БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 805
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
  Ето от същия майстор,това е  новата ми входна врата, изцяло изработена от него.От взимане на мерките до връчването на ключа! Хареса ми ,че каквото обещае го прави добре, в срок и най-важното работи  бързо, точно и много чисто!

http://www.youtube.com/watch?v=TNJCsxxl9lA

# 1 576
Привет!
Препоръчайте ми добър майстор от Варна за цялостен ремонт на баня и тоалетна...извървяха се тука едни "майстори", които ни питаха -"има ли упътване" за поставяне на тоалетна за вграждане Sick

Тук съм препоръчвала Ангел Карамичев за фаянс и теракот, но
той си има майстор водопроводчик, който монтира вградените казанчета за тоалетни.
Ето един добър водопроводчик, но не знам той дали има човек за фаянс и теракот.
Георги GSM 0878 243 287
а не е ли по добре и водопроводчик и фаянсаджия в едно :www.yavoril.weebly.com или 0895616254 -физическо лице

yavor_il  ами като си от София защо се препоръчваш за Варна

съгалявам не погледнах че става въпрос за варна.
 все пак това ми е първото участие във форум и моля да бъда извинен ! Peace

# 1 577
 Ето от същия майстор,това е  новата ми входна врата, изцяло изработена от него.От взимане на мерките до връчването на ключа! Хареса ми ,че каквото обещае го прави добре, в срок и най-важното работи  бързо, точно и много чисто!

http://www.youtube.com/watch?v=TNJCsxxl9lA
когато човек си разбира от работата това си личи!

# 1 578
засичането на стенни и подови фуги е с по висока цена на изработката
Верно ли  newsm78  за толкова години и ремонта за пръв път чувам такова нещо....ясно е защо се саморекламираш.

# 1 579
    Титина, и аз също! Както и познати ми специалисти в тази област! Въобще, може ли вече да оставим темата да се развива според заглавието си, а не като диалог реклама/антиреклама на един човек? Въобще чуя ли, че някой се нарича "майстор", съвсем не вярвам, че е такъв! Истинският майстор оставя работата да говори за него!

# 1 580
    Титина, и аз също! Както и познати ми специалисти в тази област! Въобще, може ли вече да оставим темата да се развива според заглавието си, а не като диалог реклама/антиреклама на един човек? Въобще чуя ли, че някой се нарича "майстор", съвсем не вярвам, че е такъв! Истинският майстор оставя работата да говори за него!
в самата си същност рекламата е точно самореклама , т. е предлагане на някакъв продукт или услуга!
 който знае какво и къде да гледа вече е видял! без да обяснявам .
 и тъй като това ще е последното което ще напиша по темата предлагам на въпросните дами да качат снимки от собствените си бани за да видим колко са доволни от майсторите си . с което да се върнем на темата бял и черен списък

# 1 581
  • Пловдив
yavor_il , дръж се любезно, засега никой не те е докладвал на модератор, но ще го направим. В този сайт не се уважава рекламата, която не е платена. Саморекламата се заплаща - има тарифи. Ако прекрачиш границата - ще те изхвърлят от форума.

И да, аз съм доволна от моя майстор. И го рекламирах тук. А моята дума тук тежи повече от твоята.

Ей така като почнат да те рекламират доволни от теб - ще ти повярваме. Ама доволни, които ги познаваме, не новорегистрирани. Към хвалби от новорегистрирани сме силно скептични и има защо.

# 1 582
yavor_il , дръж се любезно, засега никой не те е докладвал на модератор, но ще го направим. В този сайт не се уважава рекламата, която не е платена. Саморекламата се заплаща - има тарифи. Ако прекрачиш границата - ще те изхвърлят от форума.

И да, аз съм доволна от моя майстор. И го рекламирах тук. А моята дума тук тежи повече от твоята.

Ей така като почнат да те рекламират доволни от теб - ще ти повярваме. Ама доволни, които ги познаваме, не новорегистрирани. Към хвалби от новорегистрирани сме силно скептични и има защо.
здравейте и на вас !вече писах че няма да коментирам повече темата . така че , няма да внасям повече безпокойство в редиците ви  а и не това е била целта ми ! целта ми беше ако мога да съм в помощ  на някой който се интерисува но за рекламата сте прави така че ОК!

# 1 583
  • In the shadows of my mind
Здравейте,
Търся човек, който да монтира телевизор на стена. Не знам как да го обясня по-ясно, но искам нещо такова. Някакви идеи  Embarassed

# 1 584
  • Пловдив
Здравейте,
Търся човек, който да монтира телевизор на стена. Не знам как да го обясня по-ясно, но искам нещо такова. Някакви идеи  Embarassed
Това се продава, трябва да си го купиш. Знам, че Сони си имат такова, точно за Сони, не знам как се за другите марки.

# 1 585
  • In the shadows of my mind
Аз ще закупя каквото е необходимо, но ми трябва някой, който да го пробие каквото е нужно, да завинти, закачи, и т.н.

# 1 586
  • София
a кaквa е стенaтa newsm78

# 1 587
Здравейте,
  почнете с това колко инча е телевизора ?. след това каква трябва да е стойката - подвижна или стационарна ?. стената каква е : тухлена , гипсокарто , ютонг , бетон или друга ?. а стойки има във техноверигите (техномаркет , технополис , метро и др.) всякакви размери марки и цени . а ако търсите нещо по специално , представителствата на отделните марки си продават за съответните марки телевизори.

# 1 588
Аз ще закупя каквото е необходимо, но ми трябва някой, който да го пробие каквото е нужно, да завинти, закачи, и т.н.

Кабелите "изведени" ли са на необходимата височина?
Знае ли се, където ще се пробива дали в стената няма кабели, които да бъдат наранени?
За кой град става въпрос?

# 1 589
Здравейте,
това което визуализирате е  ниво зрително поле изправен човек което  , по принцип се използува за телевизори до 26 ". това обикновенно са спалня , кухня или детска . за този монтаж окабеляването трябва да е изведено на необходимото ниво (освен ако не е скрито в някаква мебел , тип секция). за тоз товар не е проблем монтажа в коя и да е от изброените видове стени . проблема е в използвания тип дюбел . но на пазара има всякакви !
 проблема при вас е че трудно се оптимизира маршрут до сенките на вашата мисъл . т . е ако искате нещо по реално от виртуала помощ (тип съвет ) то конкретизирайте си местоположението!
 Каквот и да решите ви пожелавам успех!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт