БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 695
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 3 450
Мами, помагайте с опит и информация. Предстои ми смяна на дограма и съответно обръщане на прозорци. Как се изчислява колко л.м е всичко. Само от вътрешната страна или и от външната? Може въпроса ми да се стори смешен, но е едно например да се плащат 40, а друго 80 л.м.. Благодаря.

# 3 451
Здравейте! Имаме апартамент във Варна, център, удобен за спиране, разтоварване и всякаква строително-ремонтна дейност. Етажът е първи. Искаме да направим добър ремонт. Това включва: остъкляване на тераса, основен ремонт на баня+тоалетна, шпакловане и боядисване на стаите /3 броя/, поставяне на нова дограма.
Търся препоръки за фирма, бригада или отделни майстори, работещи към момента /2019 година/
Благодаря предварително!
Писах Ви на лично  Peace

# 3 452
Пловдив - моля за координати на добър майстор-алпинист за външна изолация на усвоена тераса.

Да е много на ТИ с технологии и материали, защото казусът е малко заплетен.

Преди няколко дни в една група във Фейсбук препоръчваха горещо тази фирма https://alpsky.eu/, но аз лично нямам впечатления.

# 3 453
Здравейте,

не знам дали е правилната тема, но да питам:
Трябва ми фирма/човек за почистване на мазе.
Става дума за София, мазе в блок - мазето не е ползвано с години и има доста боклуци в него. Трябва да се изчисти, да се оправи осветлението и вратата (в момента е счупена и не се затваря и оттам и боклуците в него).
Звънях на две фирми, контактите на които ми дадоха от професионалния домоуправител, обещаха, е ще минат да го огледат и никакви ги няма втори месец.
Работата не е много, но не мога да я свърша сама, а и очевидно е дребна за подобни фирми. Цената не ми е определяща - само да се свърши работата.

Благодаря предварително!

# 3 454
За почистване можеш просто да се завъртиш край блока и да си харесаш някое ромско семейство, което обикаля покрай контейнерите за разделно. Скоро пред нас минаваха едни, жената сортираше стари компютри и мебели, за да ги продава, изглеждаха си съвсем нормални. После техник за електричеството и някой да оправи вратата.

# 3 455
За хамалска работа и почистване сме викали студентска фирма, но беше отдавна.

# 3 456
За почистване и извозване на боклуци от мазе и таван ползвахме едно мургаво момче. Имам негови координати.
То си доведе още 2-3 момчета и за един ден облизаха всичко, а имаше бая боклук, включително диван, стар гардероб и пр.

# 3 457
За почистване и извозване на боклуци от мазе и таван ползвахме едно мургаво момче. Имам негови координати.
То си доведе още 2-3 момчета и за един ден облизаха всичко, а имаше бая боклук, включително диван, стар гардероб и пр.

Може ли координати?

В нашия квартал няма много роми (да не повярва човек, че мога да се оплача за нещо подобно), дори когато оставиш някаква сносна вещ около кофите, си стои там с дни. Затова тръгнах да търся нещо по-професионално, но ударих на камък.

# 3 458
  • софия
Здравейте,
Става дума за София, мазе в блок - мазето не е ползвано с години и има доста боклуци в него. Трябва да се изчисти, да се оправи осветлението и вратата (в момента е счупена и не се затваря и оттам и боклуците в него).
Звънях на две фирми, контактите на които ми дадоха от професионалния домоуправител, обещаха, е ще минат да го огледат и никакви ги няма втори месец.
Работата не е много, но не мога да я свърша сама, а и очевидно е дребна за подобни фирми. Цената не ми е определяща - само да се свърши работата.
Благодаря предварително! 
От тази фирма дойде едно момче и за 2 часа почисти помещение между етажите, след това и измете, остави чисто. Коректно и точно беше всичко. Поправката на осветлението и врата трябва да ги направи друг. За врата ползвам познат (съсед от детството), който вече ни прави 4 +вратата на входа.

# 3 459
  • Тра-ла-ла
Преди няколко дни в една група във Фейсбук препоръчваха горещо тази фирма https://alpsky.eu/, но аз лично нямам впечатления.
Благодаря. И аз ги бях набелязала. Но ме отсвириха, че били заети с по-мащабни обекти. А моят бил малък Rolling Eyes

# 3 460
Скрит текст:
Здравейте,
Благодаря предварително! 
От тази фирма дойде едно момче и за 2 часа почисти помещение между етажите, след това и измете, остави чисто. Коректно и точно беше всичко. Поправката на осветлението и врата трябва да ги направи друг. За врата ползвам познат (съсед от детството), който вече ни прави 4 +вратата на входа.

Благодаря, ще пробвам

# 3 461
Препоръка за майстор, който да шпаклова стените на една стая и частично на друга?

За София става въпрос.

# 3 462
  • София
Здравейте, търся майстори за  апартамент, който е на шпакловка и замазка, трябва ми човек, който може да започне скоро, повечето майстори на които звънях са свободни след август. Трябва да се направи банята, пода на целия апартамент с гранитогрес в хола и кухнята, и ламинат в две стаи. Имам нужда и от човек, който се занимава и разбира от климатизация и отопление, тъй като отоплението през зимата и охлаждането през лятото ще става с климатици, трябва ми експертно мнение за избор на климатици и тяхното монтиране и инсталиране.

# 3 463
Трудно е по това време на годината с майсторите. Ако има свободни или е за кратко или са калпави.

# 3 464
  • София
Здравейте, търся ВиК майстор за София. Трябва ми за изграждане на ВиК инсталация за кухня. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт