БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 666
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 3 465
  • София
Здравейте, търся ВиК майстор за София. Трябва ми за изграждане на ВиК инсталация за кухня. Благодаря предварително!
Собствениците на магазини Канелка предлагат и ВиК услуги в гр. СОФИЯ. Миналата година имах проблем, който ми се размина, но говорих по телефонът със собственикът и ми направи много добро впечатление. Не е от тези, които гледат да клъвнеш веднага и само и само да ти кажат че всичко правят и да ти вземат парите. Даде ми много адекватна консултация по телефона. За жалост нямаха възможност да реагират в близките ден, два и затова съпругът ми измайстори нещо временно Grinning. Това е сайта им.
http://vik-uslugi-v-sofia-vodoprovodchik-otpushvane-na-kanali.bg … ni_vik_uslugi.php

# 3 466
Препоръка за майстор, който да шпаклова стените на една стая и частично на друга?

За София става въпрос.
Ще споделиш ли после каква цена ти казаха, че и аз ще го правя " упражнението" скоро.

# 3 467
Дари, с удоволствие, стига да намеря Simple Smile

# 3 468
Rolling Eyes
Хора, моля някой, който скоро е правил ремонт на баня в София и е останал доволен откъм цена/качество, да ми пише на лични . Ще съм му адски благодарен.
Аз упорито се опитвам да си задам въпрос за един конкретен майстор, но модераторите са решили, че се опитвам да правя реклама (!?!) и ми трият поста Simple Smile . Затова, моля пишете ми  на лични, ако имате позитивни отзиви от някой майстор, защото в тази тема очевидно имена не трябва да се споменават (fuck logic) . А, и моля подставени лица или майстори да не ми пишат, защото имам някаква интернет обща култура и мога да различа дали е искрено мнението или не Simple Smile . Мерси!

Здравейте! И аз съм в търсене на майстори за стабилен ремонт на баня - да преместят тоалетна, мивка; да сложат вана. Пък после и плочки, разбира се. Вие намерихте ли? Имате ли вече впечатления/ препоръки?

Въобще, изглежда много трудно се намират хора, доволни от майсторите си. Или поне не ходят по форумите Rolling Eyes Та ще съм много благодарна за препоръка.

# 3 469
В магазин Сико на бул.Константин Величков /София/ записват контакти на майстори, от които клиентите им са остнали доволни. Все още не съм ползвала никой и не мога да дам отзив.

# 3 470
Те хубаво записват, но не е зле и да предлагат подобни услуги. Днес се връщам от един гаражен шоурум, където ме уведимиха, че старите ми мебели за баня и санитарен фаянс сама трябва да си ги демонтирам и извозя, а те да ми продадяли техните лъскави и нови. Можело и техен монтаж. Мерси. Извинете за тона, но съм бясна как българският бизнес не е адекватен на търсенето. Имат всичко, като попитах се оказа, че моята вана я нямат. Мебелите им няма къде да ги видя, защото беше много тясно, каталогът им не е качен в интернет. Как продават тогава? Да седна и пет часа да гледам техните картинки?

# 3 471
Здравейте, много ви моля да ми препоръчате майстор в Пловдив. Става въпрос за лепене на плочки в банята. Проблемът е, че плочките са дълги и първият майстор каза, че не може да направи наклон с дълги плочки. Вторият майстор каза, че няма проблем да направи наклона, но когато трябваше да започне работа по банята изведнъж спря да си вдига телефонът. Сега много спешно се нуждая от вашите препоръки за човек, от когото сте останали доволни. Disappointed Relieved

И последно ще помоля, ако някой има препоръка да ми сподели на лично съобщение, защото за момента нямам възможност да следя темата.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 00:07 от deidara

# 3 472
Здравейте!Спешно ми трябва качествен дърводелец или фирма за цялостно обзавеждане на апартамент .Става въпрос за град Варна

# 3 473
Здравейте, имам нужда от препоръки за майстор - поставяне на подови плочки (гранитогрес) на остъклен балкон, на стенни панели/облицовка и на ламинат в кухнята. Общата площ е не повече от 10-15 кв. Става въпрос за София - център.

# 3 474
  • София
Здравейте, имам нужда от препоръки за майстор - поставяне на подови плочки (гранитогрес) на остъклен балкон, на стенни панели/облицовка и на ламинат в кухнята. Общата площ е не повече от 10-15 кв. Става въпрос за София - център.

Деян Борисов +359896545813

# 3 475
Здравейте. Може ли да ми препоръчате майстор за направа на кухненски шкафове в гр. София Simple Smile

# 3 476
Здравейте,

Трябва ми майстор за вътрешна мазилка, шпакловка, боядисване с латекс на две стаи  и коридор (на тухла) в къща (Бусманци, София) + слагане на конзоли за контакти и ключове + розетки за комини.

По-натам ще правим всичко останало - баня, кухня и т.н, външна изолация. Може да ми препоръчате майстори и за това.

Благодаря!

# 3 477
  • софия
Как се търси в темата?
От бутон "Още" се избира "Отпечатай" . В нов прозорец се отварят всички постове в темата. С FIND (ctrl+f) и ключова дума се намира всичко, което има с търсената дума.

# 3 478
Благодаря за информацията zvanche!

# 3 479
Аз продължавам да търся майстор/и за поставяне на топлоизолация. За късмет намерих за шпакловка и случайно попаднах на такъв за ВиК и смяна на радиаторите. Според вас 70 лв. за демонтаж на стария и монтаж на нов радиатор добре ли е като цена?

Общи условия

Активация на акаунт