Юлските деца са на първо място в нашите сърца.

• 10 444
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
От днес съм на антибиотик и ще я кърмя с маска на устата да не й предам нещо по въздушен път.Мъжа ми се бъзика че приличам на Ханибал Лектър  Laughing
Майчета кажете какви витамини взимате за кърмачки.Нещо бях чувала за Матерната,ама помни ли моя маймунски мозък  newsm78
Казвайте какви да почвам че ще го закъсам  Laughing

# 46
Ками, взимам пренатал - една опаковка е около 40 лв. но е от 100 витамина /за повече от 3 месеца/. Изцяло на растителна основа са  Simple Smile бързо да оздравяваш  Hug

# 47
  • София
Брех много сте изписали
Емче на нас педиатърката ни казад а имаме предвид ако много се подсече пиоктанин- лилаво и цапащо но помагащо Peace
Ренка, Искре болничния поради бременност и раждане доколкото помня е 135 дни от които 45  са преди раждането а не 135 и още 45 newsm78
Марти и аз туй го видях на помпата ама да ти акжа статията много ми допадна а и сиго мислех та... пробвам с 1 контейнерче та да видим кавко ще излезне. Ако не е добре ще има развален вкус и мирис и ще го изхвърля, но за целта това ще стане по-натам  Peace А за диетата- ти какво точно имаш да сваляш Марти Laughing- ще те духне бебето с 1 по-силна въздишка Mr. Green
Бибката - стерилизирам 1 път на ден, помпата- всеки път, шишето с вода на 2 дни (само си го стерилизирам, едва пие) и контейнерчето в което му слагам вода за миене на уста също на 2 дни.
Витамини не пия никакви ям повече плодове и зеленчуци (ако откажа и хляба ще имам и по-голям успех).  Правя обаче поне по 60 коремни преси на ден и малко други упражнения за бедрата че са ми огромни и мажа с Елансил на Галеник, пък да видим ефект да кажел смед 7 дни (да мине 1та доза).
Анжела, вчера имах проблем с лявата гърда- жестоки болки отново и реших че малкия нещо ме е засукал лошо и от това. Следващото хранене от тази гърда беше истиснко изпитание- жестока болка и рев за мен но го държах близо час на нея да суче. Преди яденето и след него правих масажи, цедих с помпа и пих лецитин (тоз път правих само 1 път компрес студен че нямах нерви от болка). Имах температура и реших че съм се разболяла и пих парацетамол. Снощи храненето му от тази гърда изобщо не разбрах как е станало- нямах никаква болка ама никаква и даже се зачдих суче ли Crazy Температура също нямам вече. Сега ми предстои да му дам от тази гърда та да видим дали от нея е било всичкото. Peace
Бубе, честита месечинка и от нас!  bouquet
Ками да се оправяш скоро ей! И пита ли за тантума? На мен адски ми помогна Peace

# 48
Ели -питах ама положението ми е по-сериозно и от него хич нямаше да мине,иначе си пръскам  Peace

# 49
ха добър ден  bowuu
Ние сме кротки, тихи и спокойни  Party
kami27 имаш голяма почерпка от мен да знаеш  Hug аз все си мислех че реве защото е гладна, а то било точно обратното - била преяла малката бамбучка  Heart Eyes Бързо да се оправяш  Hug
Честита месечница на Боряна
elpet какви ги вършите с Коки  Hug

# 50
  • София
Ками много съжалявам, дано скоро се оправиш, че аз снощи от една нищо и никаква температура (38 градуса и за кратко слава Богу) като дроб бях  #Crazy Аз такова за смучене ползвах по принцип да ти кажа. Peace
Весинко, той нанка ама след малко ще папкаме и а да погледна набързо какво става из форума да хапна и то се минало времето. Бамбучка преяжда а?  Laughing Нека хапва детето да порастне голяяямо голямо  Hug Ще гледам да ти звънна после Laughing

# 51
Момичета мерси за пожеланията
Там-там дано заради това е била неспокойна малката и сега вече да е по-добре  Hug

# 52
Здравейте и от нас с бебе Илия,

Днес ходихме да си плащаме сметките и едва издържахме на тази жега. На всичкото отгоре за пореден път сметката за ток не ни е излезла, въпреки че в интернет я има вече... Трябва 3-ти път да ходя да пререждам мрънкащите баби. Писна ми да се правят на недовидяли бебето. Иначе ако е някъде по улиците ще го и нацелуват в количката, ма на опашката може да виси...
Ходихме и да си запишем дата за кръщене - на 8 септември Simple Smile
Да се похваля - започнах да правя дневничето на моя син - ама нещо бавничко става... За сега съм едва на третото събитие Simple Smile
http://progroup.org/cpg133/albums/userpics/10003/1-denr.jpg
http://progroup.org/cpg133/albums/userpics/10003/hranener.jpg
http://progroup.org/cpg133/albums/userpics/10003/izpisvaner.jpg
Честита месечинка, Боряна Simple Smile Много да те слушка малкия Делян  Hug

# 53
Сметките за ток, вода, парно и телефони могат да се плащат през банкомат с обикновена дебитна карта ( стига банкомата да не е на ОББ). Няма смисъл от висене по опащки, освен ако нямаш просрочени сметки.

# 54
Да ви похваля Елин Пелинските баби, дадоха ми ред на касата при социалните, и като си плащах тока ме пуснаха да мина отпред  Grinning , но затова пък си отвисях в банката, където една служителка трябваше само да ми даде дебитната карта, а тя си чоплеше нещо си там, по пътя се спря да обмени клюки с колежките и чак тогава се сети е беше тръгнала за моята карта   #2gunfire Явно при нас бабите са по-културни от по-младите ... Е имаше и коментари , ама то не можеш да запушиш на хората устата. Затова пък Адинка изтърпя всичките ми задачки и кротко си спинкаше в кенгуруто  Heart Eyes (в банката само се размрънка малко, сигурно недоволна от служителите  Wink)
 Да ви питам купих едни капки (не били арабски) на Бейби Кучело - Долче нанна , се казват, дадоха ми ги за колики ужким, а на тях пише че хранителна добавка и са май за сън  newsm78 Та някой от вас ползвал ли е такова чудо? За бебета до 4 мес пише след консултация с лекар да се дават, та засега ще задържа с даването.

# 55
Здравейте от нас!
Да ви се оплача,капахме втори вид капки в оченцето 10 дни и ефект никакъв.Продължава да си отделя секрет сериозно.Сега някакъв гел ще се започва.Пък дано да му помогне.И той е с обрив от вчера,появиха се пъпчици по едната бузка.Надявам се да е от топлината.Да ви питам ,нашия отвреме навреме има зеленикави изпражнения,на какво се дължи това?
И днес празнуваме две години семеен живот,пийте по едно за наше здраве!

# 56
  • sf
ох, чак сега смогнах.
Цвърчан вече час лежи кротко в креватчето и се кокори на зайците над леглото. сигурно ще си плащам после за този час, ама сега ми  екеф. даже геройси изтърпява опитите на кака му да му направи прическа с четка за коса  Crazy
почва да нервничи, спи му  се ,а ма май много искам и да си заспи сам, а  #Crazy

Танче, като разбереш нещо за тия капки, казвай  Hug
а, и е страшна жега, ако не знаете  Wink

# 57
  • Бургас
Здравейте  Grinning
Да ви се похваля ние бяхме на консултация и вече тежим 4,100 кг и сме дълги цели 52,5 см, наддали сме общо от изписването 1,700 кг. Татко му вика че сме "къси и дебели". Нашият батко се прибра от село и сега си имам помощник нищо че пак не мога да насмогна с разходките от това цедене. Като ревне Ивчо и той отива и го успокоява  Mr. Green

Айзе чао че ще пходим  да караме скейборт (така ли  се пише  newsm78)

# 58
Здравейте! Благодаря за пожеланията!Днес съм извикала майка ми,за да мога да си свърша малко работа. Сега го нахраних и съм фри.

# 59
Татьяна, donsyy  аз ползвам долче нана. Не бих казала че малкия има някакви ужасни колики, но като го видя да се гърчи му давам няколко капки и се успокоява веднага  Peace
Даже сега виждам че имам и Espumisan L, но си седи неразпечатан. Капките явно са вкусни, защото беболинчо им се радва. До колкото си спомням се дават  преди ядене, но това аз не го спазвам. А и капките са италиянски.
На мен ми ги изписа педиатърката. Каза че са само билки и да пробвам дали помагат. Ако те помагат да давам от тях, ако не тогава вече да давам еспумизан.
И в аптеката като ги поръчвах специално ме питаха дали съм говорила с лекар, така че все пак попитай и вашата педиатърка.
А и най-хубавото е че нямаме проблеми със запек  Mr. Green И приспиват бебчо и помагат за здрав сън за мама  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт