Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява това ново бебе на октомври?
Какви са мненията за цезаровото сечение при раждане?
Какви са мненията за бебешкия шезлонг и кошницата за кола?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява това ново бебе на октомври?
-
Какви са мненията за цезаровото сечение при раждане?
-
Какви са мненията за бебешкия шезлонг и кошницата за кола?
-
Какви са мненията за машинката за измерване на кръвно налягане на китката?
-
Какви са мненията за сърдечната честота по време на бременност?
,ама не съм сигурна за това,питай АГ-то си!
но може сега да има и нови методи, добре е да питаш все пак

, докато в последната ми цитонамазка не излезе наличие на папилома вирус /казаха, че се хваща по полов път+раничка-правя си всяка година цитонамазка, затова не се смятам за виновна за такъв пропуск!!!/, при това бях бременна вече в първи месец, почти едновременно разбрах.голям рев му ударих , но се оказа, че не е опасно за бебето, а основно за мен.но така и така не можеш да правиш нищо по въпроса докато си бременна, та ще трябва да изчакаш.
, само повечко да си се притеснила и след време да се смеете какъв секс сте правили по това време
Пожелавам ти много дълги и щастливи години семеен живот и много щастливи дечица да припкат покрай вас
Колкото до магазините, ами то те са навсякъде. Аз последно бях март месец и си накупих много блузки и тениски за мен и мъжа ми - и сега мога да кажа, че качеството излезна много добро, а цените наистина страшно ниски - м/у 5 и 10 лв бройката. Имаше и бебешки дрешки, но аз тогава не ги гледах. Между другото, свекито разправяше, че в Трявана някъде се правили и пелените (бархетни) и там можеш да си ги купиш на много прилична цена. (в mothercare ги видях на нещо от сорта на 70 лв пакета, но това все пак е mothercare).

Дали мога да я мажа с нещо?
как сте мами?ужасни са тези жеги.тук е много топло.