БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 639
  • 4 992
  •   2
Отговори
# 2 100
Здравейте,
Предстои ми ремонт. Можете ли да ми препоръчате майстор в София за боядисване на стени и тавани, частично шпакловане където е нужно и да работи качествено. Благодаря

# 2 101
Да предложа нещо първо: Има ли вариант по градове да се категоризират и белите, и черните списъци? Така е адски трудно да си намери човек инфо за неговия град, а предполагам би било добре.

Аз събирам искрени, положителни отзиви за майстори или фирми за изработване на мебели по поръчка за Стара Загора. Важно ми е и да работят качествено, и да си спазват сроковете, защото до края на април трябва да сме се нанесли в новото жилище. Имам добри отзиви за Мебели Плам, но сякаш ми идват една идея по-скъпи от очакваното...

Благодаря предварително! Blush

# 2 102
Здравейте ,момичета .Можете ли да ми препоръчате майстор във Варна за боядисване на стени и тавани, частично шпакловане където е нужно и да работи качествено. Благодаря

# 2 103
Здравейте! Спешно ни трябва майстор за баня - от-до! Тоест смяна на щрангове, лепене на плочки, поставяне на санитария....няколко вече се изредиха да се пробват, но или правят мазало или обещават някакви безумни срокове, защото сега им било натоварено. Препоръчайте ми някой, от когото имате добри впечатления - да е коректен и да прави нещата добре, а не после пак всичко да протече.... Става дума за гр. София. Благодаря предварително!:)

# 2 104
Здравейте! Спешно ни трябва майстор за баня - от-до! Тоест смяна на щрангове, лепене на плочки, поставяне на санитария....няколко вече се изредиха да се пробват, но или правят мазало или обещават някакви безумни срокове, защото сега им било натоварено. Препоръчайте ми някой, от когото имате добри впечатления - да е коректен и да прави нещата добре, а не после пак всичко да протече.... Става дума за гр. София. Благодаря предварително!:)
Препоръчвам ти Цецо от форума тук го намерих, за ВИК и парно върши добра работа, но мисля с лепене на плочки не се занимава 0899853436

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 21:56 от dete2

# 2 105
  • SF
Аз си търся човек, който да извърши 2 неща у нас - имам един полилей, който се монтира на тавана с дюбели и да един голям телевизор, който трябва да се закачи на стената. Не знам къде да намеря такъв човек. Ако форумът не е за тази цел - намиране на "майстор", може модераторите да изтрият това мнение.

# 2 106
Искам още веднъж да си повторя питането за ВиК + фаянс специалист.
За София става въпрос.
Спешно ми е Sad

Здравейте! Препоръчаха ми съфорумците един майстор, Петър се казва. Много е точен, коректен и добър майстор. Тел му е 0896370660. В началото на септември го търсихме, но беше зает. Не ни се чакаше и извикахме препоръчан от наши познати. Хиляди пъти съжаляваме, че не го изчакахме. Така препоръчаният ни от близки Калин в къщата ви да не стъпва. Много неща Петър трябваше да преправя, но то като е съсипано в основата иди го оправяй после. Обадете му се няма да съжалявате.

# 2 107
  • София
Търся техник за кафемашина пълен автомат.
Ако някой има координати, моля да помага Praynig

# 2 108
  • Русе
Здравейте! Търся. майстори за ВИК , ел инсталации и цялостен ремонт! Най -добре фирма  за цялостен ремонт. За гр.Русе става въпрос.

# 2 109
  • София-в сърцата на моите деца
Търся техник за кафемашина пълен автомат.
Ако някой има координати, моля да помага Praynig

И аз търся,моля-За София

# 2 110
  • София
Здравейте,

препоръчайте бригада за цялостен ремонт на гарсониера ( къртене, ВИК, електро , плочки , вътрешна изолация ,  боядисване ...) , с по-разумни  цени и спазващи срокове. з анашият ремонт ползвахме услугите на фирма Антъни фешън, но не съм доволна, не спазиха сроковете, ама никак, забележки имам и по работата. Не ми се иска и майка ми да минава през този ад с майсторите.
  Става въпрос за София

# 2 111
  • Берлин
Здравейте и от мен.
Предстои ми ремонт на банята - ВиК, фаянс, теракот, монтаж на санитарията. Търся читав майстор, който да е в състояние да направи всичко това. Не ми се занимава с по 100 майстора в едно помещение.
Много ви моля за коментари и контакти - за Пловдив
Благодаря  bouquet

# 2 112
Към белия списък бих добавила и моя майстор, оправи "майсториите" на предишните, които бяхме викали преди него, направихме договор, работи в срока за който се бяхме разбрали и даже и фактура ни предложи за работата, но нас не ни беше нужна. И цените за които се договорихме бяха с 2-3 лв. кв. по ниски от тези на останалите, истинско попадение си беше! Предстои ни да правим детската стая на бебка и пак ще го викаме. Прави всички видове вътрешни ремонти в региона на София. Телефона му е 0892075969- Петър

# 2 113
Търся за София майстор да боядиса 2 стаи ..моля за препоръки?

# 2 114
  • SF
Пишете и градовете, в които живеят и работят препоръчаните майстори от Белия списък. Така ще е по-полезна информацията за тях.

Общи условия

Активация на акаунт