БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 095 823
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 3 300
Здравейте,

Търся майстор от София за махане на теракот в апартамент 65 квадрата и полагане на гранитогрес в коридора, кухнята и част от трапезарията през месец септември най-вероятно. В останалите помещения бих искала да сложа паркет и съм се спряла на Бараж инж.  Банята няма нужда от ремонт. Бих била благодарна за мнения за Бараж инж.

Благодаря предварително Simple Smile

# 3 301
  • София
Здравейте.
Моля спешно за координати на добър майстор-плочкаджия. Става дума за поставяне на гранитогрес и теракот на две тераси.

# 3 302
Здравейте,

Търся майстор от София за махане на теракот в апартамент 65 квадрата и полагане на гранитогрес в коридора, кухнята и част от трапезарията през месец септември най-вероятно. В останалите помещения бих искала да сложа паркет и съм се спряла на Бараж инж.  Банята няма нужда от ремонт. Бих била благодарна за мнения за Бараж инж.

Благодаря предварително Simple Smile

https://www.parketforum.com/viewtopic.php?f=15&t=15934

Ако става въпрос за същия Божидар, аз бих ви препоръчала да бягате с 200.

# 3 303
Търся майстор за фаянс теракот в Пловдив много спешно. Моля помогнете.

# 3 304
Здравейте! Предстои ми основен ремонт на кухня и мокро - смяна на тръби, нови кабели, плочки, фаянс. Дали ще мога да намеря читави майстори, които да свършат всичко или трябва да търся фирма? Дайте ми съвет и координати на майстори, от които сте доволни. Става въпрос за София, за края на май - началото на юни догодина.

# 3 305
  • Варна
Здравейте, най-накрая изчетох цялата тема преди да публикувам и моето питане. Предстои ни цялостен ремонт на апартамент, усвояване на тераса, дограми, плочки, паркет и обзавеждане. Става въпрос за Варна.
От вашите публикации стигнах до извода, че мога да се доверя на:
1. За шпакловка Слави с телефон 0885 013 685 и Станислав 0885 013 685
2. За изработка на мебели Томбомебел и Иван 0896 821 188
3. Фаянс и теракот Стефан 0895 496 370 и Мануел 0886 083 656.

Моля ви за актуални мнения, ако съм пропуснала някой майстор, моля пишете.

Слави и Станислав е един и същи майстор и го препоръчвам .Шпакловката я прави перфектна ,а може да Ви изгради и терасата. Peace

Може ли някой да сподели отзиви за Слави/Станислав.
pars на доста хора го е препоръчала, но никой не върна отзив.

# 3 306
Здравейте,
Някой знае ли свестен, качесвено работещ, перфекционист майстор дърводелец, мебелист за София
Поръчката ще е (евентуално, ако се договорим де) за нещо подобно на тв шкаф и за интериорни врати (остъклени) - и двете неща ще искаме да са от масивно дърво. и на нормална цена горе долу
мерси

# 3 307
  • София
Здравейте,
Някой знае ли свестен, качесвено работещ, перфекционист майстор дърводелец, мебелист за София
Поръчката ще е (евентуално, ако се договорим де) за нещо подобно на тв шкаф и за интериорни врати (остъклени) - и двете неща ще искаме да са от масивно дърво. и на нормална цена горе долу
мерси

0889025209
0892684901

Жоро

# 3 308
GERBER, благодаря, лични впечатления ли имаш, и каква мебел ти е изработил?

# 3 309
трябва ми хладилен техник за гр.Пловдив

# 3 310
  • София
GERBER, благодаря, лични впечатления ли имаш, и каква мебел ти е изработил?

На баща ми изработва различни неща от много години. И вкъщи един два пъти сме го викали. Доволни сме.

# 3 311
Здравейте,

От септември започваме с обзавеждане и ремонт на апартамент в новозастроена кооперация и си търсим бригада, която да ни помогне. Дали може да ни препоръчате майстори за цялостен ремонт, буквално от нулата?
Ще ни трябват майстори за ремонт на баните - 4, където вероятно ще се наложи изместване на тръбите т.е. и ВиК човек най-веротно. Изместване на тръбите за парното в хола, което ще включва къртене на пода и полагане на нова замазка. Слагане на изолация. Изработка на мебели по поръчка за кухня, хол, спалня, детска. Боядисване, измазване.. всичко в общи линии. Ще се радвам, ако някой предложи и фирма занимаваща се с термо помпи.

Става въпрос за София.

Благодаря предварително! Simple Smile

# 3 312
Здравейте, търся майстор за обикновен окачен таван в баня за София, Младост. Спешно.

# 3 313
Здравейте,
работих за направата на кухня със следната фима(София):  http://www.orvistudio-bg.com/ ,
казах му какъв ми е бюджета и се съобрази.Аз лично съм доволна,наема си хора,следи си нещата,освен това ми прави антреното(голям шкаф с огледала) и шкаф+ шкафчета за спалнята по поръчка,даже се ядоса,че не съм му казала за тоците,щял да ми намери хора ,за да пасне всичко още от началото.

Здравейте,

От септември започваме с обзавеждане и ремонт на апартамент в новозастроена кооперация и си търсим бригада, която да ни помогне. Дали може да ни препоръчате майстори за цялостен ремонт, буквално от нулата?
Ще ни трябват майстори за ремонт на баните - 4, където вероятно ще се наложи изместване на тръбите т.е. и ВиК човек най-веротно. Изместване на тръбите за парното в хола, което ще включва къртене на пода и полагане на нова замазка. Слагане на изолация. Изработка на мебели по поръчка за кухня, хол, спалня, детска. Боядисване, измазване.. всичко в общи линии. Ще се радвам, ако някой предложи и фирма занимаваща се с термо помпи.

Става въпрос за София.

Благодаря предварително! Simple Smile

# 3 314
Може ли да помоля за координати на Владимир Симеонов?

И аз моля за телефоните на Владимир Симеонов? bouquet
Здравейте, бих искала и аз да помоля за телефона на този майстор. Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт