БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 083 658
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Берлин
запис

# 1 591
  • София
  Търся някой,който може да ми направи такава арка в кухнята.Изгоних и последния майстор, каза,че не можело да се направи. smile3511 Как на други места може, точно в нас не може.Дори лампички не искам, само да закръгли ъглите горе и да се изправи стената надолу.Сума ти пари пръснахме и така и не попаднахме на майстор.Дори не е цялото, както се вижда на снимката, защото подпрозоречната стена си остава. Да минавам, с латекса и да приключвам, че ми писна вече.

# 1 592
  • софия
 Търся някой,който може да ми направи такава арка в кухнята.Изгоних и последния майстор, каза,че не можело да се направи. smile3511 Как на други места може, точно в нас не може.Дори лампички не искам, само да закръгли ъглите горе и да се изправи стената надолу.Сума ти пари пръснахме и така и не попаднахме на майстор.Дори не е цялото, както се вижда на снимката, защото подпрозоречната стена си остава. Да минавам, с латекса и да приключвам, че ми писна вече.

Скрит текст:
Тайне, в нас е така и сега, ако го правя, не бих закръгляла ъглите. Отнема от светлината и ми е много масово. Разбира се, е въпрос на вкус. Не мога да ти дам майстора, който ми го прави, че е в чужбина отдавна, но с 3-4-5-6 ръце препоръчвам Емилиан Бориков (и ни е съсед човека Wink) и Диан. И двама от тази тема ги намерих и съм много доволна.
Емо дори преди месец оправи класната стая на децата. Докато я правеше бяха харесали как работи и го взеха и за друга.
Диан - 0988 898 510
Емо - 0886 624 911

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 09:10 от zvanche

# 1 593
  • ВАРНА
Здравейте,
Търся майстор за "довършителни работи" в гр. Варна.
Имам да довършвам от всичко по малко: фаянс, боя, изолация...
Благодаря

# 1 594
  • София
  Звънче, ако видиш последния какви ръбове по средата на стеничката(отгоре до долу) е оставил, ще ти призлее.Питам това така ли ще стои, той отговаря ами нищо повече не може да се направи.Накрая ще ми писне и ще поръчам дограма.То колко пари пръснахме по майстори, три дограми щяхме да поръчаме за тези пари.Благодаря за препоръчаните майстори!

Скрит текст:

И ето на такова  съм съгласна.Дори си мислех да намеря дърводелец, да ми изреже две парчета в тази форма, да ги залепя в ъглите със строително лепило и да си ги шпакловам.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 09:18 от Тайна

# 1 595
 Търся някой,който може да ми направи такава арка в кухнята.

Тук има професионалисти с добри машини. Питай ги.
" Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др"
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=51&t=135&start=100

Ето ви за огъване на гипсокартон.  http://www.youtube.com/watch?v=0ku-qREX ... r_embedded

# 1 596
 Звънче, ако видиш последния какви ръбове по средата на стеничката(отгоре до долу) е оставил, ще ти призлее.Питам това така ли ще стои, той отговаря ами нищо повече не може да се направи.Накрая ще ми писне и ще поръчам дограма.То колко пари пръснахме по майстори, три дограми щяхме да поръчаме за тези пари.Благодаря за препоръчаните майстори!

Скрит текст:

И ето на такова  съм съгласна.Дори си мислех да намеря дърводелец, да ми изреже две парчета в тази форма, да ги залепя в ъглите със строително лепило и да си ги шпакловам.

Скрит текст:
здравейте ! това наистина е калпава работа на някой който не се е занимавал с това .ръбовете са лесни те се оформят с ъглозащитни алуминиеви профили (за да не се повреждат лесно при най малкия удар) . показаната дъга също е доста любителска . в случая е направена оп гипсокартон , но неправилно нарязан изцяло . правилното изпълнение е : ако дъгата позволява картона се перфорира мокри и огъва по зададената форма , ако дъгата е прекалено къса и заоблена тогава картона се нарязва на ивици само откъм гърба и по този начин се оформя една начупена дъга ( не нарязана ) .след това ръбовете на дъгата се оформят с пластмасови ъгли за криви (те са фабрично прорязани от едната или двете страви за да могат да се огъват и оформят различни криви ) . след което върху така положените ръбове се шпаклова (две ръце шпакловка една паста и шкурене , след което е ред на боята ).
 друг начин за тази дъга е с ютонг , който се формова значително по лесно ,лепи се ,анкерира се към стените и след това поредицата с ръбовете е същата както при гипсокартона .
 желая ви успех и добри майстори!

# 1 597
някой може ли да ме светне тези цени нормални ли са?

къртене на стар теракот 10лв кв м
120 транспорт отпадъци
грунд 1,50 лв.м.
редене плочки диагонал 20 лв
цокъл плочки 8 лв л.м
боядисване латекс 3,5 кв м
грунд преди боядисване 1,5 кв м

# 1 598

120 транспорт отпадъци
грунд 1,50 лв.м.
цокъл плочки 8 лв л.м
ако диагонала е на пода е без значение дали е право редене или диагонал. но ако говорим за стена диагоналното поставяне на плочките е малко по бавно и трудно , следователно и малко по скъпо!

# 1 599
на пода е

# 1 600
  • София
Нормални са цените.иначе контейнер има и за 100лв.А ромите с каруца може и за 40лв да ви
изхвърлят плочките.

# 1 601
значи си е на нормалната цена която са ви дали по принцип (такива аномалии се получават понеже на някои колеги им е трудно да взимат размерите за рязане при диагоналното редене ).а когато ев баня по друг начин се задават наклоните към сифоните!

# 1 602
сигурно има и по евтино но искам да се организира всичко и да се свърши работа координирано и бързо, нямам време да се занимавам с различни "бригади" Grinning
много отдавна не сме ползвали такива услуги и не мога да се ориентирам още в пазара Simple Smile

# 1 603

120 транспорт отпадъци
грунд 1,50 лв.м.
цокъл плочки 8 лв л.м
Защо едните ти цени са на линеен а др на кв метър  newsm78  Сега си погледнах офертата- и за редене на диагонал цената ми е същата като за нормално редене.

# 1 604
сигурно има и по евтино но искам да се организира всичко и да се свърши работа координирано и бързо, нямам време да се занимавам с различни "бригади" Grinning
много отдавна не сме ползвали такива услуги и не мога да се ориентирам още в пазара Simple Smile
на по евтино от това не ви трябва да се хващате ако не ви гарантират по някакъв начин качество на работата (като например да ви покажат предишна тяхна работа за да е сигурно че не говорите за различни неща )

Общи условия

Активация на акаунт