БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 278
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 280
Тя вече знае, че майсторът ще идва два поредни дни.

# 2 281
  • София
Ако е по дебело лепилото на 3 ден няма да може да се монтира тоалетната чиния,защото дюбелите ще вдигнат плочките.

# 2 282
Привет!

Търся за София някой дърводелец със струг за изработването на дървени полусфери, които ще се използват за закачалки на дрехи. Да препоръчате някой?

# 2 283
Търся спешно майстор, който да ми направи изцяло банята. Ако може да ми препоръчате някой- ще съм благодарна - става въпрос за София

# 2 284
Спешно търся майстор за ремонт в София - латекс тавани, лепене на тапети, теракот в баня!!!

# 2 285
  • Някъде на път....
Спешно търся майстор за ремонт в София - латекс тавани, лепене на тапети, теракот в баня!!!
Писах ти на лични.  Peace

# 2 286
  • Sofia
Търся някой да ми изработи една ревизионна вратичка от неръждавейка.

# 2 287
  • София

Защо не си вземеш готова? newsm78

# 2 288
  • Sofia
Защото е нестандартен размер, затова.

# 2 289

Защо не си вземеш готова? newsm78

Стана ми интересно къде се продават. newsm78 Не съм се замисляла ако ни потрябва .... Може би  в магазин от сорта на Практикер?

# 2 290
  • о`майна лунна нощ е
Да, точно в този тип строителни хипермаркети /или специализирани магазини/ има и сме купували. Предлагат размери, но ако мястото е по-специфично, не мога да дам идея къде да се изработи.

# 2 291
  • Някъде на път....
Да, точно в този тип строителни хипермаркети /или специализирани магазини/ има и сме купували. Предлагат размери, но ако мястото е по-специфично, не мога да дам идея къде да се изработи.
Ами трябва ти майстор, който изработва неща от неръждавейка.
Ние работим с подизпълнител за някои специфични неща (като крака от неръждавейка например....), ако все още се интересуваш, мога да видя дали ще се заеме да ти я направи тази вратичка.
Пиши, моля, ако не си намерила решение все още!  Peace

# 2 292
Здравейте , някой може ли да ми препоръча добър майстор за измазване с гипсокартон и направа на ел. инсталация.

# 2 293
Спешно ми трябва свободен майстор за окачен таван.Става въпрос за София.Моля я помагайтеее ако знаете някой съвестен

# 2 294
  • София
Моля, препоръчайте ми майстор или бригада за направа на дървен навес. Става въпрос за района около София.

Общи условия

Активация на акаунт