БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 096 312
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Направо с ключа ще отида,дано е той,защото винаги има още нещо на горението.хич не съм им фен но по красота я избирах Wink
Благодаря ви,ще пиша какво е станало

# 1 651
Как дано да е ключ? Затова има мултицети. Елементарна ел.верига, за разлика от многобройните вериги в радиоапаратите и телевизорите. Когато нямаше мултицети хората използваха пробни лампи. Вярно е, че като е с кабелни обувки(и то ножови, другите-не) демонтажът и монтажът на новия са лесни.
На ул. "Пиротска" в началото преди трамвайната линия също има такъв магазин и не е скъп. Обаче в неделя е затворен. И до пазара "Кр. село" има, а може би и на много други места. Но не зная такъв, който да е отворен в неделя.
Сетих се, че и на дъното на първия безистен на "Пиротска" има.

Прекъснат кабел не се вижда на око! Открива се с мултицет или пробна лампа. Тази повреда е от по-редките.

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 01:19 от vl

# 1 652
О, ама тя цената им била твърде дебела! И май са от пластмаса! Ужас! Веднъж видях такъв запален от някаква печка Краун.

Ако е 4-степенен може да се замести с керамичен за нашите едновремешни печки и ще трае много по-дълго! И струва само няколко лева!

Видях, че е с ножове. Тоест ваденето на кабелните обувки не е толкова трудно.

Дали пък повредата не е още в щепсела?

Последна редакция: нд, 27 окт 2013, 01:47 от vl

# 1 653
Не е, а е: ( 9+0 )
Скрит текст:

# 1 654
Препоръчвам Румен Янков - В и К, пише във форума.
Разбира си от работата, работи хубаво и дава добри съвети. Ако се наложи пак бих го ползвала
Контактите му ги има в профила.

Румен Янков

# 1 655
Моля Ви препоръчайте ми ел.техник за София. За смяна на гнездата на вътрешно табло с бушони.
Благодаря предварително!

# 1 656
Моля Ви препоръчайте ми ел.техник за София. За смяна на гнездата на вътрешно табло с бушони.
Благодаря предварително!
Здравейте ! Ако етажното табло ви е с гнезда ( порцеланови основи ) може би е по добре да смените цялото табло и да минете не автоматични предпазители . Това е по надеждно и по функционално за ползване!

# 1 657
Не е по-надеждно. А по-функционално какво значи? Че е по-скъпо знаем добре.
И това табло може да бъде с автоматични предпазители. Дали пък отдавна не е?

# 1 658
ще гадаем за проблемите или ще ги решаваме?
има и скъпи и евтини , и след като практиката в крайна сметка ги е наложила масово значи да по надеждни са . а и в крайна сметка не вие търсите помощ . ако разбирате и имате свободно време свършете работа на въпросната госпожа!

# 1 659
О, ама тя цената им била твърде дебела! И май са от пластмаса! Ужас! Веднъж видях такъв запален от някаква печка Краун.

Ако е 4-степенен може да се замести с керамичен за нашите едновремешни печки и ще трае много по-дълго! И струва само няколко лева!

Видях, че е с ножове. Тоест ваденето на кабелните обувки не е толкова трудно.

Дали пък повредата не е още в щепсела?
цената въобще не е солена в сравнение с цената на уреда! когатао си купувате мерцедес и потдръжката ви е като за мерцедес а не като за москвич ! да много от детайлите и възлите в съвременните уреди са пластмасови  и те все пак работят ! в новите печки почти няма вече 4-ри степенни ключове ! Не се казват ножове  а автоконекторни връзки , които се монтират със специални  клещи за кримповане . и ако ключът се е стопил най вероютно и автоконекторните обувки са за подмяна!

# 1 660
има и скъпи и евтини , и след като практиката в крайна сметка ги е наложила масово значи да по надеждни са . а и в крайна сметка не вие търсите помощ . ако разбирате и имате свободно време свършете работа на въпросната госпожа!

Да, мога, ако не е в много отдалечен от мен квартал. Писах и на ЛС.

Нямам Мерцедес и не мисля да си купувам. Радвам се на ВАЗ 21013. Друго не ми трябва.

Не ми е работа да знам новото име на ножовите ел. съединители. Моята област е електрониката. Предполагам, че и без специални клещи ще мога да се справя. Обаче нашите печки са от старите с 4 степенни керамични ключове. Никога не се стопяват! А хорските няма да тръгна да оправям. Както и хорските перални. Оправям само нашата.

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 16:26 от vl

# 1 661
 Peace
 А хорските няма да тръгна да оправям. Както и хорските перални. Оправям само нашата.
 Sad
Е, в крайна сметка кой смени ключа на печката?

За втори път ползвам като клиент услугите на
" ИНТЕРСЕРВИЗ-20 " / Лаптопи, компютри, принтери, LCD монитори втора употреба ..../
и отново са перфектни!  Peace  http://www.is20-bg.com/about.html

# 1 662
Моля да ми препоръчате майстор или фирма за поправка на хладилник Либхер - за София.
Писна ми вече все нещо да се разваля Sad

# 1 663
 Peace
 А хорските няма да тръгна да оправям. Както и хорските перални. Оправям само нашата.
 Sad
Е, в крайна сметка кой смени ключа на печката?

За втори път ползвам като клиент услугите на
" ИНТЕРСЕРВИЗ-20 " / Лаптопи, компютри, принтери, LCD монитори втора употреба ..../
и отново са перфектни!  Peace  http://www.is20-bg.com/about.html
не знам кой е сменил ключа на печката , но който и да е се си мисля че не е сложил порцеланов от раховец !

# 1 664
  • Sunshine state
Моля да ми препоръчате майстор или фирма за поправка на хладилник Либхер - за София.
Писна ми вече все нещо да се разваля Sad
Какво му има? Стар ли е? Питам,понеже мъжът ми работи в техния завод в краен монтаж и мога да помогна със съвети.. Дано някой да ти отговори по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт