БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 080 834
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 395
Здравейте!

Търся си добри майтори за ново жилище, което е на шпакловка, 55 кв.м. Започвам от банята.

------------------------

За София, да уточня. Банята ми е около 4 кв.м. Мислех си да сложа в нея пералнята, защото кухненският бокс е доста минималистичен, но може би няма да има достатъчно място, а също така, доколкото разбирам, не е много удачно подобно решение, ако банята е с такива размери. Затова се чудя сега как да я сложа например в антрето, скрита в гардероб. Малко жилище - големи затруднения...
Преди 2 месеца завършихме нашата баня. Доволни сме от майстора, който я прави-ВиК, ток и преместване на тоалетната в банята. Ето снимки от нея. За около 2 седмици приключи с ремонта й.
http://betrays.snimka.bg/daily/banya.753971.30539176

# 1 396
Да препоръчате фирма/майстор за циклене и фугиране на паркет?

Благодаря.

И ние търсим майстор от София за циклене на стар паркет. За сега няма да можем и паркета да сменяме. Тази година започна тежко с ремонти- баня, сега затваряме балкон... Лудница е у нас...искам да изчистя и да забравя.
Освен това ни трябва добра фирма за изолация. Естествено на нормални цени. Квадратурата за изолация е 46 кв.м. Балкона е зидан с полистирол бетон...трябва да му се сложи двойна мрежа.

# 1 397
  • софия
Да препоръчате фирма/майстор за циклене и фугиране на паркет?

Благодаря.

И ние търсим майстор от София за циклене на стар паркет. За сега няма да можем и паркета да сменяме. Тази година започна тежко с ремонти- баня, сега затваряме балкон... Лудница е у нас...искам да изчистя и да забравя.
Освен това ни трябва добра фирма за изолация. Естествено на нормални цени. Квадратурата за изолация е 46 кв.м. Балкона е зидан с полистирол бетон...трябва да му се сложи двойна мрежа.
Хубава баня.
Няколко пъти съм препоръчвала в темата фирмата, която прави нашата изолация. Тук я намерих. Потърси, ако ти се занимава.

# 1 398
Как се казва фирмата?

# 1 399
Мога да препоръчам майстор за циклене на паркет в София - Валери 0888354832. Преди някъде ок два месеца го ползвахме за апартамента на родителите ми, но не е фирма, а си работи на частно до колкото си спомням.

# 1 400
  • София
Здравейте,
Предстои ми ремонт на апартамент и искам да ви помоля за отзиви за добри майстори на окачени тавани.

Здравейте, мога да препоръчам 2 момчета за окачените тавани. За контакти - Илиян 0889401512 или 0894537653.
И за цялостен ремонт стават като отговорници и координатори на целия проект - те си намират подизпълнители, ако нещо не им по специалността.

Имат ли сайт?

# 1 401
GERBER, нямат си.
Но довечера мога да проверя/попитам за снимки.

На теб всъщност за снимки ли ти трябва или търсиш друга информация?

# 1 402
Аз не се лъжа по сайтове. Защото си патих от некоректно отношение от фирма с майстор при смяна на радиатори. Обявената цена беше с ддс, а когато му поискахме фактурата и гаранцията за работата и монтажа, не получихме такава. Сайта му беше идеален на вид. Разкарва ни 3-4 пъти до "офиса" си уж да ни даде фактурата, но това не се случи и до момента. А без гаранция поставянето на радиаторите ни щеше да ни струва доста по-евтино/дори имах опция бащата на моя колежка да ги постави/, но ние искахме все пак да има гаранция за монтаж и тн...Слава богу проблеми с радиаторите нямахме този сезон, но проблеми би имало основно с монтажа им, който се оказа, че е ок. Така, че вече не залагам на добре изглеждащи сайтове за ремонти. Добре, че скоро приключваме с основните ремонтни дейности у нас и  се надявам да си отдъхна от тази кочина и мръсотия тук.

# 1 403
  • софия
Момичета,ще Ви бъда много благодарна,ако ми препоръчате  наистина добър мебелист.
Някой,който ще може да ни направи ето това:

# 1 404

И аз благодаря за препоръките за този майстор на шпакловки, боядисване и такива довършителни работи - Диан Ким. В момента работи у нас, по-точно поправя поразии, сътворени от други майстори. Много съм доволна от него дотук. Като завърши, ще пусна снимки.
Само че телефонът му е нов 0988898510

И аз да се похваля от майсторче(Шпакловчик/Бояджия)25г който работи в новият ни апартамент,работи сам ,работи много добре,с цена 3,5лв шпакловка  Shocked и 2лв боядисване  Shocked, препоръча ни го позната на която е правил къщата ето и телефона му:
0988898510-Диан София Heart Eyes
Много съм доволна! Благодаря за препоръката. Много точно момче. Препоръчвам и аз.

Обаждах се на още трима похвалени тук майстори:
Имаше един Венцислав, който имаше супер несериозно поведение и впечатленията не са положителни.
С много препоръчваният Емилиан Бориков не успях да се свържа. Не си вдига телефоните.
Атанас също беше коректен, но като цена тази на Диан беше по-добра.

Ставаше въпрос за шпакловка, боядисване и дребни работи в боксониера. Знам, че на повечето майстори им се иска да "хванат" голям обект, но и другото е работа, и за другото се плаща. Не съм се пазарила с никой за парите.
Отново се възползвах от услугите му,има и ютуб странница http://www.youtube.com/user/jarmeinjena?feature=mhee (между другото е с втори номер 0896268358) и съм отново супер доволна а ето и резултата:
първоначален изглед

тадаам и резултата

През месец юли ползвахме услугите на Диан. Много благодаря за препоръката. Наистина точен, прецизен и коректен човек. За пореден път се доверяваме на форума и не съжаляваме, давате точни оценки.

Здравейте,токущо се регистрирах за да ви благодаря за прекрасните отзивите  wavey
и новина че скоро ще стана татенце Grinning

# 1 405
Препоръки за циклене на паркет?

# 1 406
Виж предишната страница, дала съм координати.

# 1 407
  • Някъде на път....
Момичета,ще Ви бъда много благодарна,ако ми препоръчате  наистина добър мебелист........

Трябва просто да се сложи такъв механизъм за сваляне и повдигане на леглата, иначе направата на леглото не е сложна.  Peace

# 1 408
  • Варна
За три дни изчетох всички странички! На мен ми трябва майстор за лепене на тапети или боядисване за гр. Варна. Пред две години правихме ремонт, боядисахме с английска боя и сега само при допир остават петна и не се мият или чистят. Мъжа ми с една гъбичка маже, за да ги маскира. Грозна картина! Боята е  DULUX!

Видях, че препоръчвате:
http://waterway.alle.bg/
http://remont-varna.biz/
също и Ангел Карамичев, който учил в МЕИ и работил в Проектанска!

Мола Ви ако някой е доволен или недоволен да сподели! Виждам, че като мен доста хара питат, но след това не споделят дали са доволни?

# 1 409
  • София
Моля да ми препоръчате майстор за София за обръщане на врата. Монтираха ми нова входна врата и доста разкъртиха, а се оказа, че не обръщали.

Общи условия

Активация на акаунт