БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 081 369
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 975
  • София
Аз определено искам също да похваля своите майстори, защото се оказаха доста добри. Шпакловаха ми цялото жилище и освен това ми поставиха плочките и вградените казанчета. хората са съвестни и определено са по-добри от всички майстори, които сме наемали до този момент. Скоро видях, че имат и сайта така, че ако някой се интересува това им е адреса: www.stroitelnifirmi.org

Регистрира се, за да го напишеш ли? Според мен човек с под 300-400 мнения във форума не би следвало да препоръчва...

# 976
Здравейте, имам спешна нужда от майстор за лепене на тапети...
                           Аз също търсих скоро, накрая все пак си ги налепих. Оказа се много трудно в разгара на сезона да намеря човек само за тапети. Всички професионалисти са по обекти.

# 977
  • в тристайна гарсониера :)
Аз определено искам също да похваля своите майстори, защото се оказаха доста добри. Шпакловаха ми цялото жилище и освен това ми поставиха плочките и вградените казанчета. хората са съвестни и определено са по-добри от всички майстори, които сме наемали до този момент. Скоро видях, че имат и сайта така, че ако някой се интересува това им е адреса: www.stroitelnifirmi.org

Регистрира се, за да го напишеш ли? Според мен човек с под 300-400 мнения във форума не би следвало да препоръчва...

Извинявай, но това с мненията е малко прекалено! Тогава може би трябва да има и някакъв ритуал за приемане във "великия" форум Mr. Green

# 978
Чак ритуал не, обаче и аз съм подозрителна към съфорумци с 0 мнения, които яростно ми хвалят определен майстор или услуга. Е и чак 300 мнения не зная дали трябва да натрупат, обаче известни резерви не пречи да има към тях, тъй като както знаете тук манипулатори има доста, а дори неволно, форумът може да стане платформа на доста добра или лоша реклама

# 979
Чак ритуал не, обаче и аз съм подозрителна към съфорумци с 0 мнения, които яростно ми хвалят определен майстор или услуга. Е и чак 300 мнения не зная дали трябва да натрупат, обаче известни резерви не пречи да има към тях, тъй като както знаете тук манипулатори има доста, а дори неволно, форумът може да стане платформа на доста добра или лоша реклама

Няма как да натрупаш мнения като не пишеш в определени теми. Аз например чета тук от почти две години, но не обичам да пиша много. Всичко е относително според мен и всеки сам си преценява дали да вземе предвид нечие мнение или съвет. Такива крайни мнения определено ми идват повече и този път не се стърпях   bouquet

# 980
Не разбирам какво общо има броя на мненията?!? Мненията в този подфорум не се броят изобщо, т.е. не се добавят в общия брой мнения на потребителя. Може да имаш и 100000 мнения в Нашият дом, но в профила ти ще пише 0

# 981
И щото като имаш 500 мнения, можеш да направиш реклама и се разминаваш - тогава е по-снизходително - нали си от старите кучета, а те могат ...

# 982
И щото като имаш 500 мнения, можеш да направиш реклама и се разминаваш - тогава е по-снизходително - нали си от старите кучета, а те могат ...
Не, просто веднага ще си проличи, че си правил реклама на това или онова 500 пъти и ще те отсвирят. Това е смисълът на потребители с повече публикации. Те имат един вид "досие" във форума, от което трудно могат да избягат. Така една потребителка плачеше, че няма пари за храна и я бие мъжът й, пък се оказа в друг раздел, че върти търговия със  злато и парфюми. Такива ми ти работи по форумите....

# 983
  • София

Няма как да натрупаш мнения като не пишеш в определени теми. Аз например чета тук от почти две години, но не обичам да пиша много. Всичко е относително според мен и всеки сам си преценява дали да вземе предвид нечие мнение или съвет. Такива крайни мнения определено ми идват повече и този път не се стърпях  bouquet

Тъй като вероятно ще почистят спама - независимо дали ти пише 0 на мненията, в личния ти профил могат да бъдат прочетени всичките ти мнения, така че да се проследи що за птица си. Преди да подскачаш като ущипана, малко помисли дали все пак разчиташ на потребител, който действително препоръчва от сърце или предпочиташ възторжено мнение от типа "ама какъв чудесен майстор", което е абсолютно единично и направено от току що създаден акаунт. Аз пазя своите и твоите интереси. Не ми трябват майстори които САМИ се рекламират. Действително броят на мненията не е съществен, но под 200-300 мнения който има, надали дори разбира добре същността на форума, така че може и да има изключения, но съм скептична.

И имам на какво отгоре. Така си избрах майстор, който сам се рекламираше интелигентно, окепази ми къщата и заряза проекта по средата. Затова приемам мнения само от хора, които са изтърпяли даден майстор абсолютно докрай - от планирането, до довършителните работи, плащането и поддръжката.

# 984

Няма как да натрупаш мнения като не пишеш в определени теми. Аз например чета тук от почти две години, но не обичам да пиша много. Всичко е относително според мен и всеки сам си преценява дали да вземе предвид нечие мнение или съвет. Такива крайни мнения определено ми идват повече и този път не се стърпях  bouquet

Тъй като вероятно ще почистят спама - независимо дали ти пише 0 на мненията, в личния ти профил могат да бъдат прочетени всичките ти мнения, така че да се проследи що за птица си. Преди да подскачаш като ущипана, малко помисли дали все пак разчиташ на потребител, който действително препоръчва от сърце или предпочиташ възторжено мнение от типа "ама какъв чудесен майстор", което е абсолютно единично и направено от току що създаден акаунт. Аз пазя своите и твоите интереси. Не ми трябват майстори които САМИ се рекламират. Действително броят на мненията не е съществен, но под 200-300 мнения който има, надали дори разбира добре същността на форума, така че може и да има изключения, но съм скептична.

И имам на какво отгоре. Така си избрах майстор, който сам се рекламираше интелигентно, окепази ми къщата и заряза проекта по средата. Затова приемам мнения само от хора, които са изтърпяли даден майстор абсолютно докрай - от планирането, до довършителните работи, плащането и поддръжката.

Всяко правило си има изключения   bouquet В случая аз съм от препоръчващите и за това подскачам като "ощипана"  Naughty

# 985
Здравейте!

Спешно търся препоръчани майстор или фирма за полагане на външна изолация за Бургас Praynig.Също така да попитам,някой взимал ли е заверен проект от общината за полагане на топлоизолация?

# 986
Търся за София майстор за шпакловане и боядисване.

# 987
За циклене и боядисване на паркет ползвахме фирма "Стандарт паркет". Нямам забележки. Коректни, винаги идваха точно согато са казали, че ще дойдат, работят бързо, качествено и почистват след себе се. Препоръчвам ги.

Нещо явно се е променило при "Стандарт паркет". За идването - дойдоха, работиха бързо. ОБАЧЕ реденето на паркета беше под всякаква критика. "Майсторът" любезно ме осведоми, че неговата работа е да реди паркет, а не да мисли - в резултат на места има издутини и паркетът поддава (въпреки че е лепен), нареден е безобразно - включително при право редене на много места има застъпващи се фуги, което никак не изглежда красиво. За почистване и дума не може да става, включително остави след себе си кофите от лепилото.

Следващите, които се занимаваха с цикленето и лакирането (пак от същата фирма) бяха читави. Но към реденето имам много забележки, за съжаление няма как да се отстранят проблемите.  Tired

В сайта на фирмата има цял чаршаф ценни мисли в посока "Мислим за клиента" и "Клиентът е важен за нас", но това за съжаление е само на думи.

# 988
  • София
Много моля, ако някой може да препоръча много, много добър майстор за баня (слагане на душ кабина и плочки) да ми пише, че не мога да намеря, а лятото почти свърши.

# 989
Здравейте, пиша ви с молба за майстор шпакловчик, София, става дума само за 1 спалня 20 квадрата стени спешно.
През февруари месец у нас работи страхотен майстор - Емо, Емилиян, бях го намерила точно тук.  Работи просто чудесно - чисто, бързо, коректно - само където му е изключен телефона  и не мога да се свържа. Моля кажете някой друг, на който бих могла да се доверя по същият начин. Предварително благодаря.

Освен това да ви питам - ще усвояваме балкона и трябва да се мести радиатора - това майтор ВиК ли се води и ако имате и такъв - моля споделете.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт