Юлските деца са на първо място в нашите сърца.

• 10 444
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Нашата педи също ми спомена за тези капки ама аз не съм търсила,вижделе съм реклами в списания.Аз от два дни не давам нищо за колики,малко се гърчат след обед и това е нямаго оня изстеричен рев.Ники нещо нощем ми е неспокоен неприлича на колики а по скоро на обърнат режим деня му е нощ.Днес ще пробваме с баща им да ги държим от 18-21 будни,казвайте с какво да ги занимаваме?С филми няма да стане,салатка и ракийка също,за мацки е рано??? Wink

# 61
  • София
привет от нас отново
папнахме добре и се разходихме а сега на хладинка в стаята ще се опитаме да подремнем (дано)
явно тези болко са били от каналче защото сега (пу пу ) почти нищо ен усещам като болка. обаче вчера и онзи ден ми беше ад под небето Crazy
адашче ма пу пу той огромен ивчето бре! само така! Hug
рени много е сладък, нали си знаеш  Laughing

# 62
  • sf
Цитат
Днес ще пробваме с баща им да ги държим от 18-21 будни,
малеееееее, само като си го представя и ме хващат калинките   ooooh!  то с кво да го занимаваш бебе на два месеца  Sick

моя звер пак е труден на ядене. кви ли биберони не пробвах. с едни яде бързо и после реве , че му е тежко. с други яде бавно, гърчи се, пъне се, не си изяжда всичко. аман вече. ни спи, ни яде, нищо не му  наред - ша са предавам май  ooooh!

# 63
Ето ме и мен  wavey
Не знам вече колко дни се опитвам да ви изчета и да пиша, но не ми остават силички, че малкото терористче ме побъркваше  Heart Eyes . За щастие вчера най-накрая захапа пустата залъгалка, та да си отпочина малко - иначе по цял ден ми висеше на циците.  Confused Аз все си мислех, че не и стига папото,  макар млякото да и течеше по бузите, щото не щеше да го гълта  ooooh! . Сега след ядене си поцоква кротко бибата и си гледа играчките на леглото. Ама като и се доспи пак реве да я гушна  Rolling Eyes .
Моколоко, най вероятно е от претопляне зеленото ако. И ние бяхме така миналата седмица. И отгоре на всичко аз си помислих, че е настинала, та започнах още повече да я завивам милата докато спи Embarassed , добре че и избиха пъпчици, та се усетих.
и честита годишнина   bouquet  Пожелавам ви дългогодишно безоблачно семейно щастие  Simple Smile .
За коликите аз давах Саб симплекс, но го спрях, че по цял ден се напъваше от тях. Сега съм взела едно чайче - Бебезан - но не и го давам на нея, а го пия аз.Вчера нямаше колики, дано да е помогнало чайчето.
И накрая - да ви покажа и аз моята принцеска  Laughing 
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3767577

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 18:37 от alibabali

# 64
  • Sofia
Иве, ама много смело - от 18-21 будни! При моя минава номера да му се говори - ама нон-стоп - няма почивка, няма нищо.
Иначе днес бяхме в ЮП от 10:30 до 16. Дзверо спа. Ама в момента в който влязохме у нас - рееееев ....

# 65
 Писах, писах и угасна тока  #Cussing out, е пак ще пиша
Беболинчо мерси  Hug,  все пак ще се консултирам с педто
Гоца ако им сипеш по една ракия да знаеш че ще пят цяла нощ  Joy . Иначе може да им говорите, гукате, да танцувате или да им пуснете по живичка музика, като мине време след ядене едно масажче или гимнастика. И на мен ми се иска да си пусна филмче и заедно с девойкта да си гледаме, даже се пазаря че аз ще чета субтитрите на глас, ама пак не се връзва  hahaha.
Вико дръж се, ще се оправят нещата  Heart Eyes

# 66
Здравейте и от нас

Борянка, честитаа месечинка!   bouquet Hug

Оказа се, че ние сме наддали 230 гр тая седмицар т.е. вече сме 4230 гр.... което и д-рката каза, че е множко като за качване на седмица, ама няма как да ни сложи на диета. Пък змеят яде ли яде - нямам думи, сутринта от яд, че не й дадох веднага междинната закуска така ме сдъвка, че буквално ми направи второ зърно, още ме боли и е подуто, издрана съм, абе въобще... все едно тигър отглеждам, не момиченце.

За обрива - д-рката каза, че съм направила най-доброто възможно, т.е. миене + нахткерцен балсам. Каза, че от него минава бавно, но е най-подходящото възможно за тия пъпки. Изписа фусидин за ако се появят пак бели връхчета.
Вигантола - каза, че трябва да е преди хранене с идеята да не го повърне, но иначе няма значение по кое време на денонощието ще е.

Вие какво ползвате за слънчева защита за бебетата? Много се колебах и накрая все пак взех бебешкото на spirig, фактор 30, че оня ден 6 часа и половина бяхме на разходка и аз на прибиране чак се усетих, че ми бяха казали да мажа и аз тотално забравих... от тая разходка аз фанах комбайнерски тен (демек на потник), та за малката не занм просто...  Embarassed

# 67
Боряна честита месечинка  newsm51
Ммм това за Вигантола не го знаех-дори и листовакта му пише че се приема преди сутрешно хранене
Зеленото ако може да е поради много причини-настинка,претопляне,колики.Но не е никак тревожно,стига да не продължи дълго време
Алибабали много е сладка малката.Гледам носиш я вече  с кенгуру-кефи ли се и по-колко време я държиш в него??
Иве- ако успееш с нещо да ги здържиш будни когато им се спи казвай какъв е бил метода-моята спи все в най неподходящото време.Преди лягане вечер и после се кокори повече от час
Моколоко-какви капки капвате вие?Ева е от раждането с възпалено око и още се боря да я излекувам.Сега капя Окацин през деня , а вечер мехлем Тобрекс
Вики-как ще се предаваш бе мила  Hug

# 68
Ками, не съм я извеждала с кенгуруто, че е дебеличко и да не се изпоти. Ще чакаме по-хладно време.А и се оказа че и е големичко - там откъдето трябва да и се покажат ръцете,надничат очичките и  Mr. Green . Сложих отдолу една пеленка да я повдигна, но пак не стана  Confused

# 69
  • sf
ох, пратих таткото на разходка с малкия, ама ми е толква нервно, щот милия така се дра преди това, че... а тябва и да го нахрани в парка  ooooh!  може да си дойде след малко на края на нервите си. иначе аз кат се ядосам и викам на малкия- ше те оставя някъде, ше те връщам, ше си наема бавачка денонощно. а каката върви след мене и вика," не може, мамо, няма да го оставяш, щото той не може без тебе, не може да го върнеш, щото си е твой, а бавачка не може, щото ще ти е мъчно, нищо , че реве- значи ще си го гледаме, какво да се прави"  Joy

# 70
  • София
Брееех, ако ви кажа колко време ми отне да прочета тез 4 страници  ooooh! Мойто съкровище-чудовище от вчера пак е във фаза, лошото е, че стават все по-тежки  Mr. Green Тамън я приспя и след две минути пак писне... много ми киселее... Rolling Eyes
Такаа.
За храненето - сме на поискване, но това е горе-долу през 3 часа и привечер в киселия период на 1 - 1 1/2, че и по-често. Поне продължава нощем да спи  Whistling Simple Smile
Аз май влязох в лактационна криза или квото и да е там и днес се снабдих с добро количество ядки и лактогонен чай... Обаче лапето разхищава, хем иска често да седи на цица (особено по това време...), хем се бори, бори, тече й от устата.... пак не ми е ясно кво иска. А с помпата не мога да разбера какво има в гърдите ми, защото в даден момент например нищо не успявам да изцедя, а като дам на беба - има  ooooh! newsm78
С килцата съм доста назад - с раждането отидоха 6 от 20, още 2 заминаха после, не знам как. Дано и останалите 12 така си заминат. Blush

Днес бяхме на преглед и сме наддали с 410 гр. за 2 седмици  Peace
За пъпките ми изписаха пиоктанин.

Еми останалото го забравих. Laughing

А, да. Зеленото може също да се получи, ако е преседяло акото по-дълго - от окисляването.

# 71
Алибабали- и Ева е така -кенгуруто й е голямо и затова реших да те питам как е при вас  Peace
Фил-незнам дали ще е правилно,ама пробвай да не й даваш толкова начесто особенно вечер.тогава бебоците трябва да поемат най-малко количество.Може би преяжда,затова се дърпа, затова е й неспокойна,а ако ти повръща наистина преяжда.
вече коментирахме и това за цеденето-изобщо това не е определящо,колко кърма имаш.Бебето суче по -добре от всяка една помпа.аз не съм цедила повече от 20-30 гр. Peace

# 72
ох, пратих таткото на разходка с малкия, ама ми е толква нервно, щот милия така се дра преди това, че... а тябва и да го нахрани в парка  ooooh!  може да си дойде след малко на края на нервите си. иначе аз кат се ядосам и викам на малкия- ше те оставя някъде, ше те връщам, ше си наема бавачка денонощно. а каката върви след мене и вика," не може, мамо, няма да го оставяш, щото той не може без тебе, не може да го върнеш, щото си е твой, а бавачка не може, щото ще ти е мъчно, нищо , че реве- значи ще си го гледаме, какво да се прави"  Joy
Вики, голяма картинка сте били....в събота ще ядем ли цаца?

# 73
  • sf
ми нинам, щото май ше съм в Ботевград, че мойте пак са на палатка , а пътя е през града и ше ме метнат, да поцвърчим и там  Crazy

# 74
phil , и аз си мислех че имам недостиг на кърма, защото и малката сучеше постоянно вечер, а млякото си течеше от устата и. И през цялото време мрънкаше. То горкото преяждало, а аз си мисля, че не и стига и продължавам да я държа на гърда  ooooh! , даже и до рев стигах, че не мога да си нахраня детето. И вчера, когато най-накрая захапа залъгалката, се оказа, че иска да си посуче просто за успокоение, а гърдите ми се напълниха за нула време, даже се препълниха.Явно честото сукане е довело до увеличаване на млякото и от снощи пак ми се втвърдяват на буци. Та накратко, и според мен пробвай да не и даваш вечер често от гърдата.
Аз за килограмите не се притеснявам, но имам ужаааасен целулит  Tired , а и все забравям да се мажа с мазилата.

Общи условия

Активация на акаунт