Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
Къде мога да намеря курс по испански език?
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
-
Къде мога да намеря курс по испански език?
-
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
-
Какви са изискванията за получаване на помощта от 2500 евро за раждане на дете в Испания?
-
Как мога да получа удостоверение за легален престой в Испания?

Аз по принцип сладко не ям, не го и проядох през бременността, ама ехографа казва момиче на 100%... надявам се наистина такова да излезе, че кво прайвам с всички розови дрешки, не знам 

Вес,...Стоян записа Бачийерато през юни ... за съжаление няма да може да работи...На срещата е станало въпрос за това и са му препоръчали да се опита да се прехвърли Формасион Професионал специалност Информатика...В началото щели да учат неща ,които ще ги знае...но трябвало документ да има...Бачийерато бил най-краткият път до Университета...но...без професия остават децата.И ако не успее да се прехвърли,след двете години ще трябва да изкара и Формасион Професионал...Не им трябвал в Ейпъл като висшист...но трябва да има документ за завършена степен на обучение по специялността...Объркано го обясних,дано сте ме разбрали
Давид е горе-долу добре.Всъщност ту добре,ту зле...има дни,когато е като другите деца,а има дни,в които не спира да пищи...ей така...пищи а нищо...Хубавото е ,че започна да говори все повече думички,но му е трудно да ги свързва в изречение...Началото на октомври сме на скенер...Ще видим какво ще покаже той...
Гери благодаря ти за инфото и въпреки всичко се притеснявам понеже ще съм самичка от това най много ме е страх.