Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
Къде мога да намеря курс по испански език?
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
-
Къде мога да намеря курс по испански език?
-
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
-
Какви са изискванията за получаване на помощта от 2500 евро за раждане на дете в Испания?
-
Как мога да получа удостоверение за легален престой в Испания?
тук при нас екстранхерията е ужасна.
.

, но за болничните не си. Може да се взима болнични, но трябва да си в болнични повече от 29 дни (дано не ме лъже паметта) и осигуровките продължаваш да си ги внасяш.
, даже исках и аз да хвана параграфа ама късно се усетих и рано родих
Аз и друг път съм казвала, евала правя на такива българи, които са успели и в чужда страна да се изявят и покажат професионализма си. Как мечтая и аз да съм една от тях... 

знам от опит имам две голеееми слънца 
. Можеш да се ориентираш в началото към правене на странички php, HTML, javascript, MySQL много са лесни и има страшно много инфо в нета - можеш направо да си копираш готови неща направени и да ги съединяваш. Е, няма да се разминеш без четене, в началото но ти трябва само, за да схванеш принципа на действие. А после като задобрееш и като по натрупаш опит можеш да се хванеш с по -сложни неща
, че са по интересни... Аз мога да ти дам насоки какво да почнеш да четеш ако имаш време да се занимаваш. Не се притеснявай да ме питаш - мога да помагам със всякакво инфо. 
(говоря за одеалца, боденца и тем подобни съвсем бебешорски работи), кажете ми от къде да си купя фунда за сията (за лятната сия искам от тези шарени4ките свежи гунди, дето са като 4аршаф4ета с къдри4ките и 4адър4ета към тях в съЩия десен) но да не струва 80 или 100 евро 
. Аз направих грешката че не седнах да прочета поне нещо, да не говорим за курсове понеже тогава имах да взимам 11 изпита за отрицателно време и нямах абсолютно никакво време да ходя на курсове, но виждам че е трябвало поне ако знаех граматиката щеше по лесно да ми е. Успех!
. Сега познавам много хора тука, които си работят каквото искат - и в офиси и лекари и т.н. Така че смело напред!