БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 418
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 3 150
  • София
Благодаря на всички които бяха така любезни да ми пратят телефони за майстор.Все още не съм се обаждала,понеже елекрическата инсталация  сега правят и дано до неделя стане.
живот и здраве другата седмица.

# 3 151
В Пловдив  цените  за поставяне на плочки  са подобни  20-30 лв., като  повечето  са 25 лв/кв. На поставяне на фризове цените  са по-високи.

# 3 152
  • София
Замазка 8-10 лв на м2, теракота около 30, боядисване с грунд 6 лв, а ламината около 4-5 лв, в зависимост от квадратурата. Толкова ни излезе на нас миналата година, за София става въпрос...
Теракота 30 лв/кв.м. за труд само? Shocked

Вече толкова вземат добрите майстори.

# 3 153
  • Варна
Здравейте, моля, препоръчайте ми за Варна - проверен майстор за шпакловка на стаи от апартамент.

# 3 154
  • гр.Варна
Здравейте, моля, препоръчайте ми за Варна - проверен майстор за шпакловка на стаи от апартамент.
За шпакловка препоръчвам с две ръце майстор,казва се Слави 0885013685.Прави и много други неща,а шпакловката му е супер.Стига да не е зает в момента. Peace

# 3 155
Здравейте,  моля някой да препоръча фирма за ремонт на баня или майстори, които действат бързо и качествено за София Пишете ми на лични, ако е забранено във форума. Благодаря!

# 3 156
  • Варна
Здравейте! Трябва ми майстор, който да монтира врата на килер тип хармоника. Вратата е купена, но трябва да се монтира с поставяне на гипсокартон. Какъв човек точно трябва да търся и някой може ли да ми препоръча за Варна? Благодаря!

# 3 157
  • Пловдив
Здравейте! Трябва ми майстор, който да монтира врата на килер тип хармоника. Вратата е купена, но трябва да се монтира с поставяне на гипсокартон. Какъв човек точно трябва да търся и някой може ли да ми препоръча за Варна? Благодаря!
Дано Ви препоръчат майстор за Варна, но обикновено, майстор се осигурява от магазина, от който е закупена вратата, за да ползвате и гаранцията. Успех!

# 3 158
  • Варна
Дано Ви препоръчат майстор за Варна, но обикновено, майстор се осигурява от магазина, от който е закупена вратата, за да ползвате и гаранцията. Успех!

Благодаря ви! Вратата я купихме от Практикер, те не осигуряват монтаж.

# 3 159
Здравейте,2ра седмица чакам да ми диагностицират Телевизора в  Royal Service,дали някой може да ми препоръча техник за ТВ,че почнах да се изнервям...

# 3 160
Здравейте, трябва ми добър майстор за поставяне на външен камък/гнайс/ на площадка пред гараж .Става въпрос за къща,София,р-н Панчарево

# 3 161
  • София
 Здравейте,  моля някой да препоръча фирма/бригада за ремонт на баня, които работят качествено в София. Благодаря!

# 3 162
Здравейте Simple Smile Търся добър мебелист, работещ на адекватни цени защото взе да ми настръхва косата .... Трябва ми за кухня, спалня и детска стая Simple Smile Става дума за град София.
И аз се присъединявам към питането. Няма ли някой с добри отзиви?

# 3 163
  • София
Нямам много опит с мебелисти, но миналото лято търсих доста време мебелна фирма за легло по поръчка. Едно детско легло, с нестандартен размер . Е няма такова търсене и мотаене, сигурно понеже беше само едно легло, но или не се занимават, или обещават пък не се обаждат обратно дори да кажат цена. Стигна се до там , че 3 седмици чаках едни  архитект, който ми направи проект - 4 дъски ПДЧ + подматрана рамка ( без чекмедже) и ми поиска цена 500 лева. Иначе те са известно студио за мебелиране и предполагам са добри, на улТрудолюбие в Редута се намират, Мебели Магия ЕООД .
Единствено тези Стемар ( някъде в Горубляне) ми дадоха нормална цена+ чертеж и проект, (нормално отношение на момичето и не ме излъга че ще прати информация) , но ме убиха с 45 работни дни срок на изпълнение Flushed  Казаха че толкова е стандартно и няма как да обещаят по рано.
www.stemar-bg.com
Поради срока  не поръчах при тях и нямам отзив за качество
Поръчах в най - обикновена дърводелска работилница в квартала, за 200 лева с монтаж и доставка. Направиха го за 2 седмици.
Писах тогава и на тези Жано, също отговориха но цената беше по - висока:
 ЖАНО ДИЗАЙН ООД
 гр. София, ул. Екзарх Йосиф № 42

тези пък казаха,  че само големи поръчка поемат и не могат сега с едно легло да се занимават Grinning
Мебели Ломбардо <lombardomebeli@gmail.com
С тези Абис, говорих няколко пъти, обещаха любезно и не се обадиха дори цена да кажат
"Абис Алба" ЕООД

# 3 164
Здраейте, търся фирма или майстор за основен ремонт на кухня и коридор - къртене, зидане, вик, ел, сухо строителство и фаянс са основните точки. цената не е орпеделяща, по-скоро качеството и коректността. Омръзна ми от фирми дето поемат анагажимент и дотам. След една седмица овъртане,днес една от фирмите от които чакаме оферта ни призна, че са приели по-голям обект и не могат да ни включат в графика си...Друга се изхвърли с офертата в размерите +30% са надули квадратурата, все едно не си знаем апартамента...разочароващо и направо отчайващо

Общи условия

Активация на акаунт