И ето бях права-присви я и стомаха-на нея просто не й понася когато аз ям кисело или прясно мляко
Разделям се и с това любимо за мен нещо...............Рени-абе има си и твоя лоши дни,ама като чета ти си жената която най-малко,дори не съм и срещала да се оплаква от ревливо бебе

Там-там давай така и ще живнеш.Аз набрах сили тези дни и сега съм заредена с енергия
Аз ходих всяка седмица на консултация-нали бях превъртяла на тема-ТОВА ДЕТЕ НАХРАНЕНО ЛИ Е ИЛИ НЕ
Яна, и аз днес като се разхождах видях куп деца с какви ли не гадости в ръце и уста и се замислих как ще мога да я въздържам от тези снаксове,чипсове,сокове,близалки и тем подобни.И така като те слушам -май е неизбежно
А твойта Надина съм го казвала и друг път ме кефи многоСтига говорихте за сладолед защото лигите ми текат
, а това гърло не минава и това си е.Изпих половин шише Стодал от сутринта и ефекта е нулев Аз си върнах килцата от преди забременяването ама по-надолу не искат да слизат и това си е .А имам нужда

,мехлем правен в аптека и дори смес от зехтин,бочко и кърма(по съвет на др.майка).дайте съвет какво друго да слагам,че се видях в чудо???