Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
Къде мога да намеря курс по испански език?
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
-
Къде мога да намеря курс по испански език?
-
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
-
Какви са изискванията за получаване на помощта от 2500 евро за раждане на дете в Испания?
-
Как мога да получа удостоверение за легален престой в Испания?

на всички малки и големи
как се прави маринатата 3а тапас ? имам предвид конкретно 3а маслините, патладжана и чушките? папахме в сьбота те3и вкусотийки в един ресторант ( само 3а тях си мисля сега
) и ми се ще да си направя и у дома 

опитвам се да измисля най-добрия вариант, а имам до края на седмицата време ... утре ще ходя да питам в СС, но не знам от там колко точно ще ми обяснят кое е най-доброто за мен
Аз не мога да ти кажа, защото наблягам повече на яденето
Искам нещо да науча наистина не само да си загубя времето и някой който се изпробвали и знаете че е добър. И още нещо- нормално ли е да нямам апетит сега, не че ми се гади просто не ми се яде. 

. А ако някой те гледа от високо и се държи тъпо с тебе, защото не му говориш добре езика, можеш само да се радваш, че не те е взел на работа.
. Това са моите принципи в търсене на работа тука ... 
А за топлото време,незнам доколко ще събереш слън4ице в Испания,защото при нас от 2 дни е студ,все едно е късна есен.Незнам в остамалите раиони на Испания как е,но ние ве4е извадихме есенния гардероб.