Юлските деца са на първо място в нашите сърца.

• 10 444
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Е да я похваля мойта хубавица и тя да вземе да не слушка следобяда  Mr. Green Изпроси си едно ядене по-рано и така стана киселячка.Чудя се дали пак не я хваща пуста криза на растежа-това е кошмарно.Сега дори се чудя дали да я изведа,защото сме без таткото и ако ми ревне по улиците ще се видя в чудо  Crazy
И ето бях права-присви я и стомаха-на нея просто не й понася когато аз ям кисело или прясно мляко  SadРазделям се и с това любимо за мен нещо...............
Рени-абе има си и твоя лоши дни,ама като чета ти си жената която най-малко,дори не съм и срещала да се оплаква от ревливо бебе Peace
Там-там давай така и ще живнеш.Аз набрах сили тези дни и сега съм заредена с енергия  Laughing Чакаме ви колики......................
Аз ходих всяка седмица на консултация-нали бях превъртяла на тема-ТОВА ДЕТЕ НАХРАНЕНО ЛИ Е ИЛИ НЕ  Laughing
Яна, и аз днес като се разхождах видях куп деца с какви ли не гадости в ръце и уста и се замислих как ще мога да я въздържам от тези снаксове,чипсове,сокове,близалки и тем подобни.И така като те слушам -май е неизбежно ooooh! А твойта Надина съм го казвала и друг път ме кефи много
Стига говорихте за сладолед защото лигите ми текат   smile3514, а това гърло не минава и това си е.Изпих половин шише Стодал от сутринта и ефекта е нулев
Аз си върнах килцата от преди забременяването ама по-надолу не искат да слизат и това си е .А имам нужда  Rolling Eyes

# 31
  • София
Страшни сладурковци ,marisasav само да не са ти вкъщи а да ги гледаш на снимка.Сега Ради от 3 часа не е спал дере се пред баща си.Отивам да го къпя дано кротне. Вики на мойта приятелка е така дересе и не спира,ако яде бързо може да му става тежко.Ние сутринта в 4,3 пак се развеждахме,ама сега ще караме семеен живот до 100 година

# 32
  • Sofia
привет! ние пак сме в София Simple Smile
едвам ви изчетох, че днес докато прибера катуна - лелеле  ooooh!

Иве, видях ти момчетата - направили са и те бузки Simple Smile
Рени, много готин Илия, а и гледам вече по жени тръгнал Wink

А на мен са ми превели еднократната помощ по банков път Simple Smile. Утре ще мина да взема акта за раждане.

Искам да ви питам - педито ми е издала болничен за 62 дни ?!? Аз ли нещо бъркам, или трябва да е за повече ... Мъжо ходил да го взема и чак днес видях какво е писала в картона ми.

# 33
Искре, хич не е тръгнал... добре, че майка му го води. За тая снимка дори трябваше да го будим, а то си личи и по погледа му Simple Smile Явно ще прилича на баща си в това отношение и ще трябва да го свалят жените  Mr. Green
За болничния - на мен ми издадоха за 144 дни - т.е. 135 дни и тези, които не успях да си използвам от 45 дена преди раждането.
Ками, то може би това ми е късмет от много пилета дето ме акат... Знае ли човек  Mr. Green

# 34
Искре то и аз исках да ми я преведат по сметка, но от социалните ме отрязаха, като ми казаха че работят само с Булбанк, а аз имам сметка в Райфайзен. Е вече си направих и в Булбанк, заради детските, че не ми се ходи всеки месец за 18 лв  Crazy
В сряда идват майстори да ни преправят паркета, че са го омазали и ние с малката заминаване за Враца утре вечерта, при моите родители, докато свършат с ремонтите.
Туитибейби доколкото си спомням ти беше от Враца, да си разменим координатите да се видим там?

# 35
Напоследък нямам време да ви из4ета и да пиша.Сега само се записвам по късно ще се вклю4а  Simple Smile

# 36
  • USA
Донси, и моят е така. Плаче след ядене и се присвива и почти не спи. Вчера и оня ден почти не спа през деня и вечер едвам заспива от умора.

# 37
И мойта плачка тези дни.Ако не са тези капки незнам кой път ще хвана.Сама съм и няма кой да мия вземе от ръцете за 5 минути.Таткото само и се радва отстрани,а и той през деня не е в къщи.
Гърдата ми от цедене и компреси почти умекна,но ме боли още.Много гадна работа е това.Антибиотика го продължавам още 3 дена.Сигурно можеше да мина и без него,но послушах докторката и го взех.Сигурно ми го изписа за да се застрахова заради високата температура.
Момичета,кога би трябвало да ми дойде цикъла?Много ме е страх да не  направим някоя беля с моя,че ние 5 години не се пазихме и сега ни е адски трудно.Говорихме с мойта докторка за спирала,но все не остава време да отида,незнам и аз защо отлагам.

# 38
  • USA
Чак сега успях да попрочета какво сте писали.
Аз използвам торбички за кърма - много са удобни. Имам на Лансино и Медела. Тук ги продават в супермаркетите, в България може би ги има където продават продукти на тези марки. Питайте в кърмаческия - там все някой ще знае. Май имаше и подобна тема наскоро.

# 39
памперса го сменяме често,че сега е зверски подсечен и с нищо не му минава  Sad ,то слагах бочко,мустела,себа мед,зехтин,мас  Sick,мехлем правен в аптека и дори смес от зехтин,бочко и кърма(по съвет на др.майка).дайте съвет какво друго да слагам,че се видях в чудо???

дръж го без памперс до подиша кожата по лесно ще заздравее

# 40
  • София
Емче, освен да оставяш бебо по голо дупе съм чувала че ги мажат и с онова лилавото (фуцидин). Една приятелка само така си оправяше детето (ще я питам за повече подробности и ще пиша), ама все пак питай докторката. А при теб кога се очаква да ти махнат гипса? И после ще имаш ли някой да ти помага?
Честита месечинка на беболинчо на патерицаbouquet

# 41
Емче и аз с каката минах през проблема със зверското подсичане-всичко бях пробвала и както казват тук във форума последното което пробвах преди да се махне от само себе си обрива си мисля че помогна.А то беше крема за подсичане на Нивея-не те агитирам да го купуваш,но цял месец се борих тогава,а за 24часа мина от този крем.На моя приятелка пък дупето на щерка й мина само от китайския Бейбитаун.Ако кърмиш,също трябва да спреш шоколада,сладкото,пикантното,някой плодове,соковете.Сега съм наплашена и сменям памперса на бебо максимум на 4 часа,включително и през нощта.Но много се разсъннва малкия и почнах да се замислям.Тая сутрин като му смених към 4ч сутринта пампата беше пълна,ама пак ме наака мен и ме опика-с 5 хавлий сме и на каката взимам понякога,много пълни гащите-та се разсъни и до 6ч се разнасяхме,мъжо ми се кара,вика да го оставям и само д аго храня,ама как като виждам,че е пълен,наакан.Веднъж нямах сили и верно го оставих така,спахме добре.

# 42
 Добро утро.
Ние вчера бяхме много кисели цял ден, и през нощта пъшкаше и се превиваше  ooooh! Аз и спрях еспумизана преди няколко дена, първите два беше даже по-спокойна, а вчера ме подлуди  Crazy Препоръчаха ми някакви арабски капки, ще взема да ги пробвам.
 Борянче честита месечинка, много да се слушкате   bouquet

# 43
Борянче и от нас честито  Hug

# 44
Добро утро  Hug
И аз гледам да сменям пампата често , включително и през нощта, но наистина се разсънва - въпреки че не го мия, а само с кърпички го забърсвам. Тази нощ е първата в която спа цяла нощ при мене и като резултат спах хубаво от 10.30 до 7 и дори смяната на пампата не можа да го разбуди, защото следо това си го гушнах, дадох да суче и така си заспахме...много ми хареса да си е при мен цяла нощ, смятам така да продължаваме...

Общи условия

Активация на акаунт