БЯЛ СПИСЪК за майстори по всякакви ремонти

• 1 082 806
  • 4 992
  •   1
Отговори
# 2 520
  • софия
Така почва еекшъна , но обзавждането и ремонт на новия ни апартамент в ново строителство в София, какви изпитани маистори или фирми за мебели бихте ми препоръчали за баня, кухня, паркет, плочти, В и К сигурно и за друго ще ми трябват но сега не се сещам
Ново строителство и всички тези майстори?
Мога да препоръчам фирми за интериор:
За баня и параван - Кера глас. Без аналог на качество и визия.
Паркет - ако успееш да преодолееш и игнорираш досадния възрастен "консултант" в магазина на Плиска са ок за трислоен паркет. Трябва да ги наблюдаваш внимателно по време на редене, но не е драма.

Най-добрият майстор : Емилиан Бориков - Емо. Бях го намерила в тази тема. Прави дребни неща в настоящия ни апартамент и основен ремонт в новия. Скоро ще пусна снимки преди-след. Не прави всичко, но знае кого да ангажира и отговаря за неговата работа. Наистина е номер едно. Знае как се правят нещата, предлага, казва положителните и отрицателни неща за всеки подход и ти правиш избор. Не те занимава с дреболии. Прави ги идеално и професионално.

Здравейте мами,
Мога ли да ви помоля, когато хвалите/я някой майстор и имаме желание да го направите публично, то да му давате и координатите, защото се обезмисля пращането им като лично съобщение. Нали целта е повече хора да имат възможност да го ползват ?
 Laughing
Благодаря предварително за дадената информаиция ! bouquet
Координатите са давани многократно в темата. Както писах, тук съм "открила" майстора. Peace

# 2 521
  • Тра-ла-ла
Хора, спешно ми е. Търся майстор за правене на таван 17 m2 от гипсокартон с вата. Част от майсторите от темата не правят това. За София иде реч

# 2 522
  • Сф
Хора, спешно ми е. Търся майстор за правене на таван 17 m2 от гипсокартон с вата. Част от майсторите от темата не правят това. За София иде реч
Звънкай на Валери де!😁

# 2 523
  • Тра-ла-ла
Звънкай на Валери де!😁
Щом се занимава - ще го прослушам  newsm10

# 2 524
  • софия
Mайстор от Пловдив извършва качествени ремонти на ниски цени - фаянс,теракот, гранитогрес, зидария, мазилки, замаски, шпакловка, боядисване (включително фасадно) Телефон: ......... се казва.
Добре, де, аз ли нещо пропускам: този го рекламираш през пост. Само и единствено ти и постът се трие от модератор. Не е без причина, а на мен ми е дежа вю.  ooooh!

# 2 525
  • Сф
Звънкай на Валери де!😁
Щом се занимава - ще го прослушам  newsm10
В момента ми прави коридора с окачен таван.Утре ще боядисва и е готов.Не знам дали ще е свободен звънни, но твойто не е много- а дано! Аз съм много доволна!

# 2 526
  • София
Моля за водопроводчик и ел. техник в София.

# 2 527
  • София
Моля за техник телевизор, София, южни райони

# 2 528
Здравейте,може ли да ми препоръчате майстор за гипскартон?

# 2 529
..... Мебелите ги поръчах на друг изпитан майстор. Работи сам и графикът му е пълен до зимата. Кухнята ни е с нестандартни размери. Готова бих купила само от Икеа, но всеки сам знае с какви финанси разполага.

zvanche, Може ли, малко по-подробна информация за майстора. Материали, време, качество на изпълнение, координати.

# 2 530
  • софия
..... Мебелите ги поръчах на друг изпитан майстор. Работи сам и графикът му е пълен до зимата. Кухнята ни е с нестандартни размери. Готова бих купила само от Икеа, но всеки сам знае с какви финанси разполага.

zvanche, Може ли, малко по-подробна информация за майстора. Материали, време, качество на изпълнение, координати.
Качеството на изпълнение е безкомпромисно. В момента сме в кухня, правена от същия майстор преди почти 11 г. и не е мръднала при постоянно ползване. Работи само с качествено пдч, но аз нямам проблем с това. Идеята ми за вратичките на кухненските шкафове беше да са рамкови. Отказах се, защото четох, че при пдч след време обкантването леко променя цвета си. Промених си концепцията, за да запазя майстора. Имам снимки с лошо качество само от първия ден на монтажа на новата кухня http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=914221.msg33250185#msg33250185. Направи я за около 2 седмици - само плотът е 4 м. От двете страни - над фурната, мивката и срещу тях има шкафове. Кухнята отдавна е готова. Готови са част гардеробите. Тях ги направи за около седмица.
Скрит текст:
Само единия. Другия не съм снимала.
http://dox.bg/files/dw?a=79a6c5eb5a
 http://dox.bg/files/dw?a=42eb552bb4
Телефон мога да дам на ЛС стига да имаш време да чакаш. Зает е до края на годината.

# 2 531
zvanche, Благодаря за бързият отговор.
Аз следя и темата за нашите кухни. Снимките, които разгледах ми харесаха и ще очаквам телефона на ЛС.
От три месеца не мога да намеря майстори за ремонта на апартамента и най вероятно мебелите за кухнята ще бъдат поръчани по-късно.

# 2 532
zvanche твоя майстор ме заинтригува отдавна, ние за сега за спешните неща намерихме майстор но ако може бих се радвала и аз да получа номера му, бих му звъннала за някои мебели по нататък че ми допадна и гардероба. А между другото защото съм на такава вълна под гардероба пода от какъв материал ти е дъб ли е , от къде си го поръчвала ?

# 2 533
  • Тра-ла-ла
Пак съм аз Blush Трябва ми за София майстор на ел.печки от старите. В общи линии наследих една, която е стояла дълго време на открита тераса и цялото небе се е изсипвало в/у нея. Котлоните си личат, че са ръждясали и "проядени" отстрани и се чудя дали и струва ли си да я реновирам.  newsm78

# 2 534
Пак съм аз Blush Трябва ми за София майстор на ел.печки от старите. В общи линии наследих една, която е стояла дълго време на открита тераса и цялото небе се е изсипвало в/у нея. Котлоните си личат, че са ръждясали и "проядени" отстрани и се чудя дали и струва ли си да я реновирам.  newsm78

Могат да се сменят плочите.

Общи условия

Активация на акаунт