Отговори
# 150
  • Пловдив
Сиси, ЧРД! Да си здрава, щастлива и много обичана  bouquet
Много неприятни премеждия са паданията на малките.
Никси, преживяли сте нещо страшно, а лелите в яслите най - много се притесняват от реакцията на родителите.
Симка
, дано се оправите бързо; на моя приятелка скоро детето си счупи зъбче като паднало от стола за хранене и парчето влязло навътре и  се опасяват от някакво увреждане
 Преди полвин час Росен падна от спалнята, въпреки че беше ограден с 2 стола , докато спеще. Такъв грихот се чу на долния етаж и аз като хукнах, а той се дере Sad, лудница. Милият няма поражрния, но много се изплаши, а аз 2 пъти пове4е. Колената са му насинени. Добре че Пламен си беше вкъщи, иначе да съм пернала.
Утре вероятно ще се качим малко на планина, а за следващия петък сме планирали двойно кръщене - на Росен и на сестра ми, но дотогава има време.
Сега си чакам изпраните килими

# 151
Пак по повод падането..... , вчера Гоги паднал от спалнята докато спял следобяд... БЕЗ ДА СЕ СЪБУДИ. Баща му чул някакъв страшен грохот и отишъл да го провери, а горкото дете спи на паркета - корем  Crazy

# 152
  • София
Сиси,Честит Рожден ден!
Бъди здрава и много,много щастлива!

# 153
Пак по повод падането..... , вчера Гоги паднал от спалнята докато спял следобяд... БЕЗ ДА СЕ СЪБУДИ. Баща му чул някакъв страшен грохот и отишъл да го провери, а горкото дете спи на паркета - корем  Crazy
hahaha

# 154
май доста от децата вече спят в обикновени легла. Кое ви подсказа, че вече е време за това?

# 155
сигурно първото прекатерване иzвън това с решетките?
нямам намерение да слагам обикновено легло скоро. Искам да спя Grinning

# 156
тити - в стаята на петра имаме 2 легла - нейното легло с решетки /без 3 пръчки/ и нашият матрак с филков от времето преди да се оженим. е петра си иска леглото - на матрака е заспивала едва 5-6 пъти и след това всъщност сме си я местили в нейното си кьоше.

# 157
Майче, време е zа актуални снимки от Камен Wink Той си е вече човече...

# 158
  • Карлово
Никси, наистина ужасна случка, дано по-малко се случват такива премеждия Praynig
Мартина си спи в кошарата, понякога по време на следобедния сън я оставям или на леглото в детската, или на спалнята, но не я заграждам със столове. Интересно, че един ден заспа на дивана в хола и я наблюдавах, ми тя изобщо не се върти. Но вечер задължително в кошарата, и аз като Сердика искам да спя. Иначе е падала от леглото само два-три пъти, но и продължава да си спи.

# 159
привет!
мързелът ми постепенно отшумява. и няма начин. сядам да уча за изпити. имам още 2 и дипломна работа. малко остана, че много ми писна.
да споделя с вас впечатленията си от почивката. за лудите пари, които платихме за хотела, единствено си заслужаваше басейна. хубав, голям и много добре поддържан. в хотела беше пълно с разни стари немци, които по цял ден седяха в ресторанта и не припарваха до басейна. така че през цялото време почти си бяхме само ние двамата. голям кеф  Laughing стаите и баните бяха горе-долу добре. персоналът обаче под всякаква критика- средна възраст 12-15години. салатата идваше след крем-карамела. един ден липсват сапуните в банята, на другия не са заредили всички кърпи. стараеха се децата, но толкова си могат. не мога да разбера обаче собствениците като имат претенции да са класен хотел как допускат подобно нещо.
не знам дали бих отишла отново на лозенец. приятното селце се превръща бавно в бит-пазар. цените ужасно надути.
плажът беше хубав и чист. сутрин загладен дори отгоре  Grinning морето бурно. 
кейти се държа много добре. особено по пътя- на отиване спа през целия път. на връщане си игра кротко. другото ми притеснение- болестите, слава богу, също ни подминаха на морето.
повече обаче няма да ходя на море с баби  Twisted Evil или поне не с тези баби. не че има други де. ще ви спестя подробностите.
така, рапорт даден. очаквайте снимков материал.
по въпроса със спането- кейти през нощта си спи в кошарата. не си и помислям за обикновено легло. тя си сменя позите на всеки 10 минути. не ми се иска да я търся из стаята къде се е търкулнала. следобедният й сън е на нашата спалня, която е обградена със сгънати одеала.

унг- мога да препоръчам д-р георгиева от вита.

пожелавам ви лека нощ!

# 160
Леле...какви страхотии си разказвате.......Искрено съчувствам на всички препатили майки и дечковци  Heart Eyes

Сиси, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти животът ти да е пълен с любов, щастие и здраве!

Никси, това със спането на пода ме размя искрено  Laughing Но предишната сручка, която разказа е като филм на ужасите!

Сердика, горкичкото слънчево детенце  Cry  Как е сега, освен синината? Тези пишман каки ли се предполагаше да го гледат? Трябва наистина да отидеш до управителя на клуба, за да се вземат мерки, особено за това с излизането на детето е просто върха  #2gunfire

Симка, незнам какво да ти кажа......то при вас какво ли не се случи. Пожелавам ти много хубава почивка без никакви патила този път! Дано всичко е останало зад гърба ви  Hug

Точно щях да се обявя за провалил се родител във възпитанието, но виждам, че май и другите деца са решили да се тръшкат  Mr. Green Яна последните няколко дни е просто ужас- нищо не иска да направи, отива и прави където и каквото тя рещи (дори като я оставя за малко уж, че си отивам, пет пари не дава и си заминава към мястото, което си е избрала), иска само да я нося, мрънка, тръшка се и ни върти на малкия си пръст! Побъркала ни е направо, а да не споменавам, че вече се приспиваме по час и половина по часовник! Снощи до 12.30 през нощта се увещавахме, карахме и успокоявахме, за да заспи  Crazy Освен това култивира ужасният навик да дъвче и плюе хранат си където и падне по пода.......полудявам като видя направо  Sick Twisted Evil
Утре обаче идва първата вълна подкрепление в лицето на моята мама и идва и моето време за почивка  Mr. Green

Един въпрос: Какво се дава на децата при болки в корема? Не се бях замисляла до сега, а ни ми се иска да съм неподготвена, не дай си Боже...

Юка, дано все пак сте си починали, въпреки салатите след десерта  Laughing В България положението е такова......трябва да се ходи в чужбина, ако искаме нещо по- така. Успех с изпитите!

Еххо, Нана все едно ни е подслушвала когато разказвахте как Ние се обгражда с играчки като спи, защото сега и тя започна цялото животинско царство да го влачи в леглото с нея! Ужас......то място за нея не остава  Mr. Green

Обикновено легло и аз не обмислям за сега, защото първо не ми се иска да пада от него и второ не знам как ще я задържа в него без да става и да ни идва на гости непрекъснато. Кошарата за сега си е идеална.....стига да не тръгне да я прескача  Thinking

Лека нощ от мен   bouquet

# 161
Добро утро, момичета!
юка, и ти като мен студентка го раzдаваш...Добре, че магистърската ми работа поне е далеч в миналото, при мен са само двата иzпита Mr. Green
Мече, плюенето на сдъвкана храна да не го е видяла от Малик? Гаден навик. А в неговото легло ВИНАГИ присъства следният персонаж:
любимият мечо с мелодийката, zайо 1, zайо 2, патето, спуки (едно приzраче) и една плюшена пеперуда. Където и да го водя, мъкна и една чанта с плюшени играчки ooooh! Ама така е свикнало дeтeто, какво да правим.

# 162
петра плюе от край време. мъча се да я науча, че ако не е гладна просто не трябва да си отваря устата, но нямам успех. в сегашната ситуация просто намирам размазана круша в леглото й  Sick

аз тази нощ за 7 часа кърмих 4 пъти  Tired

сердика - нови снимки нямам. като остана другата седмица само с камен, т.е. петра тръгне на ясла, вероятно нема да се нервя толкова и ще почна пак фотосесиите. сега просто не съм в умилително-щракливо настроение  Tired

ха добро утро  Mr. Green

# 163
  • Карлово
О, днес денят започва интересно, с доста живописни постинги.
Бременните ми хормони днес надделяха над разума ми. Разревах се като оставих Марти в яслата. Ама и аз не знам защо. Все ми е чудно, как може да има майки, които едва ли не припадат само при мисълта за ясли, пък ей ме на и мен. Надявам се да не се размеквам вече.
Днес очакваме гости от Смолян, наши приятели от студенстките години и много се вълнувам. Не сме се виждали от 3 години, сега и те си имат детенце на 1г и 5м, така че и Мартина ще си има компания.
Лек ден!

# 164
Приятен и на теб, Микки Heart Eyes Тъкмо zа теб си мислех сутринта, че иzобщо нищо не споделяш zа бременността, а сигруно вече zнаеш дори какво ще е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт