Отговори
# 120
Сердика така говори, защото Малик е послушен и добър.
Аз моя ако го изпусна от очи за миг е излетял на улицата или се е метнал от пързалката с главата надолу.  Tired
Може би трябва да го оставя да падне няколко пъти, за да се стресне, ама ме е шубе да не се похаби. Толкова му треперим, а в пирогов сме на абонамент вече  Sick

Били честита годишнина, още 100 години любов   bouquet

Тръгвам си, че Гого и татко му днес се гледат по мъжки Whistling

# 121
ъъъъ, и аз съм от майките-вълчици-орлици  Mr. Green
ми пък чалната съм  Mr. Green

майче, с този железен стил те виждам да отгледаш още две хлапета ей тъй на.
тц - за сега не ща; но по план трябва да заща след около 5-7 години Mr. Green

# 122
  • София
Били,честита годишнина!

Трябва да имам координатите на детски УНГ.Много добра е лекарката.Работи в спешното на Исул,но си приема в частен кабинет.
Ще проверя за визитка и ще ти пиша .

# 123
Добър вечер!

Ние нали сме морски, та аз само чета набързо напоследък, но да не се зарадвате прекалено, че съм зачезнала  Wink

Гостито при Еххо и Ния беше наистина изключително приятно, само дето Нана така сериозно се засрами и се показа като пълен темерут, за разлика от игривата си домакиня, както и майка й на Нана, която беше изоставена от бащата на гореспоменатата млада дама и се чувстваше не по- малко неудобно като се появи сама там, а съпругът на Еххо се чудеше човекът при нас ли да седи, да не седи ли и какво ли по- точно да си говори с нас  Embarassed

На всички ЧЕСТИТО за различните поводи, които съм пропуснала да честитя на време  Heart Eyes

Ние си изкарваме приказно за сега, ходихме на цирк днес вечерта и Яна изпита смесица от кротък и не толкова кротък ужас и благоговение  Laughing Броя го като, че и е харесало! Плажът е адски мръсен, направо съм ужасена каква свинщина е станало, но като се изключи това е пълен кеф покрай вълничките.

Симка, много гадно какво ви се е случило. Дано бързо отмине и не се повтаря повече! А защо да е твърде малка Роси за плаж, не разбрах  Confused

Отивам да спя, че утре пак ме чакат игри и песни.....Това малкото направо ни изпива силиците, ей  Crazy

# 124
.....а съпругът на Еххо се чудеше човекът при нас ли да седи, да не седи ли и какво ли по- точно да си говори с нас  Embarassed

Joy Не, не беше така Simple Smile моят мъж няма грам проблем да си говори с моите приятелки, обаче понеже Нана се беше притеснила той се прибра вътре за да не я е срам от него Simple Smile ако си спомняш, човекът все пак не издържа в изгнание в хола и въпреки шансовете Нана все така да се срамува от него дойде при нас да си говорим Simple Smile
Плажовете са си мръсни в Бг-то, ама това е положението. Както си говорихме, правиш една бърза оборка на района за фасове и не се втеляваш много Simple Smile. Като пораснат децата и можем да ги влачим насам, натам ще ги водим да видят и по-чистички места  Wink

# 125
  • Gabrowo->Sofia
вижте как изглежда днес ябълката пред блока ни  #Crazy

http://dianastoimenova.multiply.com/photos/photo/3/5

# 126
  • Карлово
Диди,  #Crazy

# 127
  • София
Привет!
Това с повторното цъфтене означаваше нещо, но не помня какво. Иначе - аномалийка, да.

За да не ми стане скучно вчера, понеже твърде обикновено мина денят, някъде към 7 вечерта Роси успя по невъзможен начин да падне по лице на гранитените плочи в хола и, без да се подпре на ръцете си, да си счупи единия преден зъбSad #Cussing out
Веднага я закарах на зъболекар, казаха, че било "малкият дявол" - можело да си набие зъба навътре и да повреди зародиша на постоянния зъб. Сега няма една трета от зъба под ъгъл и така ще си остане вероятно докато не го смени. Надяваме се само да не достигне пулпата, защото тогава ще я боли и ще трябва да умъртвят зъба.  Такава гадост!

Реших, че са и криви краката (малко са на Х) и затова пада непрекъснато. Така че днес ходихме и на ортопед. Не са криви. Явно пада, щото е смотана, да го кажем припряна.
Илия ще има стелки, леко са му плоски стъпалцата.
Така, сега събирам багажа за утрешното заминаване и се чудя какво още би могло да се случи.
Мече, малки били - до 3 години не трябвало да ходят на плаж. Това е от старата школа - когато ние сме били малки, никой не е водил бебета на море. Не знам до колко е правилно. Единственото, за което се сещам, е незрялата имунна система.

# 128
Симка, не знам дали ще те успокои, но и аз преди време бях писала за подобна случка със зъбче на Юлиана - едно дете я бутна, падна и горното предно зъбче е леко счупено под югъл, беше на 1г. и 2-3 месеца някъде. Аз много го изживявах, но явно не са единствени девойките ни, а и наистина зъбчетата ще се сменят. Сигурна съм, че Роси си е все така чаровна и само ти го забелязваш, защото знаеш!  Hug
Дано черната серия при вас най-после да приключи! Приятно изкарване на морето. Иначе и аз смятам, че това за след 3 г. на море с дете са отживелици! Живеем в 21-ви век и с необходимите средства, козметика и разумна глава на раменете си знаем как да опазим децата си!

Ние продължаваме да се глезим по ресторантчета, добре познати стари и новооткрити. Препоръчвам силно Доктор Фауст - http://doctorfaust.net/ вкусно прегрешение!
Twisted Evil
Иначе взехме да се поотказваме от дълго пътуване засега поради различни причини, които изкочиха и решихме, че явно не трябва засега да ходим. Зимата ще отидем на топличко някъде. А дотогава - пътешествия с колата.

# 129
леле, леле, леле. От счупване на зъб и аз все се страхувам. Днес сме за пореден път с прехапана устна, но това е нищо.
Не знам кое дете откъде лепва вируса, но не е по един и същ начин.

Деян бил 13 кг, претеглихме го в плод-зеленчука срещу нас  Mr. Green и аз три месеца ги мъкна тези 13 кг четири етажа нагоре два пъти дневно, че понякога  смело и покупки нося  ooooh!

# 130
  bouquetЧестит рожден ден Сиси!   Heart Eyes

# 131
  • Карлово
Честит рожден ден, Сиси!

# 132
Симка и мен от това най ме е страх. Дано да няма никакви усложнения докато изникнат постоянните зъби  Praynig
Sisssi Честит рожден ден! Много здраве и късмет!   bouquet
Ресторанта изглежда страхотно! Обичам нови места и в най-скоро време ще го посетим Simple Smile

# 133
и ние си го нарочихме  Laughing

сиси - чрд! още много вкусни места и интересни дестинации да посетите! и да си свежарче, ей!
пп - чак и цвета промених!

# 134
Честит рожден ден на Сиси!

Симка, наистина е малкия дявол. Гого падна в яслата преди около 4 месеца и си изби кътник.  Ама така зверски беше паднал, че си беше сцепил устата, раздрал венеца и  небцето  Confused Оперираха го, шиха го... сега ще е без зъб докато не му излезе постояння.
Отидете в детската стоматология на Попа. Прегледа е безплатен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт