Отговори
# 165
  • Карлово
Сердика, не знам още какво ще е, надявам се тайничко на момченце. Какво да споделям, то покрай Мартина не ми остава време да се почувствам бременна. Пък може би защото е и за втори път. Дори вълненията на момичетата в другата отчетна ми се струват далечни, ритна ли, не ритна ли, вече като съм го преживяла веднъж и не е толкова вълнуващо. Аз и там все за Мартина им говоря, какво остава тук да ви пиша за бременност.

# 166
  • Gabrowo->Sofia
май доста от децата вече спят в обикновени легла. Кое ви подсказа, че вече е време за това?
Ами Иван се пльосна посред нощ презглава през оградата на кошарата, въпреки, че вратичката за влизане и излизане беше разкопчана. Нещо му беше супер неспокойно и в сънливи опити да излезе от кошарата, се заби като пирон с главата надолу. Явно доста му се е спяло, защото се успокои много бързо и заспа отново. Та сега ще му поръчваме легло като за големи, поне ако пада да е от по-ниско....

# 167
Ние заминаваме за Банско.
Ще ходим ей тук www.banskospa.net
Сутринта чухме прогнозата - 3 дни дъжд, проливен.
Баси късмета Tired

Ами Иван се пльосна посред нощ презглава през оградата на кошарата, въпреки, че вратичката за влизане и излизане беше разкопчана. Нещо му беше супер неспокойно и в сънливи опити да излезе от кошарата, се заби като пирон с главата надолу. Явно доста му се е спяло, защото се успокои много бързо и заспа отново. Та сега ще му поръчваме легло като за големи, поне ако пада да е от по-ниско....

Ужас Shocked Кога ли и моя кьопчо ше се метне през решетката Sick

# 168
Ей Никси и ние ще ходим към Банско в едно село Баня ама за празниците другата седмица. Жалко че няма да се засечем.

Няйко друг да хваща към Банско за празниците? Може да се видим.

# 169
  • Gabrowo->Sofia
между другото, аз за Иван съм харесала такова легло, но в магазина е много скъпо, та сега издирвам дърводелец да направи подобно
Нали си отглеждаме луд фен на колите, вечер силяга поне с 4-ри...

# 170
  • Карлово
Диди, пак скъпичко ще излезе, дори и при дърводелец. Ние като правихме детската на Мартина, искахме в ъгъла да има дърво и на него етажерки. Оказа се, че само короната на дървото ще ни струва 400 лв, защото извивките били много скъпи. В сайта на Карло даниели има подобни коли-легла, но не помня имаше ли цени, а и не знам как са като качество.

# 171
на Даниели си струва леглата да ги копнеш и да ти ги направи майстор. Като качество са отврат, отврат, отврат. Иначе и ние си бяхме харесали една стая, не с легло-кола, друго.

# 172
  • Карлово
Дидди, виж и това
http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=20 … ubsubcat=&sho
w=

http://carlodanielli.com/products.php?category=3

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 14:33 от микки

# 173
тъъъй - въпроси:
вашите деца спят ли следобед? има ли всъщност диване,което да не спи? как да пречупя ината на петра?

историята - петра се тръшка от 1 часа до този миг. не ще да заспи, не ще да си играе, нищо не ще - реве, тръшка се и крещи. съответно камен също не спи и реве. 100 % съм сигурна, че й се спи, но просто е инатесто човече и не се дава. сега вече 15-та минута е наказана да си стои в стаята на затворени врати, за да мисли върху поведението си. и от там реве, но поне камен е на по-тихо. някаква идея?
не отварям изобщо дума за храненето - за цяла седмица надали има изядени повече от 8-900 гр. храна - лапа и плюе. инат ей...

а за шашави детски стаи на ниски цени можете да погледнете в някой сайт на икеа. за инфо - за 1 ден можете да стигнете до солун, да напазарувате каквото там искате и да се върнете  Mr. Green

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 16:16 от majceto

# 174
http://carlodanielli.com/show_product.php?id=305 - ей това си бях харесала.

# 175
Сердика, направо незнам от къде го е видяла това гадно изпълнение с плюенето, но няма отказване! И се карам и тя ми обещава, че няма повече и ето я в следващата секунда пак плюе  Crazy Ей тия скорпиони ще ни уморят  Twisted Evil
Майче, и Яна е почти (вие все пак сте първенци) същата ината млада дама като Петра. Спи на обяд, обаче след като се караме по един час по часовник. Аз я заплашвам, че ще изляза от стаята или ще и съквестирам нещо от арсенала играчки и така има- няма 20 пъти и тя заспива, но не преди аз да съм се развикала (което ме подтиска адски, защото хич не исакм а и креща, но полудявам в един момент). Много са упорити, но не и се давай! За нейно добро (а и за твое също) е да поспи поне час след обяд. Яна обаче заспива за секунда с детегледачката, което ме навежда на мисълта, че си развяват коня само при нас. Няма ли кой да я приспива вместо теб? Нали и ти имаше жена да ти помага?
Микки, няма лошо да си по- чувствителна и е напълно нормално да ти е кофти за детенце като го оставяш. Не бъди толкова строга със себе си и щом ти се плаче си плачи  Heart Eyes А пък ние все пак ще се радваме да ни осветляваш от време на време как са нещата с бебе № 2  Simple Smile
Детска стая и на мен много ми се иска да направим вече, но като така и така спи до нашето легло не виждам смисъл да бързам. То май докато стане време да я правим тя сама ще може да си избере мебелите, че сега без мама не може и секунда да седи  Crazy Тя си има отделена за нея стая със скосен таван и боядисана с бебешко розово, но я ползваме само за играчките и гардеробната й....а е толкова сладка, че на мен ми се иска да отида да спинкам там и да си купя тонове плюшени играчки и легло с балдахинчета  Mr. Green  Неизживяно детство!
Никси, приятно изкарване на Банско! Прогнозата е наистина кофти, но нали няма да сте в Сф, така че пак ще е вид почивка.

Ох, много ми е чоглаво от този компютър тук да пиша.....нито картинки виждам, нито буквита са ми тамън...не си е мойто РС и ми и странно  Crossing Arms

Ние решихме да си удължим ваканцията до Събота (следващата). Ура!!! Така не ми се прибира в Софето......искам да ставам "гларуска"...

# 176
чета и се успокоявам. и моето дете е същото. приспиваме се поне час, инат за всичко, рев до захласване и хълцане. явно е период и се надявам бързо да мине.
кейти от няколко дни започна да пищи много истерично, все едно я боли нещо, а може и наистина да я боли. просто почва да плаче и да хълца ей така от нищо. днес сутринта даже я бях помъкнала на доктор, но лекарката ни успокои по телефона. да съм сложила капки за уши и ако й минело до довечера, ушите са били. как така дават диагнози от разстояние  Thinking ако не били ушите, зъбите да нароча. защото иначе нищо й няма, яде си, спи си, не е болна, да чукна на дърво.
забравих още нещо- като залепени сме по цял ден. не ме пусна никъде. с мен влиза в тоалетната, с мен си мие зъбите. на морето пък искаше непрекъснато да я нося. все да е гушната в мен.
отивам да качвам всичките 400 снимки от морето.  ooooh! не знам защо са толкова. апаратът почти не е бил в мен.

# 177
Съчувствам zа инатливите бебета. Ако ви успокоява, би трябвало да са само периоди. Малик мине не мине и той магарясва zа ден, два, но после му минава. Заспиването при нас не е проблем, лека нощ, бум в леглото и чао. За държанието тип "гербова марка" съм сигурна, че щеше да го има и при нас, ако не беше толкова влюбен в детегледачката си, та по-скоро тя го отнася Mr. Green

# 178
Ей ме на и мен Simple Smile пак съм морска, но този път от Св. Константин и Елена. Утре сме кумове на сватба тук. Хотелът в който ще бъде сватбата и който сме отседнали ние е много приятен. Приятно съм изненадана, защото от хотели и по морето, кофти стаи и сервиз просто вече до гуша ми е дошло. Дано утре и сватбата да бъде добре организирана, за да не се притесняват с глупости младоженците, защото те самички си я организират  Praynig
Иначе по детските теми
- плюене - и Ния плюе от време на време, но по-често е когато не и хареса това което си е поискала. При нас проблемът не е плюенето, а не слагането на каквото и да било в устата  Mr. Green Петра и Нана поне слагат нещо и го плюят Simple Smile
- следобеден сън - заспива към 13:00 и не се налага никакво приспиване, поне засега. Спи по минимум 2 часа
- вечер - драмата с приспиването мина за 5 дена и сега пак, слагам в леглото, целувам я и излизам.
- играчки в леглото - тя помъква играчките, но аз се изхитрих и или ги измъквам незабелязано докато я загъвам или ако не мине номера след 20 мин когато е вече заспала ги измъквам всичките от леглото, защото иначе като започне да й убива някоя през ноща се буди и трябва да ставам. От няколко нощи се усетих и преди да легна отивам в нейната стая и измъквам чаршафа с който е завита, защото тя се омотава в него и я загъвам наново. Така спи по цяла нощ без да се буди. Явно като се омотае в чаршафа й става супер неудобно и затова се буди. Да чукна на дърво, но сега спи от 21:30 до 8-8:30
Ами това е от мен. Сега чакам младоженците да се обадят и да ходим да хапнем някъде и да обсъдим детайлите за утре Simple Smile

# 179
  • Gabrowo->Sofia
отчет:
Ваньо спи на обед, но винаги след 13,30. Два или три часа, зависи колко е изморен. Заспива сам. Понякога за две минути, понякога за 20. Мноооооооого рядко ако е превъзбуден не може да заспи и се налага да го трая и забавлявам докато се предаде.
Инати се. Много. Всички в квартала ни познават. Инати се ако иска още бонбони, а е изял вече едно пликче + други. Така се инати и тръшка, че хората не смеят нито да ме упрекнат, нито се опитват да го вдигнат от земята или успокоят. Обикалят от далече и гледат жално. След известно време 10-15 мин. се успокоява изведнъж, изправя се почва да ми говори и трагваме на някъде.... Животът продължава така сякаш нищо не се е случило.
Храна, не плюе. Само поглъща. Вчера, например, след ясла изяде царевица и половина, два банана, няколко желирани бомбона, малко супа и бутер банички. Сега да не кажете, че в яслата гладува. Не! Там си иска допълнително и около час след като сме го взели има мощно акане, последвано от мощно лапане.... Днес пак изяде едни бонбонки PEZ, царевица и половина, тръбичка бони бон(след това се тръшка на пазара за още), купичка манджичка, филия хляб.... след малко може да се сети и мляко да яде... абе напоследък е "ламята Спаска"

Юка, нали ще покажеш поне част от снимките?

Общи условия

Активация на акаунт