винцето - най-доброто лекарство  hahaha

ДЖОЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  ДА СИ ОБИЧАНА И  КЪСМЕТЛИЙКА!

ДЖена, страхотни снимки, направо немога да повярвам колко ясно се вижда твоя сладур, изписан е !! Да ти е жив и здрав!  Hug

Карина, мила, май наистина е по-добре за гадното настроение, ако човек е зает. На мен лично ми действа добре да съм под стрес  и да имам много работа, отколкото иначе - директно се забивам в най-песимистичните настроения и депресивно - филосовски състояния  Shocked ooooh! Peace
На мен също не ми се вижда с никой напоследък, просто повечето хора някак си ме дразнят  Embarassed то аз самата си се дразня каква съм станала, че все мрънкам за нещо, щото все нещо ме боли и ми е гадно.   
А и съм станала толкова чувствителна, че някак си чувствам, че нямам сила да подържам предишния ми непукизъм
и всяка дума, която не ме изкефи по някаква причина , я приемам лично и се засягам и дразня.
 Ми изморително ми е. Предпочитам да си стоя сама, честно.
Четох някъде, че това е нормално състояние на самовглъбеност през третия триместър и се успокоих, че малко след като родя, ще си се върна предишната аз  Wink

Бети - честито, лельо   bouquet

Еми мене пък зърната не ме сърбят - болят ме и ми щипят, много в нвприятно, чудех се дали да не си взема някво кремче да ги мажа?  newsm78 Някой идеи??

# 260
На следващата среща искам и аз да дойда, ама то аз на всяка искам и все нещо излиза да му се невиди #Cussing out
Дано този път да успея, че после кат' чета и всеки път благородно ви завиждам и се ядосвам, че не  съм успяла.  Confused

А кога щяло да захладнява??  МОже тогава да се видим и да се мотаем навън без ограничения, иначе верно трябва си климатик, или пък да се видим след 19.00?

# 261
Mамета, имам едно питане  newsm78 Гледам, че Hexina е записана в нашата темичка с мен на 01.10., а сега като отворих страничката на септемврийки, разбрах, че вчера е родила момченце, а там е записана с термин 30.09.  Thinking Това бебе сега наше ли е или на септемврийки?  Joy

# 262
Mамета, имам едно питане  newsm78 Гледам, че Hexina е записана в нашата темичка с мен на 01.10., а сега като отворих страничката на септемврийки, разбрах, че вчера е родила момченце, а там е записана с термин 30.09.  Thinking Това бебе сега наше ли е или на септемврийки?  Joy

Ще излезе, че сме 3:3 със Септемврийки Joy Joy

# 263
честит рожден ден, Джоли!
Бети, честито ти племенниче!

Nigella , абе някой казваше за крем от ЛАНОЛИН за мазане на зърната, ама аз питах по аптеките и ме гледаха доста странно, та майче  е по-добре да видиш за някоя изпитана марка. Аз не съм се мазотила с нищо засега, та не мога да дам съвет. За ВИНЦЕТО, моя мъж казва, че ако бебето много плаче щял тайничко да му топва бибероната във винце, та да го приспи.  Angry  Аз обаче не искам да си отглеждаме битов алкохолик!!!  #Silly  Joy

mama Mamut , ако "откажеш" Малтофера,  поне трябва да го заместиш с разните работи, дето вдигат хемоглубина. Аз го дъвках с голяма неохота, ама - сега хемоглубина от 89 е станал 104!!!

Освен това, Бебчо е започнал да се врътка (усетих го аз като се кълчотеше и наместваше) и вече си е завъртял главичката при левия бъбрек, а крачетата - при десния! (аз съм му говорила за ритането в бъбреците - да внимава...) smile3554 Та, умничко ми е детенцето - ориентира се към правилната поза!   Hands Thumbsup

Иначе бактерии пак имаше, ама тоя път докторката реши да не предприемаме ново лечение с антибиотици, че вече много стана!  smile3515

Маграт, моя мъж ми измисли прозвището Джангиби, с което олицетворява постоянното ми излежаване по леглата. А истината е, че аз си лежа така само в негово присъствие. Иначе съм такава фурия...  newsm75  cook   clean и кво ли още не...

# 264
ДЖОЛИ честит рожден ден през октомври да получиш най скъпия подарък   
Бети честита ти племеничка да е жива и здрава
ДЖена, твоя сладур голям мъж бе кажи с какво го храниш че нашия ще се окаже злояд като мама
  viodidi  и моят хемоглубин е 104 доктора ми каза че не трябва да пия нищо бил добре
а за киселините  аз имам много направо ме изгарят ако това дето го говорят бабите за косата е верно то моят ще е като индианец
Момичета някой разбира ли от сънища тази вечер сънувах че се роди моя пикльо но не искаше да плаче леле какъв ужас изпитах все едно беше истина ама че сън

# 265
Някой да каже някои хапчета, които направо се гълтат без да се дъвчат, че с тея няма да се разбера Praynig

Sorbifer Durules - 1tab дневно Peace, по-малки са от аспирин и няма как да ти се гади от тях

Имам аз една мечта-чак ОКТОМВРИ да родя! - много ме кефи това заглавие

Бети - да е жива и здрава бебката, да радва мама и тати!!!

Карина - и аз имам  една приятелка, дето в 8ми месец беше огрооомна като слон, тогава беше и зима и тя с яке съвсем извънгабаритна изглеждаше Whistling, пък оня ден ме видя и вика: "аз през бременността имах малко шкембе..." да бе да, знам си викам на акъла, нали го видях това малкото... Joy ама да сме живи и здрави, по-добре да имат място бебетата, да си се опъват на воля

Хексина пише редовно в Септемврийската тема, та се брой за тяхна си мама Mr. Green

# 266
  • София, Павлово
Здравейте отново. Бети да ти е жива и здрава племенничката - вярно майка ви ще се побърка от щастие (и не само  Grinning).
Аз да ви се оплача и да попитам - моя бебон е със седалищно разположение! Ужас - доки рече, че е много малък шанса да се обърне...  Cry А мен ме е шубе за секцио и не искааам..
На някой от вас с по-ранен термин случвало ли се е да се обърне след 32 г.с?
П.П. Дали да не питам и септемврийките  newsm78

# 267
Здравейте мами!

Джоли, честит рожден ден!!!! Ще трябва да потърпиш малко за да си получиш подаръчето, такова каквото сте си го изработили с мъжлето newsm30

И аз едвам изтърпях гадните хапчета за хемоглобина, но нали е за бебчо няма как. В събота ще ходя на изследвания та ще видим има ли ефект.

# 268
Бети , честито, лельо
 Jenia`, за хемоглобина аз пия феро-градумед /по едно на ден . Направо се пие/
Взимам и една лъжица смлян сусам с мед всяка сутрин. Хемоглобина ми вече си е почти добре-Последния път 116 беше. Ама аз винаги си имам проблеми , даже като не съм бременна пия си или феро градумед или сорбифер./те са все за желязо/
Джена, пича е един път!
Сега ви оставям, обаче най-добре е да няма повече изненадииии. Почивайте си повече и не се изморявайте.

# 269
Ейййй, много съм доволна днес! Болеше ме главата цяла нощ ooooh! - ужас - и отиваме до аптеката с милото, а тя аптекарката една любезна, кръвното ми мери (малко високо за мен newsm78 124/112), пита, дали съм притеснена, дали това, дали онова, казва какво да пия, амам все пак било "отрова"... Много приятно ми стана, че някой така ми обърна внимание, та препоръча ми един чай упокоителен и да лежа! Ееех, добре, че още има такива свестни хора!!! Hug

Хайде хубав ден, аз отивам да си полежа!!! До после!!!

Общи условия

Активация на акаунт