Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
Къде мога да намеря курс по испански език?
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя маринатата за тапас с маслини, патладжан и чушки?
-
Къде мога да намеря курс по испански език?
-
Как мога да проверя дали са ми върнати данъци?
-
Какви са изискванията за получаване на помощта от 2500 евро за раждане на дете в Испания?
-
Как мога да получа удостоверение за легален престой в Испания?
) и как те ако се видят в България бъкел няма да обелват.И аз първите шест месеца някакъв спеч бях станала,обаче после се отпуснах.И каквото не ми е ясно все питам как се казваше
Ходете по паркове с други мами,слушайте радио,гледайте телевизия и четете испански книги,списания,вестници....Да ви призная,идея си нямам как се казват различните времена на испански.....обаче си ги шпрехам което е важното

Тъпо е, че на мен ми дадоха резиденция по арайго, с което ми признаха, че съм живяла 2 години на територията на Испания и то без да я напускам, а сега един вид, ще ми ги отрекат тези две год... не намирам логика... ама в крайна сметка каквото стане, като сме ги правили бебетата, нямаше никакви помощи и пак сме били готови да ги раждаме
Имах ядове с паспорта на Хектор
,вместо Hector napisali Hektor на латиница.Вапреки 4е жената ме бе6е накарала да напи6а правилно как се пи6е.Днеска 6те ходя да го взема и като си представя какав народ е там
,и няма климатик ватре на опа6ката може да припадне6.За работата и аз искам да си намеря не6то до обяд и да го дам на градина моя хубавц.В4ера доиде на гости моя братов4ед които е в Гарция и не бяхме се виждали далго време
.Ами това е целувки на вси4ки и скоро 6те 4акаме новини за сладдки бебоци
Въпреки, че не се знае какви вратички са оставени. Поне да бяха написали при какви условия майката преотстъпва на бащата правата.
Пример: пуснала си за документи на 1 август. Тархетата ти я издават на 15 август, а те викат да си я получиш на 15 септ. примерно защото са били в отпуска. Но датата, от която си легална е 15 август, както пише на тархетата. Също така датата на подаване на документите не може да играе роля, защото до издаване на тархета, всъщност не е сигурно дали ще ти я дадат въобще. В момента, в който решат, че ти дават право на престой, от тогава се води, че си легална. Не знам дали се изразих добре.
и
та ще видим до къде ще я докараме при нас е много студеноо и хич не ми се излиза,но трябва поне хляб да взема.
пак, че само това имах, де от всички гадости