Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
Къде мога да намеря курс по испански език?
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
-
Къде мога да намеря курс по испански език?
-
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
-
Какви са изискванията за получаване на помощта от 2500 евро за раждане на дете в Испания?
-
Как мога да получа удостоверение за легален престой в Испания?
.Днес като си мисля,че чак ми се плаче-толкова е мъничка и беззащитна още....Но за сега сме решили,че я записваме.Сега дали ще я водя още първите месеци всеки ден ще се види с течение на времето.Зависи как ще и понесе.А иначе е много контактна,все търси с малки дечица да се закача,че затова се надявам,че ще и хареса.Малко ме отчая за курса,че не знам какво да правя,дано поне на теб да ти върви добре
.
Оказа се,че преди да правим каквато и да е фирма,трябва да имаме собствено жилище.Тези дни разгледахме доста и едно особено ми хареса...в чудесен квартал ,с изглед към парка,на прилична цена и за основен ремонт...точно каквото ни трябва.Да си го направим каквото искаме малко по малко.Ще видим....Банката какво ще каже.А нашите мераци за къща ще ги забравим,струвами се...много са скъпи терените...

Я казвай рецептата. А това, което си цитирала от форума (

Ще се поинтересувам следващия път, и ще сравня цените в сайта, и тези които ще ми редложат там. А за Бг еър, трябваше да обявяват крайните цени на билетите, според европейското законодателство, а те си пишат промоции по не знам си колко евро, и като поръчаш билет ти казват: "Да, толкова е, но с летищни такси и не знам си какво става с поне 100Е повече."
Добре, че си тръгваме скоро, че от 7 започват и тукашните фиести - с бомби, peñas, пиянски истории, биковете по улиците и какво ли не, и не се търпи! Дори и да се обадиш в полицията, че в 4 сутринта някой пее, хвърля бомби под терасата ти или се бият, вдигат рамене и казват:"Ами нищо не можем да направим, фиеста е." И това е цяла седмица, а после още една чистят боклуците.