Отговори
# 135
  • София
Сиси, честит рожден ден. Здраве и щастие ти желая.

Абе Никси, такива преживявания и да не споделиш с нас. Аз света уревах Калина като си счупи главата.

# 136
Здравейте.
СИСИ честит рожден ден - да си щастлива и здрава.

Да се оплача Васи от няколко дни е станала просто ужасна. С наближаването на двете години положението става страшно - вече не само реве за всичко ами  е започнала да тъпче на едно място и да се тръшка. Сноще не ми даде да си говоря с баба й дърпа ме и реве ............ абе ужас.

Ох много ме е страх от тези падания на Васи. Тя просто не ходи а тича постоянно. Онзи ден падна на пазара в Елин Пелин и си удари главата отстрани. Е разминахме се само с цицина ама си изкарах ангелите.
Симка много неприятности ти се струпаха на главата. Но след лошото обикновенно идва хубавото.

Никси страшен екшън си имала. Аз нещо изкрейзвам в критични ситуации.

Да и аз съм от майки орлици. Не я оставям без близък надзор.

На диета съм........това е новото при мен. Дано ме държи по-дълго ентусиазма.

# 137
Сисси, честит рожден ден!!! Желая ти да си много обичана и глеzена и да ни споделяш все радостни новини!
Ресторантът наистина иzглежда страхотно и май още тоzи уикенд ще бъде посетен.
Малик вчера падна в детския клуб от едно кресло, раzби си устата и днес буzката му е синя Cry Страшно ме драzни настройката, че като присъства родител, те са освободени от zадължението си да внимават. Отгоре на всичкото едно на същата въzраст се иzплъzна, докато едната "кака" си говореше с приятелка, отвори си външната врата и си иzлеzе навън. До улицата са пет крачки, ако не я бях видяла, не zнам какво можеше да се случи. Падането става директно след това, събрах си нещата и си тръгнахме, не zнам дали ще го посетим отново. А е жалко, щото Малик иначе много се zабавлява там, ама....

# 138
надявам се, че си отбелязала с остър тон пропуските, които си забелязала в работата им Close

# 139
Сердика сподели кой е този клуб за да го имаме предвид.

# 140
Патета. Ми Майче, трябваше определно, но така се ошашках от падането на Малик, че си тръгнах беz какъвто и да бил коментар. Но ще наваксам, и то при когото трябва.

# 141
  • Карлово
Геригърл, и Мартина е ужасна напоследък, по-скоро откакто тръгна на ясла. Не се тръшка и не реве, но като започне да повтаря "Няма" по половин час. И в повечето случаи без причина. Явно по някакъв начин реагира на отделянето от дома и от мен newsm78

# 142
май много клубове страдат от собствените си служителки.

Сисси - честит рожден ден, мила! Много здраве и любов - дълги дълги години!
Никси, предвид това, че Гого е паднал в яслата - как наистина е станало, разкажи.
Гери, ми като се тръшка, нека си се тръшка. Ако не се захласва, все някога ще й омръзне. Деян пък не ми дава да седя и да си правя нещо Simple Smile веднага идва, хваща ме за ръката и ме тегли нанякъде. Още не мога да се наложа. Но съм пробвала - ако върша същото нещо права, не ми обръща внимание, играе си.

# 143
Деян пък не ми дава да седя и да си правя нещо Simple Smile веднага идва, хваща ме за ръката и ме тегли нанякъде. Още не мога да се наложа. Но съм пробвала - ако върша същото нещо права, не ми обръща внимание, играе си.
иzвод: не пий на маса, а права на бара!

# 144
ама останалите искат на маса........

# 145
Ами как станалоооо, де да знам, знам само това, което ми казаха. Обадиха ми се в офиса и ми казаха, че Гоги паднал на едно камионче, цепнал си бил леко устичката и трябвало да се зашие. Аз хукнах към яслата, забърсвайки пътьом баща му и намерихме там някакъв ужас. Три лели ронят сълзи и треперят, Гого се дере, целия в кръв. Грабнах го и го занесохме в Пирогов. Там вече ни чакаха, но понеже трявмата била на лицето ни пратиха да го погледне лицев хирург преди да го зашият. В момента в който доктора му отвори устата да види дали и от вътре е сцепена аз видях, че горен ляв кътник липсва и че устата му е пълна с кръв... И така, взеха ми го и го занесоха в операционната. С пълна упойка са го кърпили - малко повече от 1 час. Как точно е паднал незнам а и честно казано не искам и да разбирам, защото ще ги пречукам #2gunfire

Сердика от патетата и ние не сме доволни. Гогата постоянно плаче за нас и иска да си ходи. Оня ден си взел обувките и излезе да ни търси. Слава богу че бяхме отвън с баща му.
Ние ходим в 2-те феи, там му харесва повече, а и каките май са по-мили.

# 146
Никси лелее, какъв кошмар  #Crazy

# 147
Никси, УЖАС!!!!!!!!!!
Патетата са точно срещу нас и от единия балкон мога да гледам вътре, zатова ги предпочитах. Ама сега ще пробвам Феите.

# 148
Ужас, мдаааа
Аз мислех, че тая история съм я разказала на целия свят. Може би 3 месеца само за това говорехме с всички. Хммм как ли съм ви пропуснала Thinking
Аз затова много му треперя и викам като хамалин по градинките. Той рядко пада, ама качествено.

Имаме и още една история, ама ще ви я запазя за утре, да не кажете, че не си поглеждам детето, докато то се пречуква Sick

# 149
Момичета, благодаря ви много за поздравите и милите пожеланията! Хубаво ми стана някак си..  Heart Eyes

Не ми се търсят картинки за почерпка, бих искала да не е виртуална, но.. Всеки да се чувства почерпен с това, което най-много обича!  Hug

Ние продължаваме да щурмуваме заведенията и за обяд, и за вечеря. Хубаво е да не готвиш, миеш... макар и за известно време. Преди малко се черпихме в Руини II, а за довечера си запазихме маса в индийския Тадж Махал. Исках да ходим на суши, но Георги не си пада. А за Доктор Фауст предупреждавам, че си е глезотийка, гурме!
Набелязала съм си и един угарски ресторант, един ливански, въобще нещо сме на такава вълна чужди кухни.. но когато им дойде времето. Руските Гара за двама и Петър I са също приятни местенца.

Сердика, и аз харесвам Двете феи!  Peace Но сякаш по-интензивно ще започнем да ги посещаваме когато на вън позастуди. А това е ужасно за Патета, аз често имам подобни страхове, а ето, че са били основателни. Преди време бях чела тук някъде за детския клуб в Сити центъра - подобна случка с детенце, което си е излезнало и родителите му случайно го виждат. Просто не искам и да си помислям какво може да се случи! Шефът трябва да разбере и - аут такива "какички", а новите да са наясно!

тити, а това с тегленето за ръка и т.н. все едно аз съм го писала! Но хубавото е, че не е постоянно и същата работа върши и нечия друга ръка.

Никси, и вие големи премеждия сте имали! За съжаление се случват такива неща, и ще се случват, дано да са възможно най-рядко и без сериозни последствия. А иначе разказвай истории, може да са ни полезни в определени ситуации, не се знае.

Последна редакция: чт, 30 авг 2007, 17:54 от Sisssi

Общи условия

Активация на акаунт