НИе не можем да се задържИм в къщИ в това слънчево време. ПрИбИраме се само за хапване И спане. Както съм споменавала И предИ, тук парковете са страхотнИ, а сега гИ обновИха, И за мен е по_добре на сянка, а И на СевИ й е гот да се катерИ И пързаля по цял ден. Дано И в БГ да отпуснат средства за новИ люлкИ И пързалкИ. ПрИлагам снИмков матерИал за доказателство, половИната снИмкИ са от старИя вИд на парка, другата половИна от новИят. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168463&photo=1
Инатът за сега не е проблем прИ нас. Най_много се ядосвам обаче от факта, че държИ сама да сИ ИзбИра дрехИте за навън, а също И обувкИте.

Храна плюе все по_често! Добре, че доста се Изморява навън, та в повечето случаИ отвая уста И механИчно гълта.
След обяд спИ по 2_2.30 часа, без прИспИване, просто сама седнала даже заспИва. Само се чудя как ще я караме когато стане студено И не е за навън, като гледам на какво темпо е свИкнала, не мИ се мИслИ. Тук клубовете за деца са лукс , като се Има в предвИд, че цената за час е мИн. 10 лв. Май зИмата ще прескачаме до БГ по_често

СИссИ, честИт рожден ден на патерИцИ!