БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 084 243
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 1 560
Множко са. Аз питам,за да знам какво да очаквам. Разликата е,че нашата е без под душово корито,а е с праг. Какво й се случи?
ако до момента нямате проблеми не си блъскайте главата излишно. а иначе проблемите са : сифон, ролки на вратите, течове от страни, течове през гумените уплътнения, течове през фуга на прага или счупен праг или стъкло. проблема на душкабините през първите 3 години е от производител или от майстор а след това от ползувателя!!!

Панелите също се скапват бързо. Нашата душ-кабина е на 7 години и вече нищо не работи по панела. В момента сме принудени да се къпем само с подвижния душ.
Мъжът ми подмени 2 от ролките на вратата преди 2 години, други проблеми не сме имали до сега.  Peace

# 1 561
  • Варна
Привет!
Препоръчайте ми добър майстор от Варна за цялостен ремонт на баня и тоалетна...извървяха се тука едни "майстори", които ни питаха -"има ли упътване" за поставяне на тоалетна за вграждане  Sick

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 19:11 от polivili

# 1 562
Множко са. Аз питам,за да знам какво да очаквам. Разликата е,че нашата е без под душово корито,а е с праг. Какво й се случи?
ако до момента нямате проблеми не си блъскайте главата излишно. а иначе проблемите са : сифон, ролки на вратите, течове от страни, течове през гумените уплътнения, течове през фуга на прага или счупен праг или стъкло. проблема на душкабините през първите 3 години е от производител или от майстор а след това от ползувателя!!!

Панелите също се скапват бързо. Нашата душ-кабина е на 7 години и вече нищо не работи по панела. В момента сме принудени да се къпем само с подвижния душ.
Мъжът ми подмени 2 от ролките на вратата преди 2 години, други проблеми не сме имали до сега.  Peace
имате предвид душ панела ,който ако кабината не е хидромасажна не е част от нея а е една обикновенна смесителна душ батерия. панела без значение дали е част от хидромасажна душ кабина или е панел върху плочките се отремонтира както всяка смесителна душ батерия!

# 1 563
Привет!
Препоръчайте ми добър майстор от Варна за цялостен ремонт на баня и тоалетна...извървяха се тука едни "майстори", които ни питаха -"има ли упътване" за поставяне на тоалетна за вграждане Sick

Тук съм препоръчвала Ангел Карамичев за фаянс и теракот, но
той си има майстор водопроводчик, който монтира вградените казанчета за тоалетни.
Ето един добър водопроводчик, но не знам той дали има човек за фаянс и теракот.
Георги GSM 0878 243 287

# 1 564
Привет!
Препоръчайте ми добър майстор от Варна за цялостен ремонт на баня и тоалетна...извървяха се тука едни "майстори", които ни питаха -"има ли упътване" за поставяне на тоалетна за вграждане Sick

той си има майстор водопроводчик, който монтира вградените казанчета за тоалетни.
Георги GSM 0878 243 287
а не е ли по добре и водопроводчик и фаянсаджия в едно :www.yavoril.weebly.com или 0895616254 -физическо лице

# 1 565
yavor_il а не си ли прочел, че саморекламата тук не е желателна? Вярно е че във форума има и други майстори, но те дават съвети, включват се адекватно дълго време,  и ако някой им се довери ок, някои от тях се доказват, други може би не.
Ти се появяваш от два дни, пишеш някакви безсмислени коментари и си правиш реклама.

Пример- на моя въпрос за боядисване на врати съм обяснила какво искам и питам за препоръка на фирма или майстор- ти ми отговаряш "боядисайте си първо оградата на село или на вилата и тогава се пробвайте на врати ".
Ако искаш да намериш място във форума давай адекватни съвети и покажи знания и опит- примерно като Shadowman

# 1 566
yavor_il а не си ли прочел, че саморекламата тук не е желателна? Вярно е че във форума има и други майстори, но те дават съвети, включват се адекватно дълго време,  и ако някой им се довери ок, някои от тях се доказват, други може би не.
Ти се появяваш от два дни, пишеш някакви безсмислени коментари и си правиш реклама.

Пример- на моя въпрос за боядисване на врати съм обяснила какво искам и питам за препоръка на фирма или майстор- ти ми отговаряш "боядисайте си първо оградата на село или на вилата и тогава се пробвайте на врати ".
Ако искаш да намериш място във форума давай адекватни съвети и покажи знания и опит- примерно като Shadowman

съжалявам ако съм ви обидил или засегнал но аз съм майстор строител от 25 години работя почти всичко в довършителните работи и коментирам неща от гледна точка на опита . не се подигравам на питането ви просто обяснявам че това което искате да направите не е никак лесно и просто както битува в популярното медийно пространство. изброявам процедурите на въпросната работа както следва: шлайфане на стара боя или захабена дървесина (може и обгаряне и белене на боята с пистолет за горещ въздух , но отдолу пак ще се покаже стара и захабена дървесина която ще трябва да се шлайфа ), китосване на пукнатини и обрушени участъци , отново шлайфане след китосването , полагане на някакъв инпрегнант за дърво , !!!!!!!!!! пристъпваме към същественото - боядисване или лакиране ( биват много видове :блажно и акрилно , пръскано , на четка , прахово боядисване ) . с исключение на четката останалите не са толкова подходящи за човек който не ги е практикувал .
Все пак желая ви успех в начинанието!!!

# 1 567
Не си ме обидил, всички тук търсим помощ, но наистина рекламата е забранена, просто препоръчах да даваш полезни съвети а вече ако някой реши да прибегне до услугите ти-чудесно

# 1 568

Ако съм обидил някой моля да ме извини!
писал съм лични съобщения или коментари само на хора които са споделили , че имат проблем за който мога да съм им полезен. Аз решавам проблеми ,не ги създавам !
Включих се във форума защото и мен като професионалист в този бранш качеството  на работата непосредствено ме засяга! Много често се налага да ходя и да поправям бакиите на разни пишман майстори , което не е никак приятно .
Желая на всички успех в начинанията им .

# 1 569
Случайно открих форума и темата по простата причина , че преобладаващата аудитория е малко в страни от моята професия. Но ако мога да съм полезен- моля!
обикновенно съм на линия след 18.30ч

# 1 570
а не е ли по добре и водопроводчик и фаянсаджия в едно :www.yavoril.

Ами явно не е, гледайки ваш обект, където се разминават фугите в под душовото пространство и целият под на банята! Wink
Скрит текст:
Явно не можете да се справяте с монтажа на сифони /"плаващи"/
Ангел си вика водопроводчик само за вградените структури!

# 1 571

Ами явно не е, гледайки ваш обект, където се разминават фугите в под душовото пространство и целият под на банята! Wink
Скрит текст:
такива са били изискванията на клиента . тези неща се уточняват с този който поръчва работата .
 и ако все пак забелязвате и пода и стените са с теракот 33,3 * 33,3, но в крайна сметка дизайна си го избира клиента . съжалявам че неговият вкус не ви харесва !

# 1 572

Скрит текст:
такива са били изискванията на клиента . тези неща се уточняват с този който поръчва работата .
 и ако все пак забелязвате и пода и стените са с теракот 33,3 * 33,3, но в крайна сметка дизайна си го избира клиента . съжалявам че неговият вкус не ви харесва !
няма да обяснявам ,че нямам сестра.
 аз си монтирам и вградените конзоли и сифоните и водопровода .
 и когато коментирате дадена ситуация трябва да сте наясно със съответното задание . ако сте толкоз наясно би трябвало да знаете че засичането на стенни и подови фуги е с по висока цена на изработката , което вдига значително бюджета на съответния обект . това което вие коментирате е един нискобюджетен обект който съм качил на сайта поради това че и стените и пода са с теракот което само по себе си е по трудно от обработката на фаянс .
 но не знам защо си мисля ,че всъщност в момента си комуникирам с въпросният Ангел.
 но тъй като аз съм в софия а вие във Варна , мисля че нито аз мога да ви бъда полезен нито вие на мен . така че желая ви всичко най добро и успех колега !

# 1 573
  • София
Привет!

Георги GSM 0878 243 287
а не е ли по добре и водопроводчик и фаянсаджия в едно :www.yavoril.weebly.com или 0895616254 -физическо лице

yavor_il  ами като си от София защо се препоръчваш за Варна

# 1 574
Привет!
ь
 грешка колега просто не бях обърнал внимание че става въпрос за варна .
 все пак това ми е първото участие във форум така че моля да ме извините !

Георги GSM 0878 243 287

yavor_il  ами като си от София защо се препоръчваш за Варна

Общи условия

Активация на акаунт