БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 693
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 2 850
Здравейте ! Интересувам се от читава фирма за поправка на покриви на сгради. За гр. София става въпрос.
Благодаря предварително !

# 2 851
  • София-Младост
Развали ми се съдомиялната, не пълни вода Sad
Препоръка за майстор или по-скоро сервиз, Zanussi е марката.
Някакви отзиви за ЕМ-сервиз или София сервиз?

# 2 852
М сервиз ме излъгаха, че ще дойдат в къщи и не си вдигаха телефона след това. Не ги препоръчвам. От другата фирма нямам впечатления, аз използвах Джотекс няколко пъти и бях доволна, ако не са се изкалпазанили и те вече.

# 2 853
  • София

http://lxpress.blogspot.bg/2017/06/blog-post_25.html
Проверете дали сервизира и в квартала, където сте.
Многократно изпробван.
Flowers Hibiscus

# 2 854
Включвам се да се отчета. В крайна сметка нашият проблем беше оправен от водопроводчика, който ми препоръчахте тук - фирма "Павло" ЕООД, сл. тел. 02 928 94 75 ; моб. 0888 75 95 59 - Константин Тодоров. Все още не мога да дам дългосрочно мнение за работата му, но оправи тръбата бързо, много чисто, без да претупва, провери няколко пъти за остатъчни течове и каза, че дава 7 години гаранция за рабоатат си. Доволни сме много.
Иначе за протокола - наложи се да разбиваме стена, оказа се, че при ремонт по горните етажи са откъртени цели парчета арматури и гипс, които са падали свободно в шахтата и едно от тях (солиден винкел, който явно е крепял някоя от тръбите) беше счупил нашата водосточна търба буквално като солета. Продължаващият цяла седмица теч след като спряхме да се къпем (красота) е бил пак от нас - мивки и пералня, защото тръбата е само една.
Решихме проблема, сега остана въпросът можем ли да търсим някаква отговорност от пишман ремонтаджията, допуснал да се изсипе огромно количество строителен отпадък право върху тръбите на всички долни етажи. Но в десететажно ЕПК, населено преимуществено с диваци, май ще има да гоним Михаля Simple Smile важното е, че най-после си ползваме водата нормално и на хората долу спря да им тече от стените.

# 2 855
  • София
В голям блок можете и да сложите малко арматура над тръбите,ако евентуално падне нещо да не ви счупи тръбите.

# 2 856
Благодаря за идеята, и аз мислех да кажа на мъжа ми да ги покрие с нещо, че да не стане пак някоя мизерия. Иначе дупката в стената още си стои, тъкмо ще измислим как да ги предпазим, докато се чудим и как да я запушим достатъчно плътно, за да не духа и мирише, и същевременно да не зидаме отново, че ако стане пак фал - да си имаме нещо като ревизия...

# 2 857
  • София
Става с профил за гипскартон или тръба или винкел.А дупката с вратичка.

# 2 858
Търся майстор, който да  монтира абсорбатор.

# 2 859
  • София
Здравейте, търся майстор, който да монтира лампи и няколко контакта. Мъжът ми опитва, но бормашините не са достатъчно мощни, пробива малко и нагоре не може.
Както и още един за направа на праг при входна врата(с плочки или цял камък...каквато идея даде), както и праг на баня.

# 2 860
Здравейте, търся майстор за малка тоалетна в Кюстендил

# 2 861
Препоръчайте ми фирма за външна изолация на къща за София.

# 2 862
  • София
Здравейте, моля за препоръка за ел. техник за София.

# 2 863
  • Пловдив
Здравейте! Търся майстор за откриване на теч в баня в Пловдив. Разбрах за такива с камери,които откривали проблема,но незнам дали в Пловдив има.

# 2 864
Здравейте! Търся майстор, който да поправя вградени тоалетни казанчета. Върнах се от почивка и като пуснах водата в тоалетната, започна да тече вода на пода от фугата...Та съм спряла водата от спирателния кран, защото пълни казанчето и докато пълни тече по земята....

Общи условия

Активация на акаунт